Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (1030. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.475
Cevap
149
Favori
1.414.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YigitErkin20

    arkadaşlar takım yapısını nasıl değiştiriyoruz çok katı yazıyo
    Anlamı yok onun artık. Takımda ne kadar destek rolünde oyuncu varsa o kadar akıcı yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ünsal Karaz

    bende de sezon sonu 9m olmuştu
    iyi gelişiyor

    Alıntıları Göster
    2. Sezondayım. Ilk başlarda 2 3 m veriyorlardı. 60m yaptım bonservisi 40m verdiler yine satmadım. Sene sonu 60 verirler satmam. 3. Sezon sonunda 100m avro kesin satarım.



    Bir de menejeri çok pislik. Ozan sozl3sme istiyor yapayım diyorum serbest kalma maddesi koyuyor menejeri onu da 12.5 m. Ben de aylık 350 avro ya oynatmaya devam ediyorum. Neyse ki 2023 sezonunda bitiyor kontrat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar sizde de maç içinde oyuncu değişikliği yaptığınızda saçma şekilde mesela oyuna aldığınız oyunculardan forvet arkası ile stoperin yer değiştirdiğini görüyor musunuz ?

    mesela forvet arkasına mehmet ekiciyi alıyorum, onaylıyorum bir kaç dk sonra taktiğe girdiğimde reyes ile ekici yer değiştirmiş oluyor gibi.
  • Göztepe ile gerçekçi olması adına ilk sezon transfere izin verilmeden oyuna başladım.taktik olarak 4-1-2-3 defanstan kısa pasla çıkılan,kısa yüksek tempolu paslaşmaya dayalı geniş alanda kontrollü hucüm anlayışını benimseyen oyun planıyla hazırlıklara başladık.geçiş oyununda karşı press kontra,top rakipteyken önde rakibe baskı, şiddettli pres, savunma hattımız ön alanda savunma genişliği dar ve ofsayt taktiği yapma üzerine kuruluydu. (rakibe göre ufak değişiklikler dizilişi bozmadan maç öncesi maç içinde sürekli yapılmıştır)

    sezonun ilk 10 haftasında 5g 2b 3m aldık ondan sonra uzun yenilmezlik serisiyle ilk sezonu 27G 3B 4M 84 puanla tamamlayıp şampiyon olduk 62 gol atıp 21 gol yedik kalecimiz Beto mükemmel bi form yakaladı forvetimiz Nabil Ghilas 23 golle gol krallığını kaptı.Galatasaray 78 puanla 2.,Konya 70 puan ve averajla 3.,Beşiktaş aynı puanla 4.,Fenerbahçe 64 puanla beşinci tamamladı. malatya,kasımpaşa,sivas küme düştü.


    ikinci sezon Başkan 20m transfer bütçesi versede cimrilik ettim, ilk sezonun devre arası kiralanan Atınç Nukanı sezon sonu 150k euroya ,yine yine ilk sezon kiralanan Beşiktaştan Utkuyu yedek kaleci olarak 250k ya hallettik,Galatasaraydan Yunusu 2 sezon kiralık zorunlu 6m euroluk bi ücretle takıma kattım, Beşiktaştan Orkanı opsiyonlu 4m euro olarak kiraladım,Fenerbahçeden Ozanı opsiyonlu 1.7m euroya kiralık,Crystal Palace Alexander Sorloht forvete kiralık,Gençlerbirliğinden sağbek Ahmet Oğuzu 1.8m,Malatyadan da Tolcay Ciğerciyi 210k euroya satın alarak sezona başladık

    bu sezonda ilk sezondaki taktiğimize ilaveten daha çok şampiyonlar liginde kullanılmak üzere aynı dizilişli hızlı kontratak oynacağımız ikinci bi taktik üzerinde hazırlıklarımızı yaptık.
    şampiyonlar liginde liverpool,barcelona,olympiakosla eşleştik. ilk maç liverpool deplasmanı 3 atıp yolladılar , evimizde barcelonaya karşı iki karambolde atılan gollerle 2-1 kazanıp başkanın dişli takım olalım isteğini yerine getirmeye başladık,olympiakosu deplasmanda 3-2 yenip kendi evimde 2-2 berabere kaldık,evimizde liverpool a acaba süpriz yaparmayız derken son anlarda gelen golle 1-0 yenildik maç sonu klopp bize hayran olmuştu, barcelona deplasmanı messi şovla bitti 3-0 yenildik 7 puanla grubu 3. tamamladık. Uefa da rakibimiz portoydo evimizde 1-0 kazandık
    deplasmanda 73.dk yaptırdığımız penaltıyla Porto maçı uzatmaya taşıdı,uzatmalarda 4 gol daha yedik maceramız sona ermişti.

    Ama ligde durumlar iyi di son ay zorlansakta 24G 8B 2M 66 gol atıp 25 gol yiyerek 80 puanla ligi şampiyon bitirdik,galatasaray 75 puanla 2.,Bursa 3.,Antalya 4.,Fenerbahçe 6. Beşiktaş 9. tamamladı. pivot forvetimiz Sorloth 22 golle gol krallığını kaptı.

    Başkan sezon sonu müjdeyi verdi belediyeden 2 sezondur beklenilen yeni stadın onayı geldi 2022 yılında 20.035 kişilik stadımıza kavuşacağımızı öğrendik.
    Başarımız ses getirmişti basında Hoffenheim benimle ilgilendiği konuşuluyordu kısa sürede görüşme istediler talebi geri çevirmem Göztepede büyük mutluluk yarattı. Kısa süre sonra basında Real madridle adınız geçiyor ne düşünüyorsunuz dediklerinde hadi lan sallamayın desem de kısa süre sonra bi görüşme istediler,kendilerine burada mutlu olduğumu iletip teşekkür ettim (keşke bu teklif gelmeseydi oyun daha gerçekçi gidecekti)

    Oyun süper lig olarak kolay gibi diğer ligleri denemedim,takitiğe uyum uzun sürmüyor uyum sağlayınca da maçlar çok pozisyonlu geçiyor bi tık daha zor olsa daha zevkli olacak,çok fazla ve isabetsiz şutlar gerçekçiliği biraz düşürüyor,sakatlıklara dikkat edildiğinde çok sorun yaşamıyorsunuz doktorumuzun dediğine göre iki sezonda süper ligteki en az sakatlık yaşayan takım olmuşum.




  • ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olacak yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler güncellemeden sonra benim oyun kasmaya başladı aynı sorunu yaşayan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar sonra en dengeli Türkiye ligi olmuş tebrik sigames

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nvidia ekran kartım var. MAç motorunda Takılmalar yaşıyorum. Fps Değerlerini kontrol ettiğimde ekran kartının yuzde 70 kullansa bile fps droplar 50 fps alıyorum bu problemi çözen var mı?
  • heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    https://downloadcenter.intel.com/download/28289?spredfast-trk-id=sf201668229

    İntel işlemciler için bir güncelleme yayınlandı bi dene istersen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Bakacağım sağolasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fm 2019 da antrenan tesislerinin kac yildiz olduğunu nereden görüyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim gibi fm serisinden soğuyan var mı? 2010 yıllarından beri oynuyorum her sene merakla bekledim iyi kötü oynadım yani 2019 steam dan hevesle almış olmama rağmen nedense artık yapmacık gelmeye başladı sevmemeye başladım ve aldığım ön beta gününden beri toplasan 2 saat oynamamısımdır benim gibi böyle başkası var mı?
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Olmaz mı ya kalite ne kadar artarsa artsın 2D oynamak farklı bir zevk fm de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miles dün akşam istatistik paylaşmış.
    An itibariyle steam üzerinden fm19 oynayan 62,791
    fm18 23,385
    fm17 8,525 kişi varmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iceWave

    Fm 2019 da antrenan tesislerinin kac yildiz olduğunu nereden görüyoruz?
    Yazılar var artık yıldız bitti.
  • FMRTE ( REAL time editör ) almak isteyen varmı 5 euro olarak görünüyor 2 kişi alabiliriz yada 3 özel mesaj ile ulaşabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RiorraW

    Arkadaşlar benim gibi fm serisinden soğuyan var mı? 2010 yıllarından beri oynuyorum her sene merakla bekledim iyi kötü oynadım yani 2019 steam dan hevesle almış olmama rağmen nedense artık yapmacık gelmeye başladı sevmemeye başladım ve aldığım ön beta gününden beri toplasan 2 saat oynamamısımdır benim gibi böyle başkası var mı?
    içimde değişik bi duygu oluyor oyuna girince, bi huzursuzluk gibi. sanki oyun bana "bak bu sene de böyleyim, oynayacaksın işte lan" diyormuş gibi inanılmaz saçma bir his bu beyler gülmeyin :D sen de *yapmacık* deyince sanırım ben de senin gibi düşünüyorum artık yapmacık geliyor eskisi gibi değil, oyunun artık duygusu kalmamış gibi hocam eskiden böyle değildi sanki. sabah bir böcek olarak uyanabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Altınordu da super lige ciktim ama yabanci oyuncu alamıyorum bunun çözümü var mi? (Fm 19)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iceWave İ kullanıcısına yanıt
    Hocam Altınordu'nun kulüp felsefesi zaten yerli oyuncuları oynatma üzerine kurulu. Değişmiyor diye biliyorum bu durum ama yine de çok sonra ne plur bilemem

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki fm 2006 dan beri oynadığım seride ilk kez 2018 oynamadım ve 2019u almama rağmen alışamıyorum. 2017 den baya bir zevk almıştım. Yeniden 2017 yi kurdum transfer yaması vs bulamadım ama. Benim gibi 2017 oynayan varsa transfer yaması paylaşabilir mi benimle ?
  • 
Sayfa: önceki 10281029103010311032
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.