Şimdi Ara

Folyo Balon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Partileri farklı kılan orada kullanmış olduğumuz malzemeler, aksesuarlar ve değişik objelerdir. Bu malzemeleri çeşitlendirmek ve farklılaştırmak kolay olur ancak maliyeti masrafı fazlalaşabilir. Bu yüzden ucuz parti malzemeleri satın alarak bu maliyeti en az maliyete dönüştürmek gereklidir. Ucuz parti malzemelerinin başına renkli ve çeşitli Folyo Balon gelmektedir. Balonlar hem ortamı ve dekoru renklendirir hem de parti sırasında neşe sağlar.

    Partinin ne için verildiğine göre malzemeler farklılık göstermektedir. Örneğin bir yılbaşı partisi için kullanılacak olan kartondan şapkalar ve düdükler uygun olacaktır. Doğum günlerinde ise mumlar en çok kullanılan malzemelerdendir. Ayrıca partilerde kartondan yapılmış desenli ve renkli bardaklar tabaklar da toptan alındığı durumlarda çok uyguna gelmektedir. Ayrıca sentetik gül yaprakları çok ucuz parti malzemeleri fiyatları ile piyasada bulunmakta ve bir paketinin içinde yaklaşık yüzden fazla gül yaprağı bulunmaktadır. Kırmızı hatta beyaz renklerde olabilen bu yapraklar masa üzerine ve yola döküldüğünde çok şık bir görüntü oluşturmaktadır.

    Partinin ne için verildiğine göre farklı maskeler ve karton şapkalar da kullanılmaktadır. Yine partinin türüne göre değişik yazılar barındıran afişler de kullanılmaktadır. Doğum günü ve romantik partiler de mumlar en çok kullanılan malzemelerdendir. Bu yuvarlak şekilli mumlar toplu bir şekilde çok ucuz fiyatlar ile piyasada bulunmaktadır. Bu mumlar sayesinde partiye çok farklı bir hava katılabilir ayrıca ışık da sağlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callenglish -- 19 Aralık 2016; 22:58:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.