Şimdi Ara

focus kapı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm.
    2004 focus um var.
    dünden itibaren kumanda tüm kapıları açıyor fakat sürücü kapısını açmıyor.
    takıp açmam gerekiyor kapıyı....
    yanluşlıkla bi kilidi falanmı aktif hale getirdik yoksa kapının otomatik açılma kısmında bir arızamı vardır...

    bide kaput üstünde kuş pohu izleri var.. bunları çıkarmanın bir yolu var mı...pasta işe yarar mı????



  • içeriden tüm kapıların kilitlendiği ayrı bi düğme de var mı?konsolda veya kapı içinde? oradan denediğinizde de aynı şey mi oluyor?
    kilitlerken de soför kapısı hariç heryeri kilitliyorsa soketin yerinden çıkması, tam temas etmemesi ya da ufak bi kablo problemi olabilir.benim aklıma bunlar geliyo :)

    kaput üzerindeki kuş ...ları için de üzerine sıcak su dökün (kaynar değil) yumuşadıktan sonra da bi bezle silin.silindikten sonra kalan leke gibi izlerden bahsediyosanız ne yapılacağı konusunda bi bilgim yok.ancak teflon bazlı cilaların arabanın boyasında önemli bi değişiklik yaptığını ve uzun süre bunu koruduğunu iyi biliyorum :)
  • Aynı problem bende de var. Sürücü kapısını manuel olarak anahtar ile açıp kapatmak gerekiyor. Kimi zaman ise kumanda, tüm kapıları kilitliyor ve de kilitlediği anda açıyor, bunu ardından sürücü kapısından manuel olarak kilitlediğimde tüm kapılar kilitleniyor. "Büyük ihtimal sürücü kapısındaki switchin değişmesi gerek" diyor sorduğum elektrikçiler fakat bir gün aracı yetkili servise bırakıp arıza tespiti yaptıracağım. Konu pek aşağılara düşmez veya cevap yazmayı unutmaz isem sonucu burada belirtirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.