Şimdi Ara

Focus Ghia 5K 1.6 109PS TDCi CVT modelin bayi fiyati nedir?(internet fiyati degil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar internette bu arac icin yazan fiyat 48 milyar, ayrica sunroof ve metalik renk eklenince fiyat oldukca artiyor, sizce bu arabayi bayiden kaca birakirlar, bazi arkadaslar koc indirimi yapiyorlar diye yazmislar ama ne kadar oldugu hakkinda bi yorum yapilmamis, bir de su an 95 model s320 sahibiyim takas yapmak istiyorum, ford bayileri aracima kendi fiyatini verirler mi?bu yonde nasil bi anlayislari var?



  • quote:

    Orjinalden alıntı: defakto

    arkadaslar internette bu arac icin yazan fiyat 48 milyar, ayrica sunroof ve metalik renk eklenince fiyat oldukca artiyor, sizce bu arabayi bayiden kaca birakirlar, bazi arkadaslar koc indirimi yapiyorlar diye yazmislar ama ne kadar oldugu hakkinda bi yorum yapilmamis, bir de su an 95 model s320 sahibiyim takas yapmak istiyorum, ford bayileri aracima kendi fiyatini verirler mi?bu yonde nasil bi anlayislari var?



    Ben bu arabayı Nisan 2006 da aldım. Öncelikle çok iyi bir tercih olacağını söylemeliyim. Tam bir Keyif makinası. Ben bu aracı Nisan ayında 40.000 YTL'na aldım. O zaman fiyatı 44- 45 Bin YTL civarındaydı. Bence birçok kentten bayilerden fiyat al derim. Ben başka kentten aldım. Araba benim yaşadığım kentte teslim edildi. Her bayi satış durumuna , kotasına Vb. durumlara göre farklı fiyat çekiyor. Tecrübeyle sabit. ben 4000 YTL ucuz sayan bayi bulmuştum.

    Bir de kredi kartıyla aldım arabayı. Parapuan ve milpuanları aldım. Mil puanlarıyıyla (Ki 1500 YTL 'na karşılık gelir) Uzakdoğuya seyahat ettim. Kredi kartında bu kadar limit olmaz genelde diyeceksiniz. Benim yüksek limitli kartım var. Olmayanlara ise tüyo benden.(Bu çözüm peşin para alacaklar içindir.) Diyelim kartınız 2000(İkibin YTL) limitli. Araba ise 44.000 YTL olsun. Kredi kartınıza 42.000 YTL parayı yatırıyorsunuz. Kartınız bu parayla 44.000 YTL'lik slip çekilebilir hale gelecektir. Kredi kartı kabul edecek bir bayii bulursanız arabanızı peşin yerine kredili alabilirsiniz demektir. Peşin paranın bir aylık getirisnden vazgeçiyorsunuz ama kazancınız artıyor. Burada avantaj hangi bankanın kredi kartındaysa ona yönelin derim. Her banka farklı promosyonlar uygular her dönem.




  • mercedes verilip focus alınırmı yaw
  • quote:

    Orjinalden alıntı: okyaypay

    mercedes verilip focus alınırmı yaw


    bazilarina gore alinmaz ama araba manda kasa o kadar buyuk ve cok yakiyor ki canima tak etti artik
  • defakto valla o arabayı al rahat et derim ben mercedes falan ama olsun ben olsam otomatik vites almazdım neden dersen bana göre sürüş keyfini baltalıyor ben kendim vites değiştirmek isterim ole tamamen zevk meselesi!!!!!!!!
  • malesef bu konuda size katılamayacağım Emre bey , sürüş zevki otomatikte bence daha fazla

    @defakto
    95 model s320 ler manda kasa değildir
    halk arasında manda kasa, w116 kodlu 72 den 80 e kadar üretilen mercedes modelidir,
     Focus  Ghia  5K 1.6 109PS TDCi CVT modelin bayi fiyati nedir?(internet fiyati degil)

    hatta w126 kasada balina kasa olarak halk arasında bilinir
     Focus  Ghia  5K 1.6 109PS TDCi CVT modelin bayi fiyati nedir?(internet fiyati degil)


    sizin sahip olduğunuz 140 kasa kodlu mercedes halk arasında kısa bir süreliğine yunus kasa olarak isimlendirildi ama kısa sürdü unutuldu gitti
     Focus  Ghia  5K 1.6 109PS TDCi CVT modelin bayi fiyati nedir?(internet fiyati degil)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 17 Aralık 2006; 23:58:43 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.