Şimdi Ara

FOCAL JMLAB HI-FI SES SISTEMLERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar focal hakkinda bir baslik goremeyince bende kendim acim dedim. herkese hayirli olsun :)



  • Hayırlı olsun yeni başlık.
    Focalleriniz hakkında,resim, bilgi ve kullanıcı yorumları da yaparsanız başlık hareketlenmiş olur.
    Kullanıcı listesi içinde çağrıda bulunun ve bir liste yapın böylece Focal kullanıcıları kimler olduğu bu listeden takip edilebilir kanımca.
  • 826v'leri aldınız mı? İmzada yazıyor gerçi ama olsun emin olalım da öyle hayırlı olsun diyelim ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 3 Ocak 2012; 23:09:50 >
  • Hi-Fi sever bir arkadaşım sayesinde seneler önce Focal'e döndüm diyebilirim Monitor Audio ve B&W de favorilerim arasında dır (B&W DM serisi ev sinemasında kullanıyorum , monitor leri mini ses sistemiminde) Focal SM 6 larıda salonda müzik vs dinlemek için kullanıyorum . (Airport express dahi bağlı) yakında bir çift diablo utopia da yanlarına katılabilir.

    Bu arada acaip paralara kaçmadan üst seviye bir ürün almak isteyenlere (Fazlada ampli vs ile uğraşmamk istemiynelere) kesinlik ile ama kesinlik ile Focal SM-6 ları öneririm :http://www.focalprofessional.com/en/sm6-line/




  • Audiolab markasının ürünleriyle çok iyi match oluyor Focaller aklınızda bulunsun..
  • Audiolab, Naim supernait ile de iyi eşleştiğine göre focaller ingiliz sound'unu daha çok seviyor diyebiliriz galiba...Çünkü Marantz,Onkyo vs..ile pek olmadıkları yönünde izlenimlerim var..Japonlarla arası açık Focallerin..Almanları bilemem ama ;)
  • atalayalper : Ok teşekkürler

    Focalleri (Grande Utopia ları Jadisler ile) Jadis ,mcintosh ve Mark levinson lar dışında hiç bir şey ile dinlemedim ama diablo utopia ları alırsam böyle bir sorunum olucak sanırım zira elimde ne pre nede ampli var onlar ile kullanılabilecek .Gerçi en kötü : İstediğim mcintosh'u ödünç alma şansım var.

    Yinede SM serisinin rahatlığından sonra insanın pintiliği ve üşengeçliği tutmuyor dersem yalan söylemiş olurum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aticus3

    Hayırlı olsun yeni başlık.
    Focalleriniz hakkında,resim, bilgi ve kullanıcı yorumları da yaparsanız başlık hareketlenmiş olur.
    Kullanıcı listesi içinde çağrıda bulunun ve bir liste yapın böylece Focal kullanıcıları kimler olduğu bu listeden takip edilebilir kanımca.


    bencede iyi oldu bu focal grubu :)

    kullanici listesi hakkinda nasil yapiliyor tam bilmiyorum o konuda yardimci olursaniz sevinirim. ayrica bendeki focallerinde resimlerini bilgilerini burdan paylasicam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    826v'leri aldınız mı? İmzada yazıyor gerçi ama olsun emin olalım da öyle hayırlı olsun diyelim ;)

    tesekkur ederim :)

    ewet sonunda bir karar verip aldim. 826 W SE aldim ve amf olarakta naim supernait aldim ve cok memnunum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    Audiolab, Naim supernait ile de iyi eşleştiğine göre focaller ingiliz sound'unu daha çok seviyor diyebiliriz galiba...Çünkü Marantz,Onkyo vs..ile pek olmadıkları yönünde izlenimlerim var..Japonlarla arası açık Focallerin..Almanları bilemem ama ;)

    ben 826w se serisini marantzlarla dinledim pearl lite, vicent 236 238 le dinledim. sugden a21a ile dinledim denon 1511 ile dinledim fakat naim supernaitle cok uyumlu oldu ve yakin bir gelecekte te naim le focal birlesiyor yalnis bilmiyorsam. siralama ise benim kulagimda soyle olustu

    1 naim
    2 sugden
    3vincent 238
    4 vincent 236
    5 marantz pearl lite
    6 denon 1511
  • Güle güle kullan...Naim Supernait çok iyi bir tercih keza ilk üç sıra ciddi marka ve modellerden oluşuyor diğer 5. ve 6.sıradaki markaları direk elerim pearl bile olsun ne olursa olsun bu markaların giriş seviyesi ve onun bir iki basamak üstündeki ürünleri tercih edilebilir uygun fiyatlı,servisi bol ve mantıklı performanslı oldukları için ama daha üst basamaktaki ürünlerini tercih edeceğime standart fabrikasyon seri üretim olmayan biraz daha titiz üretilmiş ve kaliteli audiophile derecesinde malzemelerin kullanımından kaçınılmamış high-end markaların orta halli modellerini almayı tercih ederim...Bir sonraki alışverişim yakın bir zamanda bu şekilde olacak ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    Güle güle kullan...Naim Supernait çok iyi bir tercih keza ilk üç sıra ciddi marka ve modellerden oluşuyor diğer 5. ve 6.sıradaki markaları direk elerim pearl bile olsun ne olursa olsun bu markaların giriş seviyesi ve onun bir iki basamak üstündeki ürünleri tercih edilebilir uygun fiyatlı,servisi bol ve mantıklı performanslı oldukları için ama daha üst basamaktaki ürünlerini tercih edeceğime standart fabrikasyon seri üretim olmayan biraz daha titiz üretilmiş ve kaliteli audiophile derecesinde malzemelerin kullanımından kaçınılmamış high-end markaların orta halli modellerini almayı tercih ederim...Bir sonraki alışverişim yakın bir zamanda bu şekilde olacak ;)

    tesekkur ederim. benim fikrim ise sadece sugden veya naim olmasi cunku gercekten cok farkli digerlerinden, dinleme konusunda hic birsey soylemeyecegim cunku herkesin zevki farkli olabilir fakat ben urunun isciligi, yapimi markanin kalitesi konusunda ilk iki siradan veya onlara muadil birseye bakmanizi tavsiye ederim :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.