Şimdi Ara

FM TRANSMİTTER'LER (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
2
Favori
339.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hele istanbuldaysanız sakın almayın bi işe yaramaz paranıza yazık. Hem çakmaklğnızı bozar hem güzel ses vermez. bunu alacağnza gidin teyp alın.
  • arkadaşın arabasında aux girişi olmadıgından bunu almayı düşünüyoruz..sadece aux girişini kullanacağız..yinede fmden mi verecek sesi ? yoksa direk aux girişiyle fm transmittera bağlasak arabanın hoparlörlerinden ses alabilirmiyiz ?
  • Piranha model bir FM Transmitter'a 60TL'ye yakın bir ücret verdim. İlk gelen cihaz 1 hafta içerisinde bozuldu. Değiştirdim. Ancak kullanım açısından beni hiç tatmin etmedi. Cihazın kendi üzerindeki player cok cok sorunlu. İçine müzik atıyorsunuz 2gb'lık hafızadan oynatmak için ancak cihaz bunların bazılarını görüyor bazılarını görmüyor. Ayrıca cok hantal bir cihaz. Bu nedenle sadece aux girişiyle direk kendi mp3 playerımdan aktarayım dedim. Bir süre iyi gitti ancak kendi kendine cızırtı yapmaya başlıyordu durduk yere cıkarıp takınca düzeliyordu vesayre... Tam bir başağrısıydı. ABD'den Griffin iTrip ürününü aldım iPhone ve aux girişi var. Kesinlikle aradakı fiyat farkına değdi.

    Ancak şöyle bir durum var istanbul ankara gibi şehirlerde kullanmanızı tavsiye etmem. Ayrıca ses kalitesine yüksek önem veriyorsanız veya arabanızın stereo sistemi iyi ise sizi tatmin etmeyen bir kalitesi oluyor bu sistemlerin. En iyi yöntem direk aracın stereo sistemine bir kabloyla bağlanmak. Biraz maliyetli (300-400TL'ye ABD'den getirtip kendiniz kurabilirsiniz) ancak CD calar kalitesinde müzik yayını yapıyorlar.




  • arkadaşlar: ben piranha mp3 aldım.çakmaktan çalışan.şimdi bunun kullanma kılavuzunda şöyle der arkadaşlar:

    klasör seçmeli der:D

    hatta detaylarını tam olarak yazayım arkadaşlar:


    MP3 format desteği.
    Harici USB bellek okuyabilme.
    KLASÖR SEÇMELİ ***********?????????????
    Üzerindeki flash hafızalar :Hafızasız
    Üzerinde FM telsiz verici mevcuttur,verici frekans aralığı:87.5 MHz-108.0MHz arasıdır,toplam 206 tercihli frekans mevcuttur.
    Likid Kristal Görüntü: Frekans,Şarkı Numarası,Ses,EQ Modu
    Otomatik olarak çalma fonksiyonu: 12 Volt adaptör ucunu aracınızın çakmak yuvasına veya güç kablosuna bağladığınızda müzik otomatik olarak çalar. ???????? GÜÇ KABLOSU DEDİĞİ ŞEY NEDİR ARKADAŞLAR.ÇAKMAK YUVASINA TAKMADAN DA ÇALIŞIYOR MUDUR BU CİHAZ
    ??????????????
    Tercihli 5 EQ modu vardır.(01)Natural,(02) Rock ,(039 hafif , (04)Jazz , (05)SRS.




  • Bosuna para vermeyin gidin bir teyp alin bes para etmezler.
  • guc kablosu dedigi usb usb uclu olan kablo veri ve guc aktarimi yapabiliyor ama aldigi veriyi acamiyor oyle de dandik bir cihaz malesef:)
  • bende aldım gecen gün.2 gb hafızası var.peki o hafızayı nasıl kullanacağım?

    nasıl şarkı atacağım?
  • Arkadaşlar benim de bir FM Transmitter'e ihtiyacım var.Aracım Land Rover Freelander.Üstündeki orijinal teybi cd okuyamıyor artık.Bende orijinal teybi değiştirmek istemiyorum.Teybinde Aux girişide yok.Olsa onu kullanırdım.FM Transmitter tek çözüm gibi görünüyor sanırım.Farklı alternatifi olan var mı acaba ? Ya da hangi transmitteri tavsiye edersiniz ?
  • FM TRANSMITTER NEDIR?NE İÇİN KULLANILIR?
  • Arkadaşlar bir çok yorumu okudum bende uzun süredir transmitter almayı düşünüyorum Peki Arkadaşlar bu buluetooth transmitterlerin ses kalitesi normal transmitterlere görebir farkı var mı peki ?? Daha kaliteli ses çıkarıyolar diyebilirmiyiz ??
  • arkadaşlar ferro marka fm transmitter aldım fakat arabayı aç kapa yaptıktan sonra fm transmitter çalışmaya başlıyor ama çızırtı geliyor yayın gelmiyor bir kaç kez tak sök yapınca eskisi gibi çalışmaya başlıyor
  • İstanbul'da çekmeyen frekans bulmak zor olduğu için tam kalite alamayabilirsiniz. 103.1'e ayarladım ben, ara sıra şırıltı gelse de ses fena değil.
  • ben aracım 2005 ford fiesta..çakmaklık ön panelde değil de vites koluna yakın yerde..bu fm transmitterlardan alsam vitesi değiştirmekte filan zorlanmama neden olabilir mi acaba??
  • Permier mp3 çalarda yaklaşık 500 tane müziğim var ama toplasanız 150 tanesi ya çalıyor ya çalmıyor. hepsi mp3 uzantılı ve klasör halinde değil. Bunun sebebi ne ve nasıl engelleyebilir lütfen yardım.
  • Arkadaşlar frekansları karışmayan ve kaliteli bir FM Transmitter arıyorum. Megane'da kullanacağım. 70-80 liraya kadar bütçe var. Yardımlarınızı bekliyorum. Alıntı ile cevaplarsanız sevinirim
  • son dönem transmitter hitleri nelerdir...? almayı düşünüyorum...
  • Soundfly BT Ultimate Bluetooth Car Fm Transmitter bende almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz.teşekkürler
  • Ankara için 87.5 ten sonra 106.2 de patladı. Varmı yeni frekans önerisi?
  • Herkese iyi forumlar....

    Bende bir FM TRANSMITTER alarak aranıza katıldım. İstanbulda yaşamama rağmen ilk izlenimlerim olumlu yönde. Çok az parazit yaptı. Onuda anteni çıkararak daha da azalttım.

    Aramızda bu işi bilen arkadaşlar yardımıyla anteni sökmeden FM TRANSMITTER cihaz ile teyp arasına doğrudan bir bağlantı yapabilir miyiz? Eğer bunu başarabilirsek mükemmel olur....
  • Ben de bi an heves edip bugün goldmaster cf-43 fm transmitter aldım.Denemek için bir sd karta 2 klasör içine şarkı dosyalarını attım gidip arabaya taktım ama bi şarkı bile dinleyemedim.Bişeyleri yanlış mı yaptım yoksa bu alette klasör seçimi yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.