Şimdi Ara

FM 2016 WONDERKİD (220 Oyuncu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşağıda 220 oyuncudan ve yalnız potansiyel değerler üzerinden oluşturulmuş liste vardır.Oyuncuların mevcut yeteneği dikkate alınmamıştır.Daha çok gelecekte size yardımcı olabilecek oyunculardır.Potansiyel değeri 10 üzerinden değerlendirilmiştir.
    Not: Liste alıntı olup, tarafımca hazırlanmamış, bilgi amaçlıdır.

    DOWNLOAD FM 2016 Wonderkid (220 oyuncu)

    Yukarıdali linkten indirilen dosyayı Belgeler / Sports Interactive / Football Manager 2016 / shortlists içine atın "shortlists" klasörü yoksa bunu oluşturup içine atın.Kolay gelsin.

    Eğer ben beceremem kendim arayıp bulurum diyorsanız Yukarıda verdiğim linkteki oyuncu listeleri aşağıdadır.

     FM 2016 WONDERKİD (220 Oyuncu)  FM 2016 WONDERKİD (220 Oyuncu)  FM 2016 WONDERKİD (220 Oyuncu)  FM 2016 WONDERKİD (220 Oyuncu)  FM 2016 WONDERKİD (220 Oyuncu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnm -- 1 Mart 2016; 14:44:52 >







  • Güzel bir çalışma, fakat ufak bir eleştirim olacak. Keşke liste pozisyonlara göre hazırlansaymış. Böylelikle daha kullanışlı olurdu.
  • Güzel bir çalışma, fakat ufak bir eleştirim olacak. Keşke liste pozisyonlara göre hazırlansaymış. Böylelikle daha kullanışlı olurdu.
  • Pozisyonlara göre alfabetik sıralanmış listeler.

    FM 2016 Wonderkid Pozisyon Sıralı

     FM 2016 WONDERKİD (220 Oyuncu)  FM 2016 WONDERKİD (220 Oyuncu)  FM 2016 WONDERKİD (220 Oyuncu)  FM 2016 WONDERKİD (220 Oyuncu)  FM 2016 WONDERKİD (220 Oyuncu)




  • Hocam Emeğine sağlık Öncelıkle iyi bir iş ama Pratik değil bu bu yüzden daha yararlı olacagını düşündüğüm şeyi paylaşmak istiyorum Konuyu baltamak değil amacım belki sizede faydası olur.

    1- Bu linkteki oyuncular 538 kişi Daha genc 15-16-1-7 yaşların Youth wonderkidleri Avantajı nedir ( Direk listeyi indirip Shortlist olarak oyuna aktarabiliyorsunuz yani oyunun ıcınden takip edebilirsiniz)

    http://www.passion4fm.com/new-football-manager-2016-wonderkids/

    2- Bu linktekiler ise Normal wonderkidler 220 kişi gelecek vaad edenler bildiğimiz genc yetenekler yaşını başını almış olanlar yani bunuda shortlist olarak oyuna ekleeybiliyorsunuz listeyi takip etmenize gerek yok

    http://www.passion4fm.com/football-manager-2016-wonderkids/


    Buda Bonus olsun , İndiremiyorsunuz ama hepsinin hangi mevkide oynadıgı gösteriyor aynı zamanda Renk olarak en iyiden kötüye sıralanmış Mesela GOLD Veya yeşil gibi şeylerle potansiyel bellidir.

    http://www.fmscout.com/a-football-manager-2016-wonderkids.html




  • Böyle hazıra konmakla zevki kaçıyor. Gözlemciler ile kendin bulacaksın o zaman gerçekten keyifli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, listelerin 2sinide indirdim, dosyalar zaten fmf uzantılı. Bir problem varmış gibi gözükmüyor. FM16 klasörünün içinde shortlists kalörünün içine koyuyorum ama çalışmıyor.
  • Gennosukee kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok bende direk açıldı, listelerden seçip açıyorsun.
  • Bende de açılmıyor
  • 10021997 kullanıcısına yanıt
    Bu linktekini dene istersen birde

  • Merhaba arkadaslar benim bi sorunum varda bende bu listede gordugum cristian pavon var ama diger oyuncular yok listeyi indirmedim indirmemmi lazim yada nasil bulalbilirim internette guzel oyuncular var oyuna girip adini yaziyorum ama oyuncu cikmiyo ??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unbelievable7

    Merhaba arkadaslar benim bi sorunum varda bende bu listede gordugum cristian pavon var ama diger oyuncular yok listeyi indirmedim indirmemmi lazim yada nasil bulalbilirim internette guzel oyuncular var oyuna girip adini yaziyorum ama oyuncu cikmiyo ??

    Listeyi illa indirip oyuna aktarman gerekmiyor.İstersen oyun içinde isimlerinin her birini aratarak kendi listeni oluşturabilirsin.Bu biraz zaman aldığından ilgili dosyayı indirip oyun içine atarak hazıra konuyorsun o kadar.

    Oyuncunun arandığında çıkmaması hakkında aklıma ilk gelen şey oyun database inin düşük olması yani bazı liglerin seçilmemiş olması olabilir.Diğer arkadaşlar daha açıklayıcı bilgi verebilir sanırım
  • Malumunuz harika gençleri aradan gecen 1-2 sezon sonunda almak çok zorlaşıyor.Fiyatlar el yakıyor o paraları verseniz de kulübü satmıyor.

    Kariyer açarken çoğu kişi Türkiye zamanına göre temmuz 2015 seçiyor.Sezon Ağustos 2015 başlıyor.1-1,5 aylık sürede yeni taktiğin oturması takımın uyumu, transferler, teknik kadroların değişmesi vs. yetişmiyor.

    Ne kadar etik bilmiyorum ama 2. kariyerimi açarken zaman dilimini Arjantin ocak 2015 seçtim. Sezonun başlamasına 8 ay bir süre kaldığından hazırlıklarınızı rahat rahat yapıyorsunuz. İstenirse tatile çıkıp aradaki süreyi de pas geçebiliyorsunuz.

    Bu arada Wonder Kid lerin transfer pazarlıklarını da uzun uzun yapabiliyorsunuz.Ben yatırım amaçlı 8-9 transfer gerçekleştirdim. Örneğin Breel Embolo yu 1 sezon sonunda 94M Euro +bonusları ile Paris S.G sattım .Klüp mali açıdan çok rahatladı.

    Kulübünüze yaptığınız talepler genelde geri çevirilirken.Mali açıdan kulübün rahatlamasıyla altyapı tesisleri, antrenman tesisleri, stadın büyütülmesi, teknik ekip maaşları gibi konulara artık olumlu yaklaşabiliyorlar.

    Daha önceden sadece özelliklerine bakabildiğim oyunculara şimdi teklif götürüp birde üstüne beğenmemezlik yapıyorum.

    Ancak dediğim gibi bu tercih meselesidir.Etikliği tartışılır bla bla…




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.