Şimdi Ara

FlashTool sorunu [ Çözüldü ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logitéch

    Hocam başka bilgisayarda denedim az önce oldu. Şimdide benim bilgisayardaki ilgili herşeyi silip tekrar deneyeceğim teyit etme amaçlı.

    Bende de masaüstü sorun verdi dil üstühemen cçalıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba bu sorunu sadece belli başlı insanlar mı yaşıyor yoksa genel olarak stock rom yüklemek isteyenlerin başına mı geliyor? Yani stock 4.4.2 kuramayacak mıyım şuanda ben almanya vodafone falan? xda daki konudaki çözümlerde sıkıntı çıkıyor host dosyasını ne yaptıysam değiştiremedim mesela onun dışında orda bi arkadaşın başına gelen sorun geliyor ekrana 2 bilgisayardada aynı hatayı alıyorum alternatif başka çözümde yok sizin söylediğiniz şekilde sürekli deneyerek tr10c ye dönebildim anca.
  • raplex2 R kullanıcısına yanıt
    farklı romların engellenmesi için yaptılarda sorun şu ki onlardan daha zeki insanlarda var. örneğin note 3 in bölge kodu 1 günde kırıldı. iponenin akkıllı kilidi 1 haftada kırıldı vb.
  • kalısın hocam ilk çıktığında htc se bootlock diye bişi vardı adam kilidi nasıl kaldırldığını kendisi mecbur yayınladı. gerçek şu ki 100-200 tane mühendisten daha iyi iş çıkaran xda çalışanları var haksızmıyım?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.