Şimdi Ara

Flash Player Güncellemesi Version 11,7,700,169

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://tureng.com/

    Yukarıdaki sitede kelimelerin okunuşlarını sesli şekilde duyabileceğiniz butonlar var. Kelimeyi yazıp arattığınızda o kelimenin farklı dillerdeki telaffuzlarını ülkenin bayrağına tıklayarak dinleyebiliyorsunuz. Fakat en son flash player güncellemesinden sonra sesi bir kez okutabiliyorsunuz. İkici kez tıkladığınızda ses gelmiyor. Bunun çözümünü biliyormusunuz? ( En son flash player güncellemesi 11,7,700,169 dur )

    - Eski flash player sürümünü yükle diyecekler için cevap-> yüklememe izin vermiyor daha yeni sürüm mevcut diyor. Dosya offline olmasına rağmen.



  • problemi flash player ın bir önceki sürümünü yükleyerek giderdim. bu arada tarayıcım internet explorer 10. bir eski versiyon 10.3.183.75 olduğunu öğrendim aşağıdaki siteden. denetim masası -> program ekle/kaldır dan flash player ı kaldırdığınızda eski versiyonu yükleyemiyorsunuz dediğim gibi. aşağıdaki siteden indireceğiz eski sürüm paketlerin için de uninstall programları var. uninstall programı ile kaldırdıktan sonra eski sürümü yükleyebiliyorsunuz. bilgilerinize.

    http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.