Şimdi Ara

Flash ÇR hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben Flash'in çizgri romanlarına başlamak istiyorum ama nereden başlayacağım hakkında en ufak bir bilgim yok.Sırası hakkında yardım edebilecek var mı? Türkçe-İngilizce fark etmez bu arada dizinin ilk sezonunu bitirdim ama yine de güçlerini nasıl kazandığını anlatan çizgi romanı önerirseniz sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: SmokeWeedEveryday

    Merhaba, ben Flash'in çizgri romanlarına başlamak istiyorum ama nereden başlayacağım hakkında en ufak bir bilgim yok.Sırası hakkında yardım edebilecek var mı? Türkçe-İngilizce fark etmez bu arada dizinin ilk sezonunu bitirdim ama yine de güçlerini nasıl kazandığını anlatan çizgi romanı önerirseniz sevinirim.

    Tççtde flash born to run(kosmak icin dogdu) var geek çeviride flash showcase4 var bunlar ilk zamanlardan onun disinda turkcizgide flashpoint ve oncesi var son olarak new 52 flashin ilk 2 cildini kitapcilarda bulabilirsin. Bu dediklerimin hepsi turkce ingilizce olarak yazamayacagim kadar cok fazla var bir kac ornek vereyim flash rebirth,return of wally west vs.bunlar seni baya oyalar ama bunlarin yaninda flashin kankasi green lanternida okumani tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkabahçe'nin bastığı iki çizgi roman var zaten Flash ile ilgili, yeni başladılar basmaya.
  • İlk çıkan sayı Flash Comics 001 (1940), oooo bende niyetlenmiştim bütün sayılarını okumayı ama dayanamadım valla Güzel senaryosu olan sayılar V2 den başlayan sayılardır.
  • Bende ıngilizcesi var 25 gb tumsayilar var içinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.