Şimdi Ara

FİZİKİ OLARAK SİZDEN GÜÇLÜ BİRİYLE DÖVÜŞÜRMÜSÜNÜZ ?(DH TEKNİĞİNİ KONUŞTUR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
59.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oturduğum mühit sayesinde oldukça fazla kavgaya girmiş ve nice kavgalar izlemiş biri olarak söylemeliyim ki yarmalardan fazla korkma genelde alman panzeri gibi olurlar.Yavaş ama etkili.Refleksler gerçekten çok işe yarar kavgada.Ama en önemli 2 şey rakibinden korkmucaksın ve rakibine acımıcaksın.Onlar senden ne korkar ne de sana acır.Eğer rakibinden korkarsan bittiğin andır hareketlerin yavaşlar.Acırsan da yumrukların tüm gücüyle gitmez adama.Kendinden kısa olanlara diğerlerinin de söylediği gibi dikkat et.Kafa yemek gerçekten hiç hoş bir şey değil Kafa atanlara karşı geliştirdiğim bi tekbiniğim bile var ama nasıl tarif edeceğimi bilemedim baya etkili oluyor.Kafasını sallarken direk gözüne elimin altıyla bir vuruyorum kendi hızıyla birlikte bütün etkisini o alıyor .Sersemlediği anda sağlı sollu giriyorum adama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 12 Eylül 2012; 8:07:08 >




  • 3 hafta önce kavga ettim bi çocukla. Sarkıntılık yüzünden Allahtan o gün öğlen Sherlock holmes serisi izlemiştim.

    ilk yumruk çocuktan geldi birazını savursamda elmacık kemiğine geldi. Benim sıram gelince tam kulağının altına vurdum hafif sersemleyince sağ yan boşluğuna vuracakken beni kolumdan tutup ileri itti. Sonra koşup tekme salladı. Ben az kaykıldığım icin bosa geldi. Sonra tam kolunu açıp ikinci yumruğu atacakken Avatar: The legeng of Korradaki Tchi Bozucu hareketlerini hatirladım kisa, hizli ve sert yumruklarla koltukaltindan bosluguna vurdum ve tekrardan kulak altına vurdum. Çok zayıfladığını sinirlendiğini ve hata şansının olduğunu bildiğimden beklemeye başladım tam bana koşacağı sırada diz kapağının altına ve arkasına vurdum ve kalkıp elmacık kemiğine vurup yere serdim.

    Sonrada arkadaşları bana saldırmaya başladı ama polisler geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak_gsk

    peki bundan başka teknik var mı?

    kesinlikle kafani kullan derim.hic beklemedigi bir anda sohbet arasinda ya da dalasma arasinda.daha sonra ise yapacagin tyson ;) fakat biraz seri olmalisin! ayrica yerdeyken vurmak yok ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

    yumruk yemekten korkuyorsan zaten yumruk atamazsın

    KADERDE VARSA ÖLMEK NEYE YARAR SEVİŞMEK
  • hayalara vurmak serefsizlik olur orayi fazla kurcalama ceneye atilan saglam yumruklar seni basariya goturur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler boy 195, kilo 110, yağ yok, deneme yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.
  • Buradaki herkesin Bruce Lee Kesilmesine Bitiyorum
  • http://www.youtube.com/watch?v=XwZInOwNPls

    Her zaman ki taktiğimdir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 12 Eylül 2012; 9:23:08 >
  • Boyum 1,88 kilom da 120 idi fakat 20 kilo verdim şuan 100. Ve bence sen biraz ufaksın kardeşim karşındaki adam çok büyük değil diye düşünüyorum. Ayrıca şu yumurtalık meselesini 120 kilo iken ben 3-4 kez oldu ama etkilenmedim . Bana sorarsan vur fakat adama bakma durma yani suratına saydır yumrukları acıma nasıl vuruyorum diye düşünme yumruk atarken kendini parmak uçlarından adama doğru ittir beden ağırlığınla vurmuş olursun ama bunu yapmak pek kolay değildir alt karın kaslarını sağlamlaştırmalısın her gün deneyerek 1 haftada bahsettiğim şeyi yapabilirsin. AMAA GEL GÖR Kİ KAVGA KÖTÜ BİR ŞEY birisi sana vurmadıkça veya o anda vuracağını hissetmedikçe kesinlikle delikanlılık yapma derim o çocuğu dövsen bile 2 gün sonra karşına tekrar çıkar o senden sen ondan derken intikam meselesi kan davası olur etme lan kavga .
  • kavga etmeyi sevmeyen ama yeri geldiğinde eden bir insanım. en en önemli kural ilk hamleyi yeme. adam yavasca düzgün bi yere bile vursa acıtır ve psikolojik olarak değişirsin hareketin yavaşlar. adamın yanında 2-3 kişi varsa artislik yapma ilk konuş illa kavgamı istiyorsun falan baktın anlamıyor de teke tek yerse gel sonra adam cagırma falan de oda tamam lan falan der eğer okuldaysan bak etrafına hoca yoksa onunla konuş illa kavgamı falan kendini hazırla ve ya burnuna kafa at yada güclü bir yumruk ceneye ama bunu en beklemediği anda yap zaten yere serip 3-4 tekme at. narkoz diyorlarya ondan ama ard arda ve seri şekilde.(sivri burun giymeniz tavsiye edilir kavga günü) zatne okuldaysa 1 dk ya ayırırlar sende dövmüş sayılırsın :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarriorAngel

    "El yumruğunu yemeyen, kendi yumruğunu balyoz sanar, arlanmaz.."

    katılıyorum
  • kavgacı biri değilim ama amatör 2 kişinin dövüşmesinde genelde ilk sağlam yumruğu yiyen toparlanamaz yatar kalır.öyle filmlerdeki gibi yarım saat dayak yiyip sonrada kalkıp adamı dövmek yoktur.bu fazla güce bakmaz.
  • 2 yılda bir hortlamis konu, ben bu oyunu bozarim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authorized -- 7 Mayıs 2015; 23:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 1 saat aralıksız mermere elinin içiyle vur ama biraz kapatarak tabii. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.