Şimdi Ara

Fiyat ve Performans?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu pcyi almayı düşünüyorum,önce toplama bir pc yapmayı düşündüm ama aşağı yukarı aynı fiyat ile karşılaştım,bu pclnin artı ve eksileri hakkında fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21245


    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shihanu -- 18 Mayıs 2006; 12:22:32 >



  • sistem güzell alabilirsn ama istersen bide başka marketlerin pc toplama bölümünde onunla aynı özelliklerde bi makina topla ve fiyatı ctrl et
  • gold bilgisayardan almanı tavsiye ederim fiyat olarak vatan bilgisayardan baya farkı var.Tabi eksen bilgisayarda var baya uygun fiyatları.Alternatif çok hepsinden fiyat teklifi al bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roohans -- 18 Mayıs 2006; 14:33:29 >
  • burda kullanılan parçaların markaları yok. belki daha ucuza daha kaliteli bişey yapabilirsin. bence kendin topla
  • dostum bu makinayı almanı tavsiye etmem cunku hiç bir ürünün markası yazılmamış.en önemlisi anakartın markası bence.birde üzerinde kullandıkları psu.
    sen bunlara dikkat etmezsende basına daha sonradan sorunlar acabilr.ayrıca devir p4 devri deil amd devri bence.daha ucuza daha cok performans.ama bu sadece benim kendi şahsi tavsiyem.yani bu fikir kisiden kisiye kullandıgı alandan alana degisir.
    Ramin markası anakartın markası hdd markası psu ne kullanılmıs bunların markasını bilmemeden karar verme derim kolay gelsin
    Bu arada günümüzde toplama olmayan makina yoktur laptoplar dahil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 145jackal -- 18 Mayıs 2006; 14:42:41 >
  • Makinanin donanim özeLLikLeri fuLL + fuLL sitedeki pc'nin maRKasi iSé DELL quseL marKa donanim oLarak'da cok quseL arkada$im ßu ozeLLikLEri ßi kac yerDe daha ara$tırMani öneririm hanqisi kafana yataRsa onu aLaßiliRsin...
  • arkadaşlar pc nin ekran kartı ge force,ramleri ise kingstonmuş,aynı fiyata biraz daha performanslı çalışabilecek bir sistem toplayabiliyorum,ama teknik servis yönünde dell inde çok iyi olduğunu duydum.

    ben şimdi ne yapayım ??
  • arkada$im teK dü$ünce kaLdi quseL performanSli ßide teknik servis oLarak'da kaliteLirdiR deLL teK kaLan ho$uNA gittiYse aL ßence cunKu sen kuLLanicaKsin senin rengin zevkİn.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.