Şimdi Ara

Fitnessta sıfırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır elime para geçince yazılmayı düşünüyordum ve şimdi geçti fakat gerçekten fitness anlamında bilgi ve pratik olarak sıfırım. Direkt bodozlama oradaki hocayla mı konuşayım bana yardımcı olman lazım gibisinden yoksa internetten az buçuk bilgi sahibi mi olmam gerek? Yani birinin salağa anlatır gibi bana göstermesi lazım. Hareketlerin isimleri, hangi hareket hangi alette yapılır, ne yemeliyim, kalori hesabı nasıl yapılır vs. --Yaş 21--




  • Salon hocası sana program verecek ve temelleri öğretecek. Ama emin ol baştan sağma öğretecek. Sonra kendin bu hareketlere tek tek youtube da aratarak doğru formları öğreneceksin. ve hareketleri kusursuz şekilde ufak ağırlıklarla yaparak öğreneceksin. Bu senin ilk birkaç ayını alacak. İnan bana kısa bir süreç değil.


    Doğru formları öğrenmeye başladın, sırada geri kalan herşey var :) Beslenme, anatomi, uyku, doğru yaşam...... Böyle gider liste. Bunun için forumları takip et, makaleler oku videolar izle. Sonra göreceksin ki her kafadan bir ses çıkıyor :) Çünkü tek bir doğru yok yok. Kendi doğru yolunu bulacaksın. Deneye yanıla kendine bir sistem oturtacaksın ve devam edeceksin.


    Bir yerden başlayayım, bana başlayacak bir kanal öner diyorsan ben sana youtubeda ağırsağlam diye bir kanal var. Onun başlangıç programından başla diye bir öneride bulunabilirim. Ayrıca birçok makaleleri var videoları var. Onları takip edersen birçok konuda bilgi sahibi olmaya başlayabilirsin.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.