Şimdi Ara

Fitness için beslenme acil yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 73 kilo ağırlığında 1.79 cm boydayım.. Spor salonuna başlayacağım bundan 1-2 sene önce 2 ay kadar gitmiştim o yüzden yapılan hareketlerin hemen hemen hepsini biliyorum.. Ve karar verdim artık bırakmayacağım.. Spor salonundada bu konuyla fazla ilgilenmedikleri için size sormam gerekiyor.. Genetikten dolayı bileklerim oldukça ince kırılacak gibi neredeyse.. Kas gelişimine yardımcı olması için ve yağsız kilo almak için mega mass 2000 ve Hardline Nutrition Ribose 150 Gr. (kuvvetlendirici) aynı anda kullanmaya başlayacağım.. Fakat şu ki ben çok maymun iştahlıyımdır yağlı şeyleri çok yerim beyaz ekmek çok yerim.. Bunların fazla tüketilmemesi gerektiğini duymuştum boşa kürek çekmiş olmayayım sonra?? Ve protein konusuna gelince spor salonunda poşet içinde yumurta akı tozu satılıyor.. Aranızda kullananınz varmıı?? yoksa normal yumurtamı tüketilmeli protein açısından??



  • kilo almak için supplement kullanıyosan hiç başlama
  • Spor salonundan onları önerdilerr , özellikle mega mass yağsız kilo aldırmada oldukça iyimiş bilmiyorum bende onların yalancısıyım..
  • Sana tekrardan adaptasyon programı yapmanı öneririm sonuçta 2 ay önce yapmışssın spor. Kaslarımız çok lanet bir şeydir bıraktın mı hemen söner o yüzden adaptasyona başlaman lazım. Spor başlangıcında 15 dk yürü daha sonra adaptasyon programını yap(bu program vücudundaki bütün kas bölgelerini çalıştırarak yapılır, yani bir gün sadece biceps ve sırt çalışma onu demek istiyorum) en sonunda da 20 dk cardio yap. Yiyeceklere gelirsek beyaz ekmek, beyaz pirinç ve fast food'u kesiyorsun. Tam buğday ekmeği yiyorsun bundan sonra sabahları 2 tane yumurta öneriyorum şimdi senin için ( kilo almaya çalıştığından dolayı sarılarını atma yumurtayı bütün ye bu sana hem protein hem de yağ sağlayacak). Ekmeğini yerken zeytinyağına da banabilirsin ama içinde asla ve asla balzemik sirke olmayacak. Bu da sana naturel yağ sağlamış olacak. Dışardan o kadar çok takviye almanı önermem çünkü vücuduna zarar veriyor bunlar. Önerebileceğim şeyler 100% Whey Standart Gold alman ve bileklerim çok ince dediğinden dolayı bu sana ilerde zorluk çıkaracağından dolayı Cellular C4 + BCAA karışımını öneririm. Bunların kullanımına gelirsek Protein Tozunu (Whey) sporunu bitirdikten sonra içmelisin; sakın 45dk'yı geçirme çünkü kaslar spordan sonra ilk 45 dk içinde proteini depolamaya başlar. Cellular C4+BCAA karışımını da ilk ısınmadan önce içeceksin. Bu kadar. Kullandığın ölçeklere dikkat et ve supplementları SADECE spor yaptığın günlerde SADECE 1 KERE kullan. Fazlası zararlı.




  • Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.. Şuanda spor salonuna tekrardan başladım 5 kg lik 2 adet dambılla günlük kol hareketlerini zaten evdede yapıyorum.. Spor salonunda ise aynı dediğin gibi, ilk ısınma hareketi bisiklet 10 dk bisiklette pedal çeviriyorum, sonra karın egzersizlerine geçiyorum mekik ve sıkıştırma egzersizlerini yapıyorum yanlız başlangıçta olduğumdan sanırım mekiği sadece 3 set yazmış.. 3 set 10 ar defa mekik çekmenin hiç bir faydası olmaz diyor bazı spor yapan arkadaşlar.. Bende 6-7 set kadar yapabildiğim kadar mekik ve karın sıkıştırma hareketlerini yapıyorum banada yeterli gelmiyor çünkü 3 set.. .. Sonra aynı 3 er set bench press , anla press ve dambıll egzersizlerinden sonra bacak makinalarına geçip egzersizleri yapıp bitiriyorum. Beyaz ekmeğe gelince artık kestim onu aşırı yağ barındıran yemeklerde yemiyorum.. Sadece Protein sağlayabilecek şeyler yemeye özen gösteriyorum. Bu arada ismini verdiğiniz takviyeleride en kısa sürede tedarik edicem.. fakat Cellular C4+BCAA 'ı türk sitelerinde bulamadımm.. Tam adını yazar mısın veya bulabileceğim bir yer varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadquitar94 -- 22 Ocak 2013; 14:58:09 >




  • EK GIDA TEKVIYESI ALMAYI DUSUNUYORSAN KULLANMIS BIRISI OLARAK YARDIMCI OLABILIRIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.