Şimdi Ara

First Officer Olmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    Ben 21 yaşında fiziksel, ruhsal ve ailevi problemi olmayan, İskenderun Sivil Havacılık Yüksekokulun'da Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği 4. sınıfa geçmiş aynı zamanda 01.07.2014 Tarihinde 1 aylık eğitimin sonunda Gaziantep Havaş Yer Hizmetleri A.Ş. de Harekat Memuru olarak işe başlamış bulunuyorum. Bu iş benim için geçici bir iş olup okulun bitmesini okulda değilde burada bekleyip sadece sınav dönemleri okula giderek havacılıkta ufak da olsa bir çevre edinmek istiyorum. Havacılık Güzel. Vazgeçtim HAVACILIK ÇOK GÜZEL. Operasyon kısmı olsun, Yolcu hizmetleri, kabin hizmetleri ve Kokpit. Hepsi birbirinden güzel departmanlar. Ama bugün yer hizmetlerinde çalışma şartları ve ücretler ortada. Bu yüzden okul bitmesiyle birlikte farklı bir departman da çalışmak istiyorum. Dispatch, Air Traffic Controler ve en çok da Pilotluk..
    Stajımı 2013 Yaz Döneminde Erasmus Öğrenci Değişim Programı ile Brüksel THY de yapmış bulunmaktayım.

    Uzun lafın kısası bu sıralar kaptanlar ile de artan muhabbetlerden dolayısıyla hayallerim ve planlarım pilot olma yönüne doğru kayıyor. :)

    Gerek yurt dışı gerek yurt içi uçuş okullarında; Önceden gitmiş olan pilot abilerim, şuan gidiyor olan pilot adayı abilerim ve şuan benim gibi uçuş okullarını araştıran arkadaşlarım... Sizlerden ricam bu konu altında bilgi paylaşımında bulunarak en uygun koşullarda eğitim sağlayan uçuş okulları hakkında bilgi sahibi olalım.

    Şimdiden herkese Teşekkürü bir borç bilirim..

    Kaptan'ım LTAJ Ops. Umarım Görüşürüz :)







  • Vay arkadaş ya şurda adam akıllı bir konu açtık yorum yok... Adamın teki kokpite nasıl girerim diye yazmış 2sayfa yorum var
    La ne var o kokpitte uçmadıktan sonra neyapayım ben o kokpiti...
  • sakin ol hocam burda genç nüfus çoğunlukta konuyu forum airport haberde flan açmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.