Şimdi Ara

Fırçayla araba yıkamak arabayı çizer mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
22.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sünger daha az çizer tabi.ama su an popüler olan fırçasız yıkama köpüğü de çok tehlikeli.çözücü içerdiği için üstünde çok tutmamak gerekiyor.bence en iyisi mümkünse tazyikli suyla arındırıp temiz sungerle bastirmadan kopuk yedirip durulamak ve mikrofiber bezle kurulamak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petrollerdeki yıkama makinelerinin fırçaları çizik çizik yapıyor.Sıfır olduğundan kıyamıyoruz yoksa at 1 lira 1 lirada köpük tertemiz yapıyordu.Araba koyu renkli olduğu için her yağmur yağması 15-20 lira demek.Yıkayabileceğimiz bir yer yok.En güzeli beyaz alacaksın derdin olmayacak.
  • Kesesiz adam mi yikanirmis :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırça da çizer tabii ama süpürge daha başarılı. Zamanında komşu bordo İmpala'sını tel süpürge ile süpürüyordu, şimdi öyle arabaları garajdan çıkarmıyorlar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    Budur

    http://www.hepsiburada.com/liste/local-yikama-kurulama-cilama-eldiveni/productDetails.aspx?productId=otyaglcl0028&categoryId=20035758

    Aman ha bu ürünü çizik yapmaz diye almayın. Araç üzerindeki toz taş parçacıklarını içine çekmez bu. Bana dandik bi araç şampuanının yanında göndermişlerdi zamanında. Hiç kullanmadım bile.

    Aracıma boya koruma yaptırdıktan sonra yaklaşık 8 ay boyunca yıkama taktiğim şuydu: Önce araba yıkamacılarda tazyikli suyla temizlik, ardından sonax turuncu şampuanla ve koyun yünü bezle (bayaa kalındı) yıkama, ardından durulama, uber blue bezle kurulama ve + parlatma için QW. Bu şekilde yıkamalardan sonra tek tük çizikler dışında boyanın yüzeyi pürüzsüzdü. Ancak dediğim gibi hiç sektirilmeden bu şekilde yıkandı araç 8 ay boyunca. Malum askerlikten dolayı araç babamda kaldı. Ve geldiğimde aracın üzerinde bayaa bi çizik vardı. Sanırım tekrar bi pasta + boya koruma gerekiyo.
    Siz de aracınızı bu şekilde yıkarsanız kılcal çizik oluşma riskini minimuma indirirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.