Şimdi Ara

Findeks Puanım'a göre hangi bankadan KK alabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Borçları takla mı attırıyorsun? Findeks Puanım'a göre hangi bankadan KK alabilirim? 

  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Sağolun,İşCep`te şu kampanya sayesinde sanırım bende aradan çıktım. Ne garipse hâlâ bu kampanya var,acısını mı çıkarıyor anlamadım,50 tane kart mı verecek İş Bankası Bey? Findeks Puanım'a göre hangi bankadan KK alabilirim?
    Limitim Maximiles Black`e ve Maximiles`e yetiyormuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Normalde neredeyse tüm bankalardaki kart limitlerim doluyken işbankası o gün bana da yüksek limitle mesaj attı. Gel kk vereyim diye. Artık bir çeşit yem miydi bilmiyorum. Kabul desem düşük limit verecekti vs.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Yapı Kredi Mobil'de de aynısı başıma gelmişti. İşBank'teki gibi 40K ya da 50K limit vereceğim,gel hemen başvur diyordu. Başvurdum ama Akbank'i kapatmamı istedi. Ne olur,ne olmaz kapatmadım. Ertesi gün İşBank'ten kartımı aldım. Bugün de Garanti BBVA Platinum'a başvurdum. O da aynısını diyor,İşBank limitini düşür diyor. Yarın öbür gün 50-60K limitle BBVA Platinum gelirse şaşırmam.

    Findeks'te güzel artmaya başladı. 1211 idi 1269 oldu,sonra 1325 oldu fln.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garanti yeni aldım limiti arttırmıyor. 1-2 ay bekleyeyim belki arttırır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    Genelde kolay kolay limit artırmıyorlar. Eşimde garanti var. Şayet düzenli kullanıyor, asla asgari ödemeyi kaçırmıyorsanız, otomatik limit artırımınızda yüksekse, kendi kendine belli bir süre sonra artırıyor. Öyle findeks ten falan bile ziyade, kartı ortalama ne kadar kullandığınız ve ödeyip ödeyemediğinize bakıyorlar. Eşimi en son 300K ya çıkartmıştı garanti. Bir de onda ziraat var ama hiç kullanmıyor. Ama o da kendi kendine 60 a çıkartılmış dün. Bende de sadece iş bank var. O da kendi kendine 420K ya çıkartıyoruz yazdı ve çıkarttı. Eşime de epey süre oldu. Yeni yıl ile beraber %50 artış yapıp bir 450K yaparlar diye tahmin ediyorum. Misal normalde asgari ücretli görünen insana öyle 300K+60K 360K isteseniz vermezler. Ama uzun süreli kartı kullanınca, gelir beyanınıza değil nasıl harcadığınıza bakıyorlar.

  • Hocam iyi günler geçenlerde banada bunun benzeri bir teklif gelmişti bunu görünce nasıl bir yol izlediniz ve banka kayıtlarında meslek bilginiz yazıyor mu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ;Furkan; ; kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyor, Serbest Meslek yazdım. Ben bunu daha doğrusu görmedim,haberim yoktu. Başvurdum,bir baktım 32000TL limitle açıldı. Meğersem otomatikmen kampanyaya dahil olmuşum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Hocam kaç senedir kredi kartı kullanıyorsunuz ?

  • evenko kullanıcısına yanıt

    Valla ben 18 de başladım şimdi yaşım 36. Eşim de 23 te başladı, o da 37.


    Yalnız ciddi anlamda kullanmaya yaklaşık son 8-10 senedir başladık. Ondan öncesinde bankalar limit artırmak istese biz artırmıyorduk. Otomatik artıran olursa kızıp düşürttürüyorduk. 2. bir bankaya geçmeden önce mevcut banka hesabını kapatıyorduk falan. Dolayısıyla da hiç bir banka bizi sevmiyordu. Cimri, takıntılı müşteri gibiydik. Ama sonrasında baktık ki hiç bir banka bir kredi falan istediğimizde bizi adam yerine koymuyor falan. Dedik tamam, bundan sonra sadece kart ile alışveriş yapıp ödüyoruz. Otomatik artımlara hayır demiyoruz. E bir iki kredi çekip ödeme geçmişi de eklenince şimdi daha bir adam yerine koymaya başladılar. Ama tabi duyduğum kadarıyla bunun da üstü var. Misal bir arkadaşım fabrikatör kızı ile evlenmişti :D Kızın adam gibi kendi kredibilitesi olmamasına rağmen normalde kefil gereken ya da eş rızası gereken şeyleri bile banka takır tukur veriyormuş. Yani paralılığın miktarı arttıkça kurallarda tanınmadık hale gelebiliyor gördüğüm kadarıyla.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.