Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (881. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.155
Cevap
500
Favori
1.241.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bilconage kullanıcısına yanıt
    Benim hesabımda bakiye yoktu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enpara internet şubesi içinde bize yazın gibi bir kısım vardı önceden şikayet vs yi yazdığımız.



    orası nerede şuan bir türlü bulamadım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: masterap

    Enpara bugun bazi musterilere surpriz adi altinda %19.1 faiz orani vermis. Benimki %17 idi. Aradim, eski ve surekli kullanan bir musterileri olarak sebebini sordum. Surprizi sistemin atadigini, mudahale yapamadiklarini soylediler. Ben de kendilerine bir surpriz yaparak kredi karti ve hesabimi kapattim. Herhangi bir orta yol, cozum onerisinde bulunmadilar. İng ya da burgan a gecis yapacagim, kalan arkadaslara basarilar dilerim :)

    Mobil bankaciliga gozunuz alismis

    arti bir avantaji yok

    zaten cogu banka havale eft’ye para almiyor artik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara kampanyalarına koyduğu kotalarla artık tamamen çöp, koşullar ağır. Tüm mevduatı başka bankaya taşıdım, sadece dolar hesabım kaldı.

  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt

    bununla ilgisi tecrübesi olan var mı? "telefon taksit" diye aratıp bütün sonuçlara baktım fakat cevabını bulamadım, 5000tl lik bir telefon almak istiyorum,3000+2000 çektiricem 3000ini taksit yapabilir miyiz?

  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt

    Nereden aldığınız, karttan çekilirken hangi alışveriş kodu ile çektiği önemli sanıyorum. Daha önce bir defa Vakıfbank World Card ile Amazon üzerinden aldığım telefon Elektronik Eşyaya 5 taksit kampanyasından faydalandırılmıştı. Yine yakın zamanda Amazon üzerinden Hediye Kartı alarak yaptığım telefon alışverişimi de Enpara üzerinden sonradan 6 taksit yapabilmiştim.


    Telefon 3500 liranın altındaysa zaten 12 Taksite kadar yasal olarak taksitlendirme yapılabiliyor.

  • Hburada hocam zaten başka çoklu karta izin veren bir de incehesap var sanıyorum o yüzden yazma gereği duymamıştım pardon.Amazon hediye kartı olayını biliyorum fakat telefonun stoğu orda yok,. 3500tl altina 12 taksit gelmişse o zaman yapılır diye tahmin ediyorum her türlü yasal oluyor sonuçta bence, Hepsiburada dan 3000tl ye telefon almış olacağım. Enpara bu şekilde görebilir en fazla, diğer karttan ne çektiğim nasıl çektiğim onu ilgilendirmez. Teşekkürler hocam olacak herhalde, alirsam buraya yazarım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen olur, yine çok aynı mı bilmiyorum ama normalde Altına'da taksit yapılmıyor Hepsiburada.com üzerinden fakat yine Hepsiburadadan aldığım altına enparadan daha sonra taksit yapabilmiştim, tabi çoklu kart değildi bunların hiçbirisi.

    Umarım hallolur istediğiniz gibi

  • 3500 TL altındaki telefona 12 taksit kredi ile mümkün
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt

    detaylı anlatıyorum hocam bilmeyenler de yararlansın.

    geçenlerde amazondaki indirimden m51 aldım fiyatı 3250tl idi. önce amazondan 250tl hediye çeki aldım. sonra öderken hediye çekini de saydırınca telefon için ödeme ekranında ödemem gereken tutar 3000tl gözükmüş oldu. o 3000tl'yi enpara ile çektim ve provizyondan çıktıktan sonra enpara mobilden 6 taksite vade farksız olarak böldüm.

    sorduğuna gelince 3000+2000 olarak ödersin ancak 2000 peşin hediye çeki olarak 3000ini taksit yaptırabilirsin ancak. yada bu ay 3000tl lik hediye çeki al onu böldür. sonraki ay da telefonu al hediye çekini düşünce 2000tl ödemen gerekecek ay sıfırlandığı için de taksit hakkın tekrar tanımlanmış olacaktır. o 2000i de tekrar 6 taksit yaptırabilirsin. aklıma böyle bir şey geldi denemedim ama çok yüksek ihtimalle olur.

    ayrıca hangi siteden alacağın önemli amazon hediye çeki gibi bir sistem hepsinde yok. bir de hepsiburada çoklu kredi kartı ile 3000+2000 denenebilir o da muhtemelen oluyordur denemedim ama deneyen mutlaka vardır. araştırıp öğrenebilirsin. başka böyle yapabileceğin bir site var mı ben bilmiyorum belki trendyol cüzdan ile filan yerse bilmiyorum onu. enpara'nın taksit yapmadığı bir site ise ona dikkat et forumda herkes paylaşıyor zaten hangi site taksit yapar veya yapmaz diye.





  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler , amazonda stok yok, hburadadan alacağım, amazon hediye çeki telefonlarda geçmiyor diyorlardı düzelttiler herhalde,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasakasa

    Benim hesabımda bakiye yoktu.

    anladım teşekkürler demek ki gerçekten şansa seçiyorlar kişileri

  • Konunun Enpara taksit konusu olarak değiştirilmesini talep diyorum. Her defasında yeni kampanya var sanıp taksit konusuyla karşılaşıyorum.

  • gomek G kullanıcısına yanıt
    Elinde telefon var kampanya olsa bildirim yollar banka zaten.Çok kampanya istiyorsan garanti bonusa geç her gün kampanya var.
  • radko kullanıcısına yanıt

    o zaman sıcak fırsatlara ne gerek var her kampanyayı kendimiz takip edelim buraya bakmayalım.

  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Bende telefon alacağım yöntem arıyorum kredi isinee bulaşmadan çok faiz ödemeden bı yöntem ama bulamadım hediye ceki olayına dikkat et yorumlarda hediye çekiyle telefon alamadigini yazan olmuş amazonda iade ve iptalide olmuyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gomek G kullanıcısına yanıt

    Adamların sonradan taksitlendirmeden başka doğru düzgün bir kampanyası yok ki millet başka ne konuşsun? Geri kalan kampanyaları saçma sapan şartları olan o şartları sağlarsan da karşılığında da üç kuruş verdiği şeyler. Mesela kahve ve Steam kampanyasından faydalanacaktım geçen ay sucular sayacı okumaya bir kaç gün erken gelmişler o yüzden son ödeme tarihi hep bir sonraki ayın ilk günlerine denk gelen fatura ayın son gününe denk geldi ve biri ay başında biri ay sonunda olmak üzere aynı ay içinde iki kere su faturası ödemiş oldum. Şimdi bu ay da sayacı okumaya geç gelirlerse ödemesi önümüzdeki aya sarkacak ve bu ay içinde 2 fatura ödeme şartını sağlayamadığım için kampanyalardan faydalanamayacağım. Adamlar sayacı okumaya erken gelmişlerse bunda benim suçum ne? Bu saçmalıkları mı konuşalım?

  • den D kullanıcısına yanıt
    Finansbankın yok ki bunun olsun 🥴
  • WaBoSe kullanıcısına yanıt

    Evet hocam hediye çeki olayina m.temsilcisine sormadan almam zaten, amazon muallak, hepsiburada daha garanti gibi zaten s20 düşünüyorum amazonda stok yok, trendyolda 5700e düştü 2 gün önce, hbde de 5700 e düşerse 1 katttan 2700 cektircem enparayada 3000/6 yapicam planım bu şekilde ama bakalım, aslında ben de ziraatte var onun 5000e kadar taksit mevzusu var da öğrenci kartı olduğu için taksit kampanyasi olmuyor sanırım zaten limiti de yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 9 Nisan 2021; 20:29:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -frambuaz kullanıcısına yanıt

    Hayır arkadaş bize kızacağına gitsin Enparaya kızsın neden doğru düzgün kampanya yapmıyorsunuz diye. Sanki sonradan taksit olayından başka konuşmaya değer bir kampanyası var da biz konuşmuyoruz. Bugün deseler ki sonradan taksit yapmayı da kaldırdık çoğu kişi o an kartı kırıp atar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 9 Nisan 2021; 20:33:22 >
  • 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.