Şimdi Ara

Finansal Danışman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Kendi mesleğim ile ilgili olarak bu konuyu açtım.

    Finansal Danışman, Türkiye de yeni yeni alışılan emeklilik şirketlerinde görev yapan,müşterilerinin paralarını BES içinde değerlendiren ve en yüksek getiriyi müşterisine kazandırmaya çalışan kişidir. Tabi ki mesleğinin hakkını vermeyenler de var malesef...

    Bireysel emeklilik sistemi ve hayat sigortalarının pazarlamasını yapan sözleşme imzalatan ismi bireysel emeklilik aracısı,yatırım uzmanı,güvence uzmanı olarak değişebilen kişilere finansal danışman denir.

    Bireysel emekliliği olan veya sisteme girmek isteyen kişiler eğer sistemdeki fonları bilmiyorlarsa veya fon değişikliğinden anlamam,takip edemem diyorlar ise bu sisteme banka aracılığı ile katılmasınlar. Çünkü ya banka ya da sizin seçeceğiniz fon asla değiştirilmeden senelerce devam eder.Buda getiri kazanamama ya da az kazanma durumunu doğurur. Acente aracılığı ile yani finansal danışmanlarla bu işi yürütenler emin olsun ki güzel getiriler ile sistemden mutlu bir şekilde ayrılacaklardır.

    Finansal danışmanlık zor iş nedeni de şu hak ettiği değer verilmiyor. Randevulaşıp gittiğimiz müşteriler ya yerinde olmuyor ya da yüzünüze bakmıyor. Sanki adamların parasını almaya gelmişiz muamelesi yapıyorlar. Bu çok yanlış. Burada birikim yapıyor müşteri finansal danışman da ona yardım ediyor. İyilik yapmak resmen suç oluyor bizlere.

    Şimdi bir finansal danışman bir sigortacı ve bir güvence uzmanı olarak ben size şu soruyu sormak istiyorum

    Hem hayatınızdaki sizin para kazanmanıza engel olacak ya da ailenizin ve ya sizin maddi olarak sarsacak risklerinizi (hastalık,maluliyet,ölüm) güvence altına alıp.Bu riskler gerçekleşse ve ya gerçekleşmese dahi size para kazandırmamızı ister misiniz?
    O nasıl olacak diyebilirsiniz ve tabi ki isteriz hepimiz.
    Hemen açıklayayım. Bireysel emeklilik sistemi+Hayat Sigortası (Ferdi kaza,Tehlikeli hastalıklar,Gelir koruma sigortaları) bunu yaptığımız zaman sigortanız hem bedavaya gelir hemde üstüne Bireysel Emeklilik Sisteminden para kazanırsınız. Detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.
    Yani finansal danışmanlar korkulacak kişiler değildir. Ayda 122-150 arası para ayırabilen birine dahi böyle bir güvence sunabiliriz.
    Tekrar söylemek istiyorum Finansal danışman size birşey satmaz. Size para kazandırır ve risklerinizi satın alır.
    Bir pazarlamacı olduğu doğru çünkü bir ürün tanıtıp karşısındakine sözleşme imzalatır.
    Ben yaptığım mesleği severek yapıyorum ve insanlara iyilik yaptığımı biliyorum.Lütfen kusura bakmayın ama finansal danışmana dolandırıcı muamelesi yapmayın sakın.
    Bu sistemde herkesin planına göre planlama yapılır. BES de illa 56 yaşınızı beklemenize de gerek yoktur. Detay için bilgi için pm de atabilirsiniz.Buradan da yazabilirsiniz elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.Teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.