Şimdi Ara

Film Halısı - Güncel Film, Dizi İncelemeleri Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Film Halısı - Güncel Film, Dizi İncelemeleri Sitesi


    Yeni yıla yeni bir projeyle girmekten kendi adıma gurur duyuyorum çünkü uzun bir zamandır düşündüğüm ama uğraşabilir miyim, yapabilir miyim bilemediğim bir projeydi. Projenin adı Film Halısı. Film Halısı, vizyonda ki film ve dizileri, varsa oyuncuların yahut ekibinin röportajlarını paylaşan, bunu yaparken de bilimsel bir makale yazıyormuş gibi değilde metni yazan (şuanlık sadece ben) kişinin film veya dizi hakkındaki düşüncüleri de barındıran film incelemesi ve dizi incelemesi yapan bir sitedir. Genel olarak film ve dizileri genel bilgiler, atmosfer, oyuncular ve konu biçiminde yazıyorum. Bunların hemen üstünde, yazının üstüne tutturulmuş Film Halısı puanı ve bu puanın nereden geldiğini gösteren bir takım göstergeler ve varsa iyi yanlar, kötü yanlar olmak üzere iki farklı belirteçler mevcut. Belirteçlerin mantığı, film - dizi seçiminde incelemeyi okumaktansa genel olarak izlemeye değer mi değmez mi bunları görebilmelerini sağlamak ve ziyaretçileri hızlıca yönlendirebilmek.

    Yazılan film incelemesi ve dizi incelemesi eş zamanlı olarak Film Halısının tumblr hesabında, facebook hesabında ve instagram hesabında duyurulmaktadır ki bu sabah 7-9 saatleri arasında yapılıyor. Amacı ise izleyicilerin akşam etkinliğini sabahtan düşündürüp, planlatmak ve izleyeceği film veya diziye sabahtan karar vermesini sağlamak.

    Film incelemesi ve dizi incelemesi sitede spoiler dediğimiz ürünün içinden bilgi vermeden yapılmaktadır ve buna oldukça dikkat ettiğimi belirtmek isterim. Eğer sende izleyecek dizi veya film bulamıyorsan, izlemeye değer mi değmez mi görmek istiyorsan, istediğin türde bir filmi veya diziyi gelip sitemizden arayarak hızlıca bulabilir ve 2 dakikalık okuma süresi içerisinde bilgi sahibi olabilirsin. Bundan sonrası da sana kalmış oluyor. İster istediğini bulana kadar sitede tarama yap, istersen de ekranın karşısına hazırlığını yap ve geç. Soluksuz bir deneyimle seçtiğin film veya diziyi izle.

    Şimdiden keyifli seyirler dilerim...

    Faydalı Birkaç Bağlantı: Atiye Dizi İncelemesi, 6 Underground Film İncelemesi, Sex Education Dizi İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filmhalisi -- 14 Ocak 2020; 7:27:11 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.