Şimdi Ara

Filistinlilerin ihanet listesi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
29
Favori
11.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Filistin konusunda sadece bizim için kutsallığı ve manevi değeri olduğu için tepkiliyim. Filistinliler konusunda koparılan fırtına gereksiz. Her millet hak ettiğini yaşar. Araplara karşı Hiçbir sempatim yok.

    Bu konunun bu şekilde hamaset söylemleri ile çözülebileceğini sanmıyorum zira İsrail kurulduğu günden beri topraklarını genişletti, kahrolsun İsrail sloganı ile ancak buraya kadar gelindi.

    Bu ellerinde bayrak, kafada sarık Cübbeli tiplere gelince....

    Benim için şov yapan şarlatanlardan farkları yok. Bu konu Türkiye'deki belli bir kesim için bir siyaset malzemesi, nefes aldıkları bir alan hatta karınlarını doyurdukları bir meslektir (evlerine ekmeği bu sayede kazanırlar) hiç bir sarıklının ölen çocuklar için eylem yaptığını düşünmüyorum.

    Ben kendimi bildim bileli bu ülkede Kudüs mitingleri yapılır, (yapılsında karşı değilim) ama mesela Hocalı katliamı sırasında hiç bir gösteri olmadı. 2012 yılında bir yürüyüş yapıldı onda da bu sarıklı Cübbeli topluluk orada yoktu. Uygurlu Soydaşlarımız için çin konsolosluğu önünde slogan atan bayrak sallayan arabasını yakan ummetci gören oldu mu?

    Yani günün sonunda bu sarıklı tipler bu konuyu sömüren bunu kendi siyasetlerini beslemek için kullanan aslında böyle bir dertleri de olmayan bir topluluktur. Bu mavi Marmara olayı ardından sonuçlarından da görülmektedir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Seversiniz sevmezsiniz yanlışa yanlış demekle kimse arap sevici olmaz insan olur. Dünya halkları bile israil soykırımına karşı protesto yapıyorlar. Geçmişte filistinlilerin yaptıkları hataların bedelini enkaz altında kalan çocukların ödemesine zil takıp oynayanlar var. Allah ıslah etsin. Kimse sana git İsraile karşı savaş demiyor. Fakat dini ırkı ne olursa olsun çocuk çocuktur insan insandır. En azından oh olsun demeyin Allah yardım etsin diyin sizden bişey eksilmez.

  • Arap yalakaları anca sanal füze atmaya devam ede dursun israil güzelce haddini bildiriyor bunlara. Çocukların ve masum insanların ölmesine tabi ki karşıyım ancak görülüyor ki arap ülkeleri insan hayatını önemsemiyor çocukları önemsemiyor ülke lideri çıkmış rahat bırakın bizi diye yalvarıyor cami fırlatacak hali yok tabi adamlara elinden gelen de bu tek taptıkları şey para din sayesinde insanları bi güzel uyutup ülkenin bilinçlenmesini istemiyorlar ee bu da size müstahak kusura bakmayın. Filistini çok önemseyen de varsa önerim bir an önce oraya gidip arap kardeşlerine destek olmasıdır ^^ 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fanzi -- 17 Mayıs 2021; 11:29:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Geçtiğimiz ayda kolombiya'da sivil çatışma başladı orada 17 ölü 800 yaralı, hiç çıkıp konu açıyor musun?


    Sizlerin de bütün olayı ümmet, bir de filistin sanki bize bayılıyor. Bütün dünyada bir takım çatışmalar savaşlar vs yaşanıyor, sen hong kong sivil


    çatışması yaşanırken kahrolsun çin diye konu açıyor musun?


    Sen de zaten ümmetçi bir insansın forumda, yazdıklarına bakarsak şaşmaz bir merkez sağcısın, merkez sağ aleyhine bir yorumun olmadı hiç.


    sen 2k23 atmata 57 ve belli başlı bazıları.



    Filistin başında paramiliter örgüt hamas var, bunlar bildiğin gerilla taktiği ile yıllardır israil'e saldırıp sivilleri kalkan olarak kullanıyor.


    Şimdi bunlar da gerçek yani. Yukarıda yazılanlara yazacak bir kaynağın yoksa yalanlayamazsın gerçekler kimseye batmasın.

    sadece kolombiyadaki olay olsa kendi kanımızdan olan Uygur Türkleri katlediliyor işgence ile buna Tüm arap dünyası sessiz Türkiye sessiz Filistin ise Çinin işgence ve katliam politikasının yanında yer aldı ama hala anlamıyorlar Araplar dan dost olmayacağını Yahu çinliler Kendi kanımızdakilere toplu tecavüz ediyor katlediyor hiç birinin sesi çıkmadı Ne var kardeşim bu araplar da biri açıklasın lütfen Hainlik den başka Türk milleti ne gördü bunlardan


    Araplar hiç bir zaman Türklerin yanında olmadı olmazlar da O kadar yardım etmemize rağmen günümüzde de hala arap ihanetini görüyoruz yazıklar olsun ki Filistini destekleyip Kendi kanımızdan olan kişileri çaresizce ortada bırakanlara ses çıkarmayanlara Bana ırkçı diyebilirsiniz bunun ırkçılıkla da alakası yok ya neyse ama bu gerçeği asla değiştiremezsiniz araplar haindir Allah da cezalarını kesiyor boşuna dememişler allahın sopası yok diye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 17 Mayıs 2021; 11:42:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mceliker

    Seversiniz sevmezsiniz yanlışa yanlış demekle kimse arap sevici olmaz insan olur. Dünya halkları bile israil soykırımına karşı protesto yapıyorlar. Geçmişte filistinlilerin yaptıkları hataların bedelini enkaz altında kalan çocukların ödemesine zil takıp oynayanlar var. Allah ıslah etsin. Kimse sana git İsraile karşı savaş demiyor. Fakat dini ırkı ne olursa olsun çocuk çocuktur insan insandır. En azından oh olsun demeyin Allah yardım etsin diyin sizden bişey eksilmez.

    Yahudiler kendilerinden olmayanı insan bile görmüyor. Okullarda küçük cocuklara nasıl egitim verildiği araştırılabilir.

    Siz temennide bulunuyorsunuz ama o sözleri söyleyenlerin Allah inancı varmi diye sorgulamak lazım! Olsa böyle nefret sergilerlermiydi?

    Bunlar belkide Yehudilerin içimizdeki temsilcileridir! Belki gelişen olaylardan son derece memnunlardir!

    Çok takmamak lazım. Gerçek hayatta o kadar ses çıkartamıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeen

    Turk dusmani sirttan bicaklayan bizden nefret eden
    O igrenc filistine gidecegime

    Tabikide israile giderim

    Tiksiniyorum filistinden sen dedeni sirtindan bicaklayan araplara tapiyorsun

    Size soylecek cok lafim var ama

    Sizle biz ayni degiliz zaten sende onlardansin gozumde.

    Yahudi yurdu

     

    Kudüs, Müslümanların eline geçtikten sonra Yahudilerin buraya gelip ibadet edebilmelerine müsaade edildi; ama yerleşmelerine izin verilmedi. Siyonist desteğiyle başa gelen İttihatçılar, Filistin’i Yahudi iskânına açtı; baskı politikasıyla da Arapları küstürdü. 9/XII/1917 tarihinde, Filistin cephesi çöktü. Savaşı sürdürmek yerine münferid sulhün daha iyi olduğuna inanan Yıldırım Orduları kumandanı Mustafa Kemal Paşa, ordusuyla beraber Filistin ve Suriye’den çekilince, 1516’da barış yoluyla başlayan ve 4 asır devam eden Osmanlı hâkimiyeti kapanmış oldu.

    Filistin’e Yahudi akını başladı. 1917’de Siyonist davasının mümessili Lord Rotschlild’den maddi destek almak uğruna Balfour Deklarasyonu ile İngiltere Filistin’de Yahudilere bir yurt (devlet değil) vadetmişti. Aynı yıl İttihatçı zulmüne karşı ayaklanan Şerif Hüseyn Paşa liderliğindeki Araplar da aynı hayali kuruyordu. Yeni Kudüs’ün kurulduğu İngiliz mandası devrinde Yahudi nüfusu, Arapları geçti.

    1939’da İngiliz hükûmeti, Balfour Deklarasyonu’nun hata olduğunu itiraf etti. Şunu da kaydetmek lâzımdır ki, Filistinliler Arap ihtilâline karışmadı; Yahudilere toprak da satmadı. Siyonistler, devlet arazisini ve ekonomik krize düşen bazı köylülerin satmak zorunda kaldığı toprağı satın aldılar. “Hâin Araplar, ettiklerini buluyorlar” teranesini terk etmelidir. Filistin bayrağı, istiklal mücadelesi esnasında tespit edilen diğer Arap bayraklarına benzer. Yeşil, İslâmiyeti; siyah, Araplığı; beyaz da istiklali sembolize eder.

     

    Elveda Kudüs

     

    1948’de İsrail devleti kuruldu. İlk tanıyanlardan biri de Türkiye oldu. İsrail, işgal ettiği 25 km2’lik Batı Kudüs’ü 1950’de BM kararına aykırı şekilde başşehir ilan ederek, parlamento dâhil devlet dairelerini eski Yafa yakınındaki Tel Aviv’den buraya taşıdı. İsrail, 1948, 1967 ve 1973’te üzerine yürüyen birleşik Arap ordularını bozguna uğratarak topraklarını üç misline çıkarttı. Ürdün’den Doğu Kudüs ve Batı Şeria’yı, Mısır’dan Gazze’yi, Suriye’den Golan’ı aldı. Milletlerarası muvafakati elde edemediği için ilhak edememektedir.

    Kudüs, Yahudilerden çok Hristiyan ve Müslümanların dinî ehemmiyet verdiği bir yerdir. Mescid-i Aksâ’ya yakın olan Altın Kapı her zaman kapalı tutulmaktadır. Bunun sebebi ise mahşer günü Mesîh’in bu kapıdan gireceğine dair Hristiyan inancıdır. Mesîh inince, mucize olarak bu kapı açılacaktır. Mescid-i Aksâ, şu anda Yahudiler için bir kıymet ifade etmez; Kıyamete yakın geleceğine inandıkları Mesih, mabedi tekrar kuracaktır. Burası bugün Müslümanların elindedir; Yahudilerin girmesi yasaktır.

    İşgal topraklarındaki Müslüman mabedleri Ürdün tarafından idare olunur. Bugün İsrail nüfusunun %30’u Filistinlidir. Yahudilerin de %30’u İsrail’in yayılmacı politikalarına şiddetle muhalif Ultra-Ortodokslardır. Normal Yahudiler arasında da Filistin yanlısı sivil cemiyetler çoktur ve gösterileriyle Siyonist hükûmete karşı çıkmaktadır (Peace Now, Ometz LeSarev, Gush Shalom, Sikkuy, Givat Haviva, Alternative Voice, School of the Heart, Taayyüş, Bat Shalom, Fifth Mothers gibi.)

    Ancak devleti elinde tutan Siyonistler için, Kudüs’ün sembolik ehemmiyeti vardır. 21 Ağustos 1980'de doğu ve batısıyla birleşik Kudüs'ün İsrail'in ebedî başşehri olduğunu ilan etmesi, büyük reaksiyon doğurdu; Türkiye sefirini bile geri çekti. Sonradan bu oldu-bitti kabullenildi. O zaman şehrin nüfusunun %28’i Arap’tı. 1947'de İsrail kurulurken, İngiltere Kudüs’ün milletlerarası açık şehir olmasını teklif etmişti. Bugün milletlerarası camia, Kudüs’ün İsrail-Filistin arasında bölünmüş her iki devletin başşehri olması tezlerine taraftardır.





  • Yılmaz yüksel Y kullanıcısına yanıt
    Valla sana diyim mi siyonist yahudiler
    Bizim sinira gelip bizi tehdit etmedikten sonra
    Benim icin tehditte degil umrumdada degil.

    Daha onemli sorunlari var bu ulkenin ekonomil refah gibi :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeen

    Valla sana diyim mi siyonist yahudiler
    Bizim sinira gelip bizi tehdit etmedikten sonra
    Benim icin tehditte degil umrumdada degil.

    Daha onemli sorunlari var bu ulkenin ekonomil refah gibi :)

    Yahudi inancını tanımalı.

    Bu inancın kendi hayatları ile başkalarının hayatları arasındaki farkı bilmeli.

    Özet şu; kendilerini bütün insanlıkla kardeş kabul etmiyorlar.

    Hazreti Âdem efendimiz ile Havva annemizin münasebetinden ‘goyim’ler (Yahudi olmayanlar) dünyaya geldi.

    Onlar (haşa) Havva annemiz ile şeytanın münasebetinden Yahudilerin dünyaya geldiğine inanıyor.

    Onlara göre; ilk Yahudi Habil’i öldüren Kabil’dir.

    İnsanlık tarihinin ilk cinayetini işleyen, kardeşini öldüren Kabil’le iftihar ederler.

    Şeytana ise ‘nur-i ziya’ derler.

    Mason derneğinin Beyoğlu’nda bulunduğu sokağın adı Nur-i Ziya Sokağı’dır.

    Çoğu kimse bunun şeytan olduğunu bilmez.

    Hâlbuki bu Yahudilerce şeytan demektir.

    Şeytanı ataları görürler.

    Ataları gördükleri şeytan cin soyundandır.

    Ateşten yaratılan şeytanı topraktan yaratılan Âdem’den (aleyhisselam) üstün görürler.

          ***

    Bütün insanlığın kendilerine hizmet için yaratıldığına inanırlar.

    Dünyadaki bütün mallar Yahudi için yaratılmıştır, dolayısıyla onun gasbetilmiş malıdır, nasıl alırsa alsın, çalınmış malını kurtarmış olarak görürler.

    Çalma, öldürme onların kendi arasında günahtır, diğer insanlar için hak bilirler.

    Ellerindeki bozuk Tevrat (İki nehri ‘Fırat ile Nil arası’ alacaksın, orada yaşayan yedi kavmi yok edeceksin ‘Arz-ı Mevud’. Nefes alan veren hiçbir varlık bırakmayacaksın) diyor. Onların inancı bu emri veriyor.

    Bahsettikleri hudut Kayseri’ye kadar dayanıyor.

          ***

    Yahudi görünmez bir dünya devletidir.

    Gördüğünüz bayraklar milletlerin, ancak güç Yahudilerindir.

    Cihan hâkimiyeti kurmak için nüfusları yeterli değil. Bunun için Masonluğu kurmuşlar.

    Milletlerin zayıf karakterli insanlarını Mason yapıp menfaatlendirerek, kendilerine hizmetkâr yaparlar. İhanet edeni öldürürler.

    Avrupa’da, Amerika’da gazetelere, borsalara, sendikalara, bankalara nasıl hâkimdirler, bilseniz aklınız durur.

    Bu anlatılanları okuyan kişi ümitsizliğe düşer.

    Oysa Yahudi’nin geleceği nedir?

    Hadis-i şerifte bildiriliyor ki; gün gelecek her taş, arkasına saklanan Yahudi’yi haber verecek. Sadece gargat ağacı müstesna. O yüzden hem inanmazlar, hem de her Yahudi evinin bahçesine bu ağacı diker.

          ***

    Unutmayın ki, asıl hedefi biziz.

    Ama dayağı da bizden yiyecekler…”





  • Türk ırkı tarihinin en büyük hatasını Ortadoğu'ya gelerek ve Ortadoğu halklarıyla kaynaşarak yapmıştır.


    İsrail'in toprak kazanmasını gasp olarak niteleyenler Türklerin Anadolu'yu gül dağıtarak aldığını zannediyor herhalde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 17 Mayıs 2021; 13:4:33 >
  • araplar ortadoğuda kendi çıkarları ve özgürlükleri için ingilizlerle, gavurlarla işbirliği yapmasalardı şimdi halleri böyle olmazdı.en azından kan dökülmezdi biz gibi fakirce yaşarlardı.


    ancak bağımsızlık için çeşitli işbirlikler meşru görülebilir. tabi bu nereden baktığınıza bağlı olarak değişir. osmanlıya ihanet etmeleri elbette kabul edilemez.


    bu olaylarda kendi düşen ağlamaz modu hakim gibi.


    bağımsızlık ya da kurtuluş için kiminle işbirliği yapıldığı ve kime ne verildiği çok önemlidir. gizli saklı anlaşmalar çok önemlidir. zaman bu işleri nakış gibi işler.


    işbirlik adı altında ya da herhangi bir kavramın gölgesinde mandacılığın ve himayeciliğin sonu bu şekilde kötü biter. bu oyunlar tarihte sıkça vardır ve devam etmektedir.

  • Annemle de tartıştım bu konuyu, her müslümanın yanındayım diyorsun ama hiçbiri bizim yanımızda değil diyorum, ne araplardan ne müslümandan müslümana hayır gelir diyorum. Olsun biz müslüman kardeşlerimizin yanında olmalıyız diyor. Tarih kitapları ve internetteki doğru kaynaklardan gösteriyorum Filistin'in yaptıklarını. Yalan haber bunlar, araştır da gel diyor. 😎

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yılmaz yüksel Y kullanıcısına yanıt

    Bu yazıyı hangi fanatik kaleme aldıysa , Osmanlıya isyan eden Şerif Hüseyin in sonuna bi de PAŞA eklemiş.

    Yediği kaba pisleyen köpeğin isminin sonuna Paşa getirmek tam bu fanatiklere göre bi şey...


    Filistinli arapların 120 sene boyunca bizleri nasıl arkadan vurduğu kronolojik sıralama ile bile var forumda konuların içinde, heee çok uzun bulamam ben derseniz birisi mektup şekline getirip herkesin kolay anlayacağı şekilde aşağıdaki gibi döktürmüş alın okuyun görün ihaneti , görün topraklarını nasıl sattıklarını....



    merhaba,

    ben bir filistinliyim.

    arapım.

    bugüne kadar bize çok yardım ettiniz.

    ama artık etmeyin...


    neden?

    çünkü biz bu yardımlarınızı haketmiyoruz.


    evet, haketmiyoruz.


    1837 yılında biz henüz osmanlı toprağı iken, filistin bölgesinde sadece 9000 yahudi yaşıyordu.

    onlar da bizim gibi osmanlı vatandaşıydı.

    1860 yılında rusya ve avrupa'daki gelişmeler nedeniyle topraklarımıza yahudi göçü başladı, böylece ilk yahudi yerleşimi kuruldu.

    gelen yahudiler hepsi parayla, altınla geliyorlardı.

    bu da bizim çok hoşumuza gidiyordu.

    1882 yılına geldiğimizde filistin'de 2. yahudi yerleşimi kuruldu.

    50 sene önce sadece 9000 olan yahudi nüfusu 1882'de 50.000 olmuştu.


    o zaman sultanımız olan abdülhamid han, bu yahudilere toprak satışını yasaklamasına rağmen, bizler yahudiler ile alavere dalavere çevirdik ve onlara toprak satmaya başladık.

    evet, yahudilere toprak satışımız yasaktı, ama avusturya, alman, ingiliz ve rus vatandaşlarına toprak satmamız yasak değildi.


    biz de bu boşluktan istifade ederek yahudilere toprak sattık.

    çünkü gelen yahudiler avusturya-macaristan, alman, ingiliz ve rus vatandaşlarıydı aynı zamanda.


    toprak satmak için adeta sıraya girmiştik.

    çünkü yahudiler beş para etmez topraklarımız için 3-4 misli fazla bedel ödüyorlardı.


    birden hiç görmediğimiz kadar para gördük.

    sonra yahudiler bizlere bu paraları nasıl harcamamız gerektiğini öğretti.


    filistin'in her kentinde açılan bar, pavyon, gazino, kumarhane gibi ortamlarda, içkili mekanlarda bu paraları bir güzel ezdik.

    efsane günlerdi gerçekten.

    yahudilere toprak satarak aldığımız paraları, yahudilere ait eğlence merkezlerinde, yahudi dilberler ile yedik.


    tabi bu arada yahudi nüfusu sürekli artıyordu.


    ticaret yaptık yahudilerle.

    yafa limanı açıklarına demirleyen bir fransız gemisinin limana girmesine türkler izin vermiyordu.

    yahudiler de bize para teklif ettiler.

    mavnalarımızla açıldık ve bu gemiden tam 450 sandık taşıdık 2 gece içinde.

    türkler bizim mavnalarımızı aramıyordu.

    sonradan öğrendik ki bizim taşıdığımız sandıklar silah doluymuş.


    aman, silah olsun ne vardı?

    güzel para kazanmıştık bu işten, önemli olan buydu bizim için.


    sonra sultan bizim yediğimiz haltları anladı.

    işi iyice kontrol altına aldı.

    yahudi dostlarımıza bir metrekare bile toprak satamıyorduk artık.

    biz de toprak satabilmek için yahudi para baronlarını, filistin'in yerel idarecileri ile tanıştırdık.

    neticede onlar türk değildi, bizdendi, araptı.


    osmanlı'nın filistin'deki bu arap yöneticileri sayesinde yahudileri osmanlı vatandaşlığına geçirterek toprak satmaya devam ettik.

    ohhhh, yine paranın damına koymuştuk işte.

    abdülhamid avucunu yalamıştı.


    ama sonra bu durum da anlaşıldı.

    osmanlı yine işimize taş koydu.

    hakikaten anlamıyorduk, osmanlı neden bu kadar karışıyordu toprak satmamıza.

    satarız, satmayız, onlara ne.

    kızmıştık osmanlıya...


    derken büyük savaş başladı.

    tabi biz osmanlı'ya kızmıştık, ingilizler geldi o zaman.

    ingiliz demek "medeniyet ve özgürlük" demekti.

    bize bol bol altın verdiler, para verdiler.

    filistin cephesi'ndeki türk askerlerini soyduk ve büyük paralar kazandık.


    ha bu arada bir ingiliz albay vardı, adı charles wembley.

    "türk askerlerinin karnı altın dolugidin onları alın" dedi bize.

    biz de filistin'de yakaladığımız her türkün karnını deştik, ama altın falan yoktu.

    olsun varsın, ingilizler ölen her türk askeri için para ödüyordu bize.


    ve osmanlı cephede yenildi.

    kanal harekatı'nda türk askerine gelen bütün yardımları yağmaladık, tam 14.000 türk askeri öldürüldü orada.

    sonra tabi filistin'den de çekildiler.


    biz kudüs'ü ingilizlere güle oynaya teslim ettik.

    hatta bakın o anın fotoğrafını da paylaşayım;

    görsel


    orada en önde duran sigara içen bastonlu kişi, kudüs belediye başkanı hüseyin efendi'dir.

    filistinli araptır kendisi, ingilizlere kudüs'ü teslim ederken ne kadar da mutlu işte...


    neyse, derken büyük ingiliz komutan geldi.

    adı edmund allenby'di.

    bize süper teklifler yaptı. biz onu çok sevdik hatta ismi de uygun olduğu için ona "el-nebi" (peygamber) dedik.

    sonra bizim ingiliz el nebi'ye taa şam'a kadar eşlik ettik.

    hatta el nebi, şam'daki selahaddin eyyubi'nin sandukasına çizmeleri ile basmadan önce çizmelerini parlatan kişi filistinli bir araptı.

    bundan gurur duyduk...


    neyse, çok detaya girdim.


    büyük savaş bittikten sonra artık osmanlı tehlikesi ve zulmü ortadan kalktığı için yahudi kardeşlerimize istediğimiz kadar toprak satabiliyorduk.

    efsane günler geri gelmişti.

    bu arada yahudiler kale gibi köyler inşa ettiler, her köyün kendi silahlı korucuları vardı.

    bize artık dostane davranmıyorlardı.


    araplar ve yahudiler arasında çıkan anlaşmazlıklarda, ingilizler hep yahudileri haklı buluyordu.

    sanki biraz adaletsizlik vardı, osmanlı daha adildi sanki.

    neyse, biz halimizden memnunduk.

    tabi ki yahudi kardeşlerimiz sayesinde çalışmadan bol paralı günler geçiriyorduk. birkaç münferit olayın ne önemi vardı ki?


    bu arada 2. büyük savaş başladı.

    duyduk ki avrupa'da yahudilere zulüm ediliyormuş.

    onların buraya gelmesi için bağış topladık aramızda.


    daha çok yahudi geldi, biz de daha çok toprak sattık işte.


    bu büyük savaş da sona erdi tabi.

    bu arada ingilizler filistin'den ayrılmaya karar verdi, ayrılırken de filistin'i bize bırakacaklardı sanıyorduk.

    ama onlar iki ayrı devlet kurulması için birleşmiş milletlere gitti.

    tam o sırada yahudi kardeşlerimiz bize saldırdı.

    ohooo saldırmak ne kelime, anamızı bellediler resmen.

    sonra ingiltere filistin'den ayrıldığını ilan etti ve burada israil devleti kuruldu.

    ne olduğunu anlamamıştık bile.


    daha sonra yahudilere her "kahrolsun israil" diyerek saldırdığımızda topraklarımız biraz daha küçüldü.

    topraklarımızı bu sefer parayla değil, tankla, topla alıyorlardı.

    biz ise hiçbir şey yapamıyorduk.


    aradan yıllar geçti, artık biz dünyanın gözünde birer terörist olmuştuk.

    eh madem teröristtik, terörist gibi davranalım dedik.

    o yıllarda türkiye'de de pkk terör örgütü faaliyetlerine başlamıştı, onların ilk eğitimlerini bizim kamplarımızda verdik.


    siz türkler ise israil'e karşı hala bizi destekliyor, bize acıyordunuz.


    sonra ermeniler bize yardım etti, biz ermeni soykırımını tanıdık.

    siz bize yine yardıma devam ettiniz.

    "enayi parası" diyorduk sizin yardımlarınıza, oluk oluk akıyordu maşallah.


    işte böyle böyle bugünlere geldik.

    şimdi dönüp bakıyorum da, bir filistinli arap olarak vicdan azabı çekiyorum.

    siz ne saf bir milletsiniz yahu?

    iki namaz kılan görünce hemen aldanıveriyorsunuz.

    gemilere doluşup yardım getiriyor, ölüyorsunuz.

    kolaları falan sokağa döküyorsunuz.

    oysa siz o kolaları sokağa dökerken, biz şenliklerle gazze'deki coca cola fabrikasını açıyorduk.


    tabi bütün bunlar yetmiyormuş gibi, doğu akdeniz politikasında da türkiye'yi değil, yunanistan ve kıbrıs rum kesimi'nin tezlerini destekliyoruz.

    devlet başkanımız sürekli kıbrıs rum kesimi'ni ziyaret ediyor, orada toplantılar yapıyor.


    ha, ayrıca sizin barış pınarı harekatınızı da kınamıştık unutmadıysanız.


    işte böyle böyle...


    eyyy sevgili türk milleti...!

    bize yardım etmeyin.

    biz bu yardımı gerçekten haketmiyoruz, ama siz beni ne olursa olsun dinlemezsiniz.


    "kudüs" denildiğinde elinize filistin bayrağı alıp meydanlara çıkarsınız yine. siz bilirsiniz ama, o elinize alıp kudüs kudüs diye meydanlara çıktığınız bayrak, arapların osmanlı'ya isyan bayrağıdır...

    görsel


    neyse, hoşçakalın.


    şu son 5 milyon dolar da ilaç gibi geldi. (keriz parası)

    teşekkürler.


    see you...!!!





  • karar verin konu olen cocuklar mi yoksa aksa denilen beton yigini mi?



    cocuksa yemende de oluyor cocuklar uygur turklerin de de iskence goruyor afrikada oluyor ve kaciriliyor ama tik yok

  • konu sahibinin yazdıklarının yarısı bile doğru olsa bu yahudi şerefsizi, müslüman dindaşından daha mı iyi dir ? müslümanlara saldırı var dünya genelinde. bosna, azeriler vs. zamanında bize ihanet mi etmişlerdi ? en kötü müslüman en iyi siyonist den iyidir. burayı böyle müslüman antipatisi ve hatta düşmanlığı üzerinden yalan dolanlarla trollemeyin. gidin öyleyse itrail e sizde savaşın müslümanlara karşı

  • Yorumlara bakıyorumda içimden şunu söylemek geliyor


    " 2 dakika insan olmak bu kadar mı zor yahu, ölen çocuklara-kadınlara ve tüm masumlara azcık saygınız olsun!"

  • Siz sinagog'unuza sahip çıkmak için Filistin üzerinden müslümanların kutsal mabedlerini itibarsızlaştırabilirsiniz.


    Ancak biz asla Mescid-i Aksa'dan vazgeçmeyeceğiz.


    Bu niye sizin zorunuza gidiyor anlamıyorum. Açıkça anlatın da bilelim. Atatürk maskesinin arkasına saklanan herkesin İslâm düşmanı olması bir rastlantı mıdır? İnsanların inançlarına olan saygınız nerede kaldı? Sizi insafa ve saygıya davet ediyorum.


    Terörist devlet İsrail'i sevdiğinizi ve müslümanların katledilişine sevindiğinizi yaptığınız yorumlardan anlayabiliyoruz. Lütfen artık adam olun, insan olun, vicdanınızın sesine kulak verin.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.