Şimdi Ara

Filipinli Bakıcı Yardımcı Dadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Filipinli Bebek Çocuk Bakıcısı Dadı Hakkında Bilinmesi Gerekenler,

    Günümüzde çocuk sahibi binlerce ailenin en çok aradığı ve tercih ettiği filipinli bakıcı adaylarıdır. Özellikle yeni doğmuş bebek bakıcısı ya da çocuk bakıcısı iyi derecede ingilizce konuşmasını ve öğrenmesi isteyen ebeveynler Filipinli bakıcı dadı tercih etmektedirler. Türk ailenin filipinli bakıcı tercih etmesinin birçok nedeni bulunmaktadır. Filipinli bakıcıların en belirgin özellikleri saygılı, güvenilir, iyi eğitimli, güler yüzlü, çalışkan, tecrübe ve deneyimleri üst seviyede olmasıdır. Yumuşak huylu, uyumlu ve kibar oldukları için onlarla gereksiz çatışmalar yaşanmamaktadır.

    İngilizce dili Filipinler’de ikinci ana dil statüsünde ve Filipinlilerin çoğu bu dili iyi derecede biliyor. Bu sebeple İngilizce bilen bakıcı arayan ailelerin ilk tercihi Filipinli bakıcıdan yana oluyor. Bazı yapılan araştırmalar çocukların 3 – 15 yaş arasında ikinci veya üçüncü bir dili öğrenmeye çok yatkın olduklarını gösteriyor. Bir gencin veya yetişkinin İngilizce öğrenmek için özel bir çaba göstermesi gerek, oysa erken çocukluk dönemindeki çocuklar yabancı bir dili şarkılar, öyküler, günlük basit konuşmalar sayesinde doğal bir şekilde öğrenebiliyorlar. Filipinli bakıcı adaylarının ön plandaki özelliklerinden biri bu. Hatta bazı ebeveynler çocuklarının bakıcısı sayesinde kendi İngilizcelerini geliştirme yoluna da gidiyorlar. Filipinliler ev hizmetleri için de uygun kişilerdir. Yanında çalışacakları ailenin ev düzeni talep ve alışkanlıklarını kavraması uzun sürmüyor. Bu süreç geçtikten sonra da gerçekten iyi bir hizmet veriyorlar. Hizmet sektöründe çalışmak üzere sadece ülkemizde değil, dünyanın başka birçok ülkesinde de çok fazla talep görüyorlar.

    İyi bir bebek çocuk bakıcısı eğitsel faaliyetler sırasında kuralcı ve disiplinli olmalı fakat bakımını üstlendiği çocuğu bunaltmamalıdır. Ayrıca oynama ve eğlenme zamanı geldiğinde ona aktif ve neşeli bir şekilde eşlik edebilmelidir. Filipinli bakıcılar bu özelliklere fazlasıyla sahiptirler. Eğer çocuğunuzu hiç düşünmeden rahat bir şekilde emanet edebileceğiniz bir bakıcı arıyorsanız sizin için en doğru seçim Filipinli bebek bakıcısı olacaktır.

    Hem fiyat olarak oldukça uygun olan, hem normal yaşama şekline baktığınız zaman kültürlü bir insana yakışır şekilde hareket eden hem de oldukça merhametli olan filipinli çocuk bakıcısı hizmeti veren kişiler ile görüştüğünüz zaman, siz de bu olumlu havayı kesinlikle alacaksınız.

    Bakıcı seçerken yasal zeminde çalışan, resmi ve güvenilir firmalar ile bağlantı kurmaya dikkat etmek gerekiyor. Hemen her sektörde olduğu gibi bu sektörde de “Merdiven altı” olarak tabir edilen yöntemlerle çalışan firmalar maalesef olabiliyor. Yasalara uyan resmi şekilde çalışan bir firmayı tercih ederseniz hem problem yaşamaz, hem de bir problem çıktığı zaman muhatap ve çözüm bulmakta güçlük çekmezsiniz. Yelken İnsan Kaynakları olarak sizlere aradığınız uygun fiyatlı doğru bakıcıyı en kısa sürede buluyor ve yasal tüm işlemleri sizin adınıza hallediyoruz.

    Sizde Filipinli bakıcı istiyorsanız doğru yerdesiniz.

    İletişim için linke tıklayınız;
    www.yelkendanismanlik.com.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.