Şimdi Ara

Filepost Yeni Yükselen Değerimiz - PPD 35 $ // PPS % 60 PPS+ Rebiller (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • evet allahtan rapidde saklamışım doysa yedeklerini dün bayağı işime yaradı bir günde 2 Tb remote yaptım.****la **** arasında kalmıştım nerede saklayayım diye.doğru tercih yapmışım :) yoksa tüm yedekler ****la birlikte yok olacaktı.
  • Hello,

    Sure!

    With Best Regards,
    FilePost Team

    evet demek oluyor galiba bu ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexician -- 26 Ocak 2012; 15:21:05 >
  •  Filepost Yeni Yükselen Değerimiz - PPD 35 $ // PPS % 60 PPS+ Rebiller


    yalnız şu tabloya bakın şu saat olmuş satış yok .hem de böylesi bir ortamda.. imkansız bu .mesaj attım bakalım ne diyecekler.her şey yolunda sorun yok diyecekler ama yemezler..
  • sanırım ben ppd de olduğum için attığım ticketları hiç cevap bile vermeden kapatmışlar. pps ye çevirip açın diyeceğim, bakalım napacaklar
  • Benim hesap için askıya alınmış diyor, hani dönmüşlerdi geri?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferrotello

    Benim hesap için askıya alınmış diyor, hani dönmüşlerdi geri?

    Oron ve filepost'ta sadece kendi belirledikleri hesaplarda kazanç devam ediyor örneğin bende iki sitede kazanç bölümü kapalı
  • Hm anladım, neyse bundan sonra bu sitelerle uğraşmama gerek yok ama yine bir 15$ ödeme alıp biriktirdiğimi almak isterdim mümkün olsaydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferrotello

    Hm anladım, neyse bundan sonra bu sitelerle uğraşmama gerek yok ama yine bir 15$ ödeme alıp biriktirdiğimi almak isterdim mümkün olsaydı.

    oron ve filepost iyice çakal olmuş bir sürü kişinin hesaplarında biriken ödeme limitinin altındaki paralar yalan oldu piyasada herkese açık kazanç programı olan uploaded.to kaldı diğer sitelerde var ama onlarda kazanmak daha zor hemde ftp upload hızları kötü.Filepost ve oron işini bilmiyor hazır piyasada site kalmamış daha fazla kazanmak varken ne diye kazanç programını kapatırsın uploaded.to kapatmadıda ne oldu hiçbir şey abd bir yem attı çoğu yuttu olanda biz uploader'lere oldu tüm arşivler çöp oldu




  • Valla olan bizlere oldu uğraşmasak bile önceki biriktirdiğimiz dosyalarla az da olsa arada bir para geliyordu, şimdi o da yok artık neyse hayırlısı ne diyelim.
  • hesabı açık olanlar da sevinmesin tam çakal bu adamlar sitemde sadece filesonic ve filepost linkleri vardı.filesonic linkleri ölünce geriye filepost kaldı.ilk gün 7 ikinci gün 8 üçüncü gün 11 satış yaptıktan sonra 4. gün musluğu kestiler.dün mesat attıktan sonra 3 satışla kapattık günü. bugun şu saat oldu satış yok.mesaj yazdım cevap yok tabii.ispatlayamıyorum ama eminim bu durumdan.hitim oldukça iyiyken bir anda bu kadar düşmesinin ki fileposttan başka alternatifte yok sitemde başka açıklaması yok.
  • Dün ödeme yapmamışlardi bende mesaj atmıştım ödeme yapacaksanız sildiğim dosyaları yeniden yükleyeceğim diye bugün cevap yazmışlar pAypalla sorun yasıyoruz halleder etmez göndereceğiz diye.hala inanasim gelmiyor bu adamlara nedense.cogu hesabı kapattilar açık olanlara da ödemeyi geciktiriyorlar.ne kadar pre satırırsak kardir deyip zamana oynuyorlar sanırım.
  • hala bu sitede çalışan Türk yok mu ? ne bu forumda ne de başka forumda burayla alakalı yazan çizen kalmamış.Ben hala devam ediyorum ama 3 haftadır ödeme alabilmiş değilim.Bugun mesaj attım 3 ay önce paypla hesaplaraına bloke konduğunu bü yüzden ödemelerini alamadıklarını ve para gönderemediklerini yazmışlar.2 hafta içinde bu durumun çözüleceğini umduklarını nisan ayından itibarende ödemeleerin daha hızlı ödeneğini falan filan yazıp çizmişler.paranın geleceğine inansam süre konusunda sıkıntı olmaz bekleri ama Onlarca kişinin hesabı kapatılmış durumda benim hesabın yarın kapatılmayacağının garantisi de yok.zaten şu anda 1300 usd param birikti içerde nisan ayına kadar da daha da artacaktır bu miktar.ne yapmalı bilmiyorum.hala burayla çalşna birileri varsa ses ederse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.