Şimdi Ara

FİL LATİF: GÜNEŞ, ASLANLAR GİBİ KAÇIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FİL LATİF, GÜNEŞ'İN AYRILIK KARARINI YORUMLADI..



    ÜNAL KARAMAN SADECE BİR KURBANDIR..ŞENOL GÜNEŞ GİTMİYOR, ASLANLAR GİBİ KAÇIYOR..

    1990'da transfer olduğu Trabzonspor'da uzun süre hizmetlerde bulundu.

    Son olarak 1999'da transfer olduğu Ankaragücü'nde bir yıl futbol oynadı ve 2000 yılında futbolu bıraktı..

    Ünal Karaman’dan söz ediyoruz..

    Futbol yaşamı boyunca hem başarılı bir futbolcu, hemde örnek bir insan oldu..

    2000-2004 yılları arasında Millî Takım yardımcı antrenörlüğü görevinde, TFF bünyesinde çalıştı..

    Karaman, 2005 yılında Ümit Milli Takım teknik direktörlüğü görevine getirildi ancak bu görevinde uzun süre kalamadı..

    2007'de Konyaspor'u çalıştırmaya başlayan Karaman, bu kulüpte de istediği çıkışı yakalayamadı, Yönetimle, futbolcularla ciddi sorunlar yaşadı..Baskılar nedeniyle 2008 tarihinde görevinden istifa etti.

    2008 yılının Kasım ayında Hakan Kutlu'nun istifası ile Ankaragücü'nün başına geçmiş, 2 ay görevinde kalarak 7 Aralık 2008’de Galatasaray ile yaptığı ve 3-0 mağlup ayrıldığı karşılaşma sonrası istifa etmiştir..

    ÜNAL KARAMAN İSMİNE SAYGI GÖSTERMELİDİR.. AMA !!....


    Ünal Karaman, her zaman bir Trabzonspor’lu gibi davrandı, örnek insan oldu..Ancak, bir futbolcunun ne kadar başarılı olursa olsun, başarılı bir teknik direktör olabileceğini kimse söyleyemez..Teknik Direktörlük, farklı bir anlayış, farklı bir vizyon gerektirir.

    Eğer Trabzonspor, Beşiktaş,Galatasaray, gibi üst düzey bir kulübü çalıştırıyorsanız hem farklı özelliklerinizin olması gerekir, hemde geçmişte kendinizi ispatlamış olmanız gerekir..

    Ünal Karaman, teknik direktör ya da antrenör olarak kendini ispatlayamadı..Bireysel olarak teknik direktörlük yaptığı hiçbir kulüpte dikiş tutturamadı..

    Trabzonspor için Ünal Karaman yeterli değildir denilirse çoğunluk bu görüşe iştirak eder..

    Trabzonspor taraftarı, Yönetimin bu Ali – Cengiz oyununu göremiyor..

    Çizgisinin ve tarzının ne olduğu konusunda kimsenin fikri yok..

    Ünal Karaman’ın futbol anlayışı teknik anlamda nasıldır ?

    Hangi tarz oyuncularla ve nasıl futbol oynatır ?

    Bu soruların cevabını bilen varsa lütfen yazımın altına yorum yapsınlar, beni bilgilendirsinler..Minnettar olurum..

    TRABZONSPOR YÖNETİMİ TARAFTARI KANDIRIYOR…

    Trabzonspor Yönetimi, takımın başına rahatça hareket edebilecekleri, yapılacak transferlere sesini çıkarmayacak bir hoca arıyor..Ünal Karaman bu yolda sadece bir kurban konumunda..Görevi 3-4 ay bile götürebileceği şüphelidir..

    Yani Tolunay Kafkas , Giray Bulak ile Trabzonspor Yönetiminin çalışma şansının olmadığını şimdi daha iyi anlıyoruz..

    Tolunay Kafkas “ Ben kimsenin altında çalışmam, tek sorumlu çalışırım, başarısız olursam giderim” diyebiliyor..Giray Bulak ise koşulların kötü olmasından ve yönetimin başına buyruk hareket etmesi nedeniyle istifa etti..

    TRABZONSPOR’UN POSASINI ÇIKARTTILAR..

    Sadri Şener Yönetimi Finansal imkanları çok kötü kullandı..Har vurdu, harman savurdu..

    Sonuç; elde bir düzine para etmeyen yerli ve yabancı oyuncu ve transferde umudunu takasa bağlamış bir Trabzonspor..

    Henrique, Janko,Emerson,Adrian, Volkan Şen,Soner Aydoğdu gibi oyunculara verilen milyonlarca Euro para..Finansal iflas..Yüklü borçlar..

    ŞENOL GÜNEŞ GİTMİYOR, GÖREVDEN KAÇIYOR..

    Şenol Güneş sezon sonu görevden ayrılacağını açıkladı..Bu aslında son derece zekice bir karardır..

    Neden gidiyor Şenol Güneş ?

    Çünki Trabzonspor’un transfer için ne parası kaldı, ne de gücü..

    Şenol Güneş için artık gitme vakti..İtibarını kaybetmeden kaçıyor..

    İşlem tamamlandı..Çünki paralar suyunu çekti..

    Göreceksiniz sezon sonunda Sadri Şener Yönetimide görevi büyük olasılıkla bırakacaktır..Şenol Güneş, 1 yılda bedavaya çalışsın Trabzonspor'da..İster mi acaba ?

    50 Milyon Euro’ya yakın bir kaynağın nereye gittiği belli değil..

    Ortada tek bir başarı yok..Var mı bırakıp kaçmak öyle ?

    Şenol Güneş olacakları bildiği için, paçaları sıvadı, sular ısınmadan kurtulmanın derdine düştü..Sadri Şener gidemessin dediğinde “ Ünal Karaman bu iş yapabilir, onunla devam edin" diyebiliyor..Ünal Karaman sadece bir kurban ve yazık olacak..

    Trabzonspor’un bu hale getirilmesinde en önemli paylardan birisi Şenol Güneş'e aittir..Şimdi kaçıyor..

    Sezon sonunda enkaz bırakarak Şenol Güneş görevden ayrılacak.

    Yabancı bir hoca veya yerli kariyerli bir hoca transfer yapamayacağı böyle bir takımın başına gelmek istemez..20 Milyon Euroluk yeni transfer bütçesi gerekir..

    O nedenle Ünal Karaman işte..Tolunay Kafkası bu şartlarda göreve zor getirirsiniz..

    Şenol Güneş’in sezon ortasında gideceğini açıklaması, sezon sonunda olabilecek polemikleri engellemek adına yapılmış bir manevradır, bu böyle biline...

    Yemek isteyen yesin bu numaraları...



    Saygı ve Sevgilerimle,

    FİL LATİF

    08.01.2013







  • İyi kadroyu bozup selçugu,egemeni,jajayı,umutu burakı elinden kaçıran yönetime Laf yok ama Şike sürecinde Takımı toparlamaya çalışan ve en çok yıpranan Şenol güneşe Suç bulmak ne kadar kolaymış.Trabzonsporu dıştan yıkılmaz.Yıkılırsa içten yıkılır.Bu yazı buna çok güzel bir Örnek.Şike sürecinde Aykut k. ye verilen Destege bakıyorum birde bizim Taraftarın Şenol hocaya verilmeyen destege bakıyorum.Yok yok bize Rakip lazım degil,biz bize yeteriz.
  • herkez kendine bir soru sorsun trabzonspor sahada kazandıkarını zamanında kurumsal kimliğe yansıtsaydı bu adam böyle konuşabilirmiydi. selçuk ,egemen, umut, şampiyonlar liginde oynayacaklarını bilse takımdan ayrılırlarmıydı. şenol hocamız bir insan evladıdır. o gerekli başarıları yaşamıştır zaten gidip milyon dolarlık transferlerlen başarı sağlamamıştır.burak,umut ,egemen,onur,giray bu oyuncular yüksek paralarlan alınmadı ama yüksek paralı oyuncuları hiçbir şekilde aratmadı mevkilerinde en iyileri oldular. şenol hocamıza aklı başında yüreği temiz hiçbir insan evladı sesini çıkaramaz. ayrılmak istesede biz bilirizki bu trabzonspor içindir. elindeki takıma adapte olmuş ve seviye atlamış oyuncuları kaybedip yeni oyuncularlan kısa zamanda başarı istense bunu hangi teknik direktör başarır.

    şenol hocamızı dünkü çoluk çocuk yıpratmaya çalışmasın . türkiyede şenol hocamız gibi entellektüel ve temiz bir hoca daha yoktur. o türk futbolunun en iyi futbol adamıdır. sokak şarbonu ağzında cahil cahil konuşan bunun gibi geri zekalı yada pis niyetli olan adamları oldum olası dinlemem ve dinlenmesinide tavsiye etmem.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eşruhuum

    herkez kendine bir soru sorsun trabzonspor sahada kazandıkarını zamanında kurumsal kimliğe yansıtsaydı bu adam böyle konuşabilirmiydi. selçuk ,egemen, umut, şampiyonlar liginde oynayacaklarını bilse takımdan ayrılırlarmıydı. şenol hocamız bir insan evladıdır. o gerekli başarıları yaşamıştır zaten gidip milyon dolarlık transferlerlen başarı sağlamamıştır.burak,umut ,egemen,onur,giray bu oyuncular yüksek paralarlan alınmadı ama yüksek paralı oyuncuları hiçbir şekilde aratmadı mevkilerinde en iyileri oldular. şenol hocamıza aklı başında yüreği temiz hiçbir insan evladı sesini çıkaramaz. ayrılmak istesede biz bilirizki bu trabzonspor içindir. elindeki takıma adapte olmuş ve seviye atlamış oyuncuları kaybedip yeni oyuncularlan kısa zamanda başarı istense bunu hangi teknik direktör başarır.

    şenol hocamızı dünkü çoluk çocuk yıpratmaya çalışmasın . türkiyede şenol hocamız gibi entellektüel ve temiz bir hoca daha yoktur. o türk futbolunun en iyi futbol adamıdır. sokak şarbonu ağzında cahil cahil konuşan bunun gibi geri zekalı yada pis niyetli olan adamları oldum olası dinlemem ve dinlenmesinide tavsiye etmem.



    Şarbon değil jargon olacak


    Yazıya katılırsınız katılmazsınız bu sizin bileceğiniz iş ama yönetimle ilgili söylediklerine ben katılıyorum. En azından dışarıdan bakan bir göz olarak. Sadri Şener ve ekibi takımınızı çürüttü daha da çürütmeye devam ediyor. para yiyor bilmem ne yapıyor bilemem ama başarısızlığa sürüklüyor üstelik bunu yaparken de sağa sola sataşarak gündem değiştiriyor. Ne yazıkki sizin taraftarınızın belli bir kısmı da bunu yutuyor. Bugüne kadar bunları sorgulayan pek adama da rastlamadım ben.




  • Trabzonspor, Trabzon şehrindeki bazı kesimlerce rant kapısı olarak görüldüğünden bu tip yazıları, mesnetsiz iddiaları ben geripsemiyorum. Trabzonspor'da maalesef çok iyi yabancı hoca bile tutunamıyor bu kişiler yüzünden. Örnek Vahid Halilhodzic.
  • Birisi şu adama ne kadar saçma konuştuğunu artık söylemeli. Yönetim konusunda dediklerinde haklı ama Şenol Güneş'e gereksiz yere sallamış durmuş. Nerde başarı diyor.Türkiye kupasını, süper kupayı, lig şampiyonluğunu, ilk defa şampiyonlar ligine katılmayı ve son anda kaçan turu izlememiş sanırım. Yönetimin yaptığı saçma sapan transferler ve gönderilen oyuncuların faturasını Şenol Güneş'e kesiyor, bunun gibi düşünmekten aciz insanlar. Sonra Şenol Güneş kaçtı oluyor. Trabzonspor'un içinde Şenol Güneş olmayan kaç tane başarısı var? Sen bu adamı haksız yere bu kadar kolay harcayabilirsan bu kadar kaldığı zaten kabahat. Abartısız bir şekilde Şenol Güneş'in yerinde başkası olsa geçen sezon devre arasında bırakır kaçardı. Ama o kaldı, yönetime rağmen uğraşmaya devam ediyor. Sonra kendini bilmez adamlar çıkıyor onu saçma sapan şeylerle itham ediyor. Belli ki bir zoru var Şenol Hoca'yla durmadan sallayıp duruyor. Yönetim paraları yesin, oyuncuları elden kaçırsın sonra Şenol Hoca'ya saldıralım, ondan sonra adam gitmek isteyince kaçıyor diyelim. Ne güzel iş.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.