Şimdi Ara

Fikirlerinize ihtiyacım var.(10 TL ödüllü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu kısaca özetlemek istiyorum. Yakın zamanda ayrıldığım sevgilime bir paket göndereceğim. Paketin içeriği bir adet forma. Forma tamam da yanına bir de etkileyici bir not eklemek güzel olurdu. İşte burada siz devreye giriyorsunuz. Fazla damar olmadığı sürece tüm önerilerinize açığım. Notun teması kesinlikle "Tekrar benim ol" değil, "Böyle olmamalıydı" manasında tabiki etkileyici olmalı. Hepinizden çok umutluyum bu ilişkiyi kurtarabilecek insanlarsınız.

    Gerçekten hislenip kendince ciddi birşeyler yazan arkadaşlara istedikleri operatörden 10 tl gönderebilirim. Hem sizin işiniz görülsün hem de benim.



  • "Gel, ikinci yarıyı beraber oynayalım?"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12680

    Konuyu kısaca özetlemek istiyorum. Yakın zamanda ayrıldığım sevgilime bir paket göndereceğim. Paketin içeriği bir adet forma. Forma tamam da yanına bir de etkileyici bir not eklemek güzel olurdu. İşte burada siz devreye giriyorsunuz. Fazla damar olmadığı sürece tüm önerilerinize açığım. Notun teması kesinlikle "Tekrar benim ol" değil, "Böyle olmamalıydı" manasında tabiki etkileyici olmalı. Hepinizden çok umutluyum bu ilişkiyi kurtarabilecek insanlarsınız.

    Gerçekten hislenip kendince ciddi birşeyler yazan arkadaşlara istedikleri operatörden 10 tl gönderebilirim. Hem sizin işiniz görülsün hem de benim.

    eğer gs liyse UMUT forması alın nota da gerek yok kız inceyi görecek kadar zekiyse size geri döner




  • Özellikle sordum formanın arkasında herhangi bir yazı yada rakam istiyor musun diye cevap olumsuzdu arkadaşlar. Yoksa Umut fikri benim de aklıma gelmişti. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.