Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (3861. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
172.966
Cevap
786
Favori
6.111.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38593860386138623863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sene shadow kartı acayip olmuş öyle böyle değil önceki senelerde bu kadar hissedilmiyordu ama defansı ve orta sahayı komple shadow kartı basan rakiplere karşı çok zorlanmaya başladım adamlar bi anda dibimde beliriyorlar ve ne kadar kötü oynarsa oynasın ne kadar boşluk verirlerse versinler gene de diğer shadow kartlılar kapatıyor boşlukları adam stoperi alıyo benim defanslara kadar pres yapıyo gene de boşluk vermiyorlar.
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam ben de yıllardır hep çöp açarım istisnasız hep çöp. Bu sene Mertens, Firmino, Handanovic vs. çıktı en azından da kadromu para harcamadan kurdum.

    Bu sene ya paket oranları arttırıldı ya da çok fazla paket açtığımız için şansımız arttı.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hocam Dalbert'tan memnun musun? Malum DEF FİZ'den dolayı çekiniyorum kullanmaya.

    Ayrıca yakında gelecek OTW, Scream gibi paket saklayabileceğimiz bir şey bilen var mı? 10 tane paket birikmiş olmadı devam edeyim biriktirmeye.
  • düşük bütçeli süpersub olarak kimi önerirsiniz?
  • 7.5 klik paketten alaba cikti 90k artar mi yoksa daha duser mi 50 lere kadar :( satmak istemedim biraz oynuyayim Galatasarayin cocugu Alaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgennyk

    FIFA 19da az önce attığım saçma gol
    aynısını ben de attım da hakem faul verdi




  • Potm hazard auba potm lucas ve 130K civarı param var bunlardan nasıl bir takım yapabilirim? Ticaret wl rival falan derken bu hafta bi 300K olur diye düşünüyorum. Ayrıca elimde satılamaz goretzka ve kondogbia var. Taktik tutturamadım resmen oyunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    iyi yapmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA kariyerimde ilk kez hafta sonu ligi oynama şansına eriştim. Aşağıdaki bence vasat olan kadro ile 30 maçta 14 galibiyetle kapattım ligi. Fekir 30 maç 17 gol 12 asistle tamamladı.

    Sakin kaldığım, stres yapmadığım maçları kazandım hep. Kaybettiğim maçların 3'ünü penaltılarla, geri kalan %80'ini de tek farkla kaybettim. Kadro geliştikçe ve daha soğukkanlı oldukça galibiyet sayısını yükseltmeyi umuyorum. Bir sonraki hafta hedefim 17-18 galibiyet minimum.

    Ben yanlış hissetmiş olabilirim ama hafta sonu ligi diğer FUT modlarına göre daha oturaklı ve az momentumlu gibi geldi bana. Umarım kazandığım paketlerden güzel oyuncular çıkar.


    Ederson
    Aurier (ŞL) - Alderweireld - Paulista - Hernandez
    Keita - Fekir - Kondogbia
    Lucas (SBC) - Depay - Promes


    Kondogbia'yı aşırı pas hatası yaptığı, Promes'ı ise çok güçsüz olması sebebiyle sattım. Depay'ı da artık rotasyon oyuncusu olarak kullanmayı düşünüyorum. SNT, SLK ve MO transferleri için araştırma yapacağım. Önerilerinize açığım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 15 Ekim 2018; 9:19:48 >




  • Muhtemelen lukaku totw gelcek wl ödüllerinden çıksa ne güzel olur be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güne paket heyecanıyla başladım ama yine çer çöp çıktı. Bu sene iyi adamlar çıktığı için çok şikayet etmek istemiyorum neyse :)

    Nainggolan çok pahalı, almaya değer mi ? Nainggolan benim için önemli, Serie A kadromda solda Hazard'ı oynatıyorum çünkü. 500'e satmayınca elimde kaldı, 370 bine vermek istemiyorum. Çatır çatır da oynuyor ama Nainggolan alırsam kimyası da yükselecek. Bir de fiyatlar ne zaman düşer ? Haftasonu fiyatları var hala. Geçen hafta 50K'ya alınabilen Immobile hala 75'lerde.
  • Bu sene İtalya ve EPL oyuncularının fiyatı düşmüyor bir türlü. Ronaldo İtalya ya gittiği için İtalyan oyuncuların fiyatları abartı derecede yüksek. İyi bir İtalyan kadrosunu kurayım diyorsunuz 700K dan başlıyor, EPL desen aynı. Elimde 600K var takım kuramıyorum. İyi seviye takıma yetmiyor coins. Geçen sene bu coinse en sağlam kadrolar kurulabiliyordu. Pogba olan kadrom vardı mesela. WL oynamıyorum henüz, kadroma güvenmediğim için. Rivalste saçma sapan takımım ile takılıyorum. Aptal bağlantı problemleri olmasa dandirik takımım ile daha iyi yerlere de gelebilirdim. Gerçi Rivals WL ye göre daha zor diyorlar. Bazen gaza gelip WL dalsam mı diye düşünüyorum ama zaman yetersizliği ve kadro yetersizliğinden vazgeçiyorum. 1Mio coins yapıp, iyi bir ortalama kadro kurmayı bekliyorum.
  • 4 paket actım yine bişey cıkmadı :) ik kez ard arda cıktıktan sorna böyle oluyor sanırım :)

    wl sonrası kadrom su sekilde? sağ bek cancelonun otw kartı vardı sattım aşırı bir fark yok diye. satılacak oyuncularla beraber elde 250k gibi bir nakit var ne yapsam bilemedm. muhtemelen alan sherar ya da vierinin iconunu alıcam mandzukic yerine persembe ödüllerden sonra. tavsiyeleriniz var mı baska?

    bu arada taktik konusunda kararsızdım ama dbalayı oynayabilmek için ya bu taktiği ya da 433ün camli taktiğini kullanacaktım. 433'de kanatlar cok acıldıgı için bu taktik daha mantıklı gelmeye basladı.
    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiSeM -- 15 Ekim 2018; 9:38:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReiSeM

    4 paket actım yine bişey cıkmadı :) ik kez ard arda cıktıktan sorna böyle oluyor sanırım :)

    wl sonrası kadrom su sekilde? sağ bek cancelonun otw kartı vardı sattım aşırı bir fark yok diye. satılacak oyuncularla beraber elde 250k gibi bir nakit var ne yapsam bilemedm. muhtemelen alan sherar ya da vierinin iconunu alıcam mandzukic yerine persembe ödüllerden sonra. tavsiyeleriniz var mı baska?

    bu arada taktik konusunda kararsızdım ama dbalayı oynayabilmek için ya bu taktiği ya da 433ün camli taktiğini kullanacaktım. 433'de kanatlar cok acıldıgı için bu taktik daha mantıklı gelmeye basladı.
    Bende 3 OOM li, aynı hücum hattı ile oynamak istiyorum. Forvet tercihim İmmobile olacak. Mertens ve İnsigne sürekli baskı ile oynayan rakiplere karşı, fizik olarak eziliyor mu ? Onu merak ediyorum. Bazen rakipler gol yedikleri gibi sürekli baskıya geçiyorlar, orta sahada ve ileride pas yapmak ve topla gitmek inanılmaz zor oluyor. Bu tarz durumlar ile karşılaştığınızda nasıl oynuyorlar ?




  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Depay

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700k para var ps4 için ne zaman kadro kurmalıyım sizce piyasanın düşmesini beklemek için??

    4-3-2-1 Taktiği ile

    Handanovic

    Florenzi - Manolas - Skriniar - Dalbert(para kalırsa Alex Sandro)

    Nainggolan - Matuidi - Milinkovic Savic

    Cuadrado - İcardi (İF) - Perisic

    Bu oyuncular nasıl ? Nainggolan ile draftta oynadım efsane oynuyor diğerleri ile hiç oynamadım.
  • Legoloman kullanıcısına yanıt
    Bende bu hafta ilk defa oynadım. Banada oyun ekstra hızlı geldi, yani ikili mücadelerde deparla karşına gelen ve daha çok tuşa basanda top kalıyor. takım ekstra pres yapıyor ve koşuyor. oyunu bilmeyenin daha çok kazanma şansı doğuyor. ben açıkçası sevmedim. birdaha oynamam.
  • valla insignieyiyeni aldım ondan önce orda costayı oynattım fena olmadı. denedikten sonra daha sağlıklı yorumlar yapabilirim ama bence arkadaki cdmlere geride kal diyince sıkıntı olmaz. dybala efsane oyuncu imiş sırf onun için kurdum, uzaktan deli fişek gibi şut cekiyor. yanında insignie ve mertens ile acayip sut tehdidi olusturacak, hem de üçünün de hızı ve driblingi yüksek oldugu için aralara kacacak. forvet konusu sıkıntı ben de immobile vardı ama kafa toplaında etkisiz diye sattım, mandzukici aldım. fakat o da yavas olmasına ragmen memnunum. yakında icon ile değiştiririm:
  • Griezman satılmalı mı? yoksa bekletilmeli mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler alaba 90 bin coin ederi bu mu yoksa daha yukselir mi ;) bana ciktida ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38593860386138623863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.