Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (3717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172.958
Cevap
786
Favori
6.111.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37153716371737183719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence EA siyasi yada stratejik birşeye el atmaz. Adamların tek kıyak geçtiği yer sponsoru olduğu BPL yani İngiltere. Hatta geçen sene biri söylemişti. Başlangıç olarak hep ingilizleri seçin diye.



    AR konusu ise benim bildiğim All Regions ( Tüm diller yada Tüm Bölge) . Aynı şey BF 'de var. Ayrıca oyunun SERVER kısmı ile alakası yok. Serverlar geneldir ve yakında ki insanlarla Server Lug yememek için olustrulur. Yani burdan Amerikada ki bir Server ile tek çizgi üzerimden kopmalar yaşarsın. Bu oyunu 100 bin değil 100 milyon üzerinde oynayan bir kitlesi var.



    Kısaca sorun yok bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıç kadrom bu şekilde.

    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus fifa 19 kodu da bizimkiyle aynı. Adamları da mı arap yaptılar yani . Bu ar mevzusu oyundan ziyade psn hizmetleriyle alakalı bence. Oynanışı etkilemez. Fifa 18 nasılsa bu sene de eşleştirme öyle olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2 adet dele ali var 2sinin maliyeti 47 k oldu sizce satıp yatırım mı yapmalıyım fiyatı artar mı oyun çıktıktan sonra?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gio88

    daily gift kaldırıldı.Kimse ses etmemiş.
    telefonun saatini değiştirince yeniden paket veriyormuş. o yuzden iptal etmişler. millet götürdü tabi paketleri
  • 4 oyuncu belirleyip al satla 220 k coins kastım yine aynı oyunculara yatırdım. yatırım tavsiyelerimden üçünün adını verebilirim (en çok kastığım hariç =) o da bana kalsın ) hem al sat hem oyun çıktıktan sonra değerini katlayacağını (en az 2x) düşündüğüm benzema, müller ve khedira. benzema 4 k civarı alıp 5-5.5 k ya hemen satabilirsiniz, aynı şekilde müller 9-9.5 kdan alıp 12-13 e ve khedira da 5 k dan alıp 6k ya verebilirsiniz rahatlıkla. tabi bu yatırımları yapabilmek için ucuza sbc yapıp 25 k lık dele aliyi çıkarmam etkili oldu. şuan 2 adet dele ali bekletiyorum oyun çıkınca en az 40 k yapar diye tahmin ediyorum. benden bu kadar.
    Sizin de tavsiyeleriniz varsa paylaşın. Paylaşmak güzeldir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlei -- 22 Eylül 2018; 18:22:1 >
  • bu haftanın oyuncuları otw değil dimi beyler ? lozanoyu aldım ama otw değilse 30k çok buna :)
  • Ya beyler biri açıklasın ben gerçekten anlamıyorum. Ps4 için oyunun en erken çıkış tarihi 25i değil mi? Herkes nasıl oynuyor 2-3 gündür? Demoda mı oyun şu an? Fut mu erkenden çıktı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silverlight

    Ya beyler biri açıklasın ben gerçekten anlamıyorum. Ps4 için oyunun en erken çıkış tarihi 25i değil mi? Herkes nasıl oynuyor 2-3 gündür? Demoda mı oyun şu an? Fut mu erkenden çıktı?
    Kutuluyu erken çıkarttılar millet çatır çatır oynuyor. PS4 de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arasscan kullanıcısına yanıt
    İlk kez duydum bu taktiği. Millet kim bilir kaç paket açtı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arasscan kullanıcısına yanıt
    Millet illa bi açlık yapacak hiç rahat durmuyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerlei F kullanıcısına yanıt
    2 gündür 10 k olan müller satılmıyor benim.
  • Arkadaşlar ben psn plus olan ana hesabımdan fifa aldım. fakat bu hesapta değil yan hesaplarda oyunu oynayacağım. bu ana hesabı evinde internet olmayan bir arkadaşıma vereyim diyorum.arkadaş sürekli offline oynayacak. bu şekilde oynarsa bir sorun yaşarmıyız? ban gibi .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

    Rus fifa 19 kodu da bizimkiyle aynı. Adamları da mı arap yaptılar yani . Bu ar mevzusu oyundan ziyade psn hizmetleriyle alakalı bence. Oynanışı etkilemez. Fifa 18 nasılsa bu sene de eşleştirme öyle olur
    Avrupalıların oyunlarda en şikayet ettiği 3 millet Türkler Ruslar ve Araplar Bence üçümüz ayrı Avrupa aynı oynayacak olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbvdk

    bu haftanın oyuncuları otw değil dimi beyler ? lozanoyu aldım ama otw değilse 30k çok buna :)
    lozano niye otw olsun ki bu haftakiler totw 18 deki otw gibi duruyor ama değiller


    bu arada 10 saatlik oyun sonunda 120k para 45k lık fransız takımı ve 10k lık süper lig kurdum yanındada promes var markette hiç yok diye satışa çıkarmadım ne yapmak lazım şimdi parayı tutayımmı yoksa potansiyelli oyuncularamı yatırayım
  • alexandro006 kullanıcısına yanıt
    hiçbişey olmaz.Oyunu indirdikten sonra internet bağlantısını kapatır.Online maçta sorun olmaması için. Yoksa durduk yere maç güme gider.Yani online olarak bağlanırsa, senin hesabın offline olur ve hükmen mağlup olursun.Onun dışında hiçbişey olmaz
  • gio88 kullanıcısına yanıt
    o zaten fut felan oynamıcak. sadece pc4e güncelleme gelince telefondan indireceği zaman açacak. sadece evde arkadaşlarıyla offline maçlar kariyerler oynayacak. hesap sürekli offline olacak. bir soru daha o zaman. bende bu ana hesabıma o arkadaş oyundayken(tabi offline olacak) ultimate teamine girersem ne olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexandro006 -- 22 Eylül 2018; 19:22:40 >
  • Herkes oyuncu yatırımı yapıyor ama oyun çıkınca elimizdeki oyuncuların değeri arttığı gibi kurmak istediğimiz kadroların da değeri artacak neden kadro kurmak yerine yatırım yapıyorsunuz ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 05mete05

    Herkes oyuncu yatırımı yapıyor ama oyun çıkınca elimizdeki oyuncuların değeri arttığı gibi kurmak istediğimiz kadroların da değeri artacak neden kadro kurmak yerine yatırım yapıyorsunuz ki ?
    bu benimde aklıma geldi. Şimdi yatırım yaptığım ve fiyatının çok fazla artacağını düşündüğüm adamları çok yüksek fiyattan satınca, hem elimde trade yapabileceğim yuksek miktarda coin olacak hemde kalburüstü(mükemmel olmasada) bi takım olacak. Nedeni bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

    bu benimde aklıma geldi. Şimdi yatırım yaptığım ve fiyatının çok fazla artacağını düşündüğüm adamları çok yüksek fiyattan satınca, hem elimde trade yapabileceğim yuksek miktarda coin olacak hemde kalburüstü(mükemmel olmasada) bi takım olacak. Nedeni bu.

    Alıntıları Göster
    anladım yani tüm adamlar artacak ama benim yatırım yaptığım çok fazla artacak bu sayede kardayım diyorsunuz doğru bu yönü de var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05mete05 -- 22 Eylül 2018; 20:41:32 >
  • 
Sayfa: önceki 37153716371737183719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.