Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (3209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erk_ , erk_ Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172.991
Cevap
786
Favori
6.113.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32073208320932103211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar an itirabiyle oyunu bıraktım hayatımda gördüğüm en kötü fıfa oyunu
  • Arkadaslar coins aldigim yer oyunfor sitesi bakalim buradan paylasacagim ayrica ea ile chat yaptim bazi sorulari cevapladim gayet olumlu oldu ama tabi ki sonucu gorecegiz ayrica silme sebebide illegal coins alma sebebiymis oyunfor sitesinede ticket attim chat de ekran goruntusu gonderdim mail gelecekmis umarim olumlu olur buradan tekrar durumu paylasacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1802

    Arkadaslar coins aldigim yer oyunfor sitesi bakalim buradan paylasacagim ayrica ea ile chat yaptim bazi sorulari cevapladim gayet olumlu oldu ama tabi ki sonucu gorecegiz ayrica silme sebebide illegal coins alma sebebiymis oyunfor sitesinede ticket attim chat de ekran goruntusu gonderdim mail gelecekmis umarim olumlu olur buradan tekrar durumu paylasacagim

    bol şans hocam
  • emre1802 E kullanıcısına yanıt
    Silme sebebi illegal coins alma ise daha fazla zorlamayın konuyu. Ayrıca coins satışı yasak olduğu için nereden alırsanız alın, sistem tespit ettiği an cezasını çekersiniz. Hatta bu işlemi tekrarlarsanız ve gene tespit edilirse iş origin hesabınızı bağladığınız psn id'nizi yasaklamaya kadar gider ve o psn'den bir daha Fifa oynayamazsınız. Üzgünüm ama bu durumda suçlusunuz ve umarım bu ders olmuştur. Bir oyun için böyle yollara başvurmak ve sonrasında bunları yaşayıp hak aramak cidden çok saçma.

    Ek olarak kendi adıma gelmiş geçmiş en "çöp" Fifa oyunu için değil coins, 1 kuruş dahi harcamam. Oyuna verdiğim para için zaten yeterince kazıklanmış hissediyorum. Yani demek istediğim 100k civarına vasat bir kadro kurup, milyonlarca coinse kurulmuş ikonları kadroları madara edebilmek varken böylesine bir yöntem izlemek... Ne bileyim cidden çok saçma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse.angle -- 20 Şubat 2018; 3:20:1 >
  • 4-5 maçtır division 1 de kazanamamıştım,taktik denemek için 4-4-2 oynadım cok iyi hucum yaptım,ama defans yapmak zor galiba taktikte, oynayan var mı ?
  • Selamlar bir soru da benden, sbc yapmak için açmış olduğum ikinici hesabıma 95 pele çıktı. Değeri 3,5M civarı. Şimdi bunu satıp diğer hesaba coin aktarırsam ban yer miyim ne dersiniz? Ya da pele bir daha çıkmaz o hesaptan devam et diyenlerden misiniz
  • Oyun gerçekten çığrından çıkmış biraz para kasalım diye taaaa 1 ay sonraki irlandalılar günü için yatırım yapayım dedim 1k nın altında irlandalı oyuncu yok neredeyse herkes bid veriyor ezberledi herkes fifanın neler yapacağını adamlar fifa takvimi çıkarmış resmen bu şekilde ticaret yapıp para kazanmakta yalan oldu artık insanlar oyunu bırakmakta haklı baksana forumdada pek kimse kalmamış hemde bukadar erken zamanda. İyiki satmışım hesabımı nekadar doğru bir karar verdiğimi şimdi yine anladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre1802 E kullanıcısına yanıt
    hocam benim bi arkadaşımda oyunfor sitesinden coin aldı oyunforda biraz param var dedi ustune para yatırdı ordan coin çekti ve seninle aynı sonuç kasım ayında 2m lik kadrosu silindi ve geri açmıyolar bilgin olsun sonra hırs yaptı şimdi ince ince coin aktararak 5m lik kadrosuyla her hafta seçkin :)
  • unurdegilonur U kullanıcısına yanıt
    3,5m coins ciddi bir miktar. Aktarmak istediğiniz hesabınızdan IF oyuncular alarak bu oyuncuları teklif ile satın alırsanız (örneğin pazarda 15k ya giden bir IF'i hemen al yapmadan teklif vererek 40k ya almak gibi) farkedilme tehlikesini en aza düşürürsünüz fakat gene de risk var ve bir hesaptan diğerine çok fazla aktarma yapmanız gerecek. Dikkatli olun derim. Farkediltikten sonra hemen ban atmıyorlar. Ya uyarı yersiniz, ya coinsleriniz sıfırlanır ya da kulübünüz silinir. EA'nın sağı solu belli olmuyor. Bence bu boktan oyun için ana hesabınızı tehlikeye atmayın derim, bu sene pek çok oyuncu ve streamer oyunu bıraktı bile, oyun gerçekten kötü ve böyle bir risk almaya değmez bence.
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Yaklaşımı her ne kadar %100 doğru bulmasam da şu açıdan çok doğru. Eğer kimse coins almaz ise kendine trader diyerek geçinen sefiller yok olur ve piyasa normale döner. Şuna bak Lunar'dan sonra bile tekrar piyasa aşırı derecede artmaya başladı. Neden? Çünkü hala coins alanlar var doğal olarak o traderlar hala coins ticareti yapıyorlar. Yanlış anlaşılmasın bizim gibi kadrosu için ticaret yapanlara lafım yok gidip 30-40m ile ticaret yapanlar benim hedefim. Daha önce de söyledim keşke bir oyuncudan herkes maksimum 3 ya da 5 taneye sahip olabilse... (Transfer list ve trasfer targets dahil)
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Bence direk idam edelim.



    O zaman sana bir olay anlatayım. Kendi hesabımı komple devrettim 30.5 milyon olarak daha sonra bir arkadaş 15 milyon istedi ve aracı. Alıp başkasına verecek. İşlemi bitirdik, alıcı uyarı almadı. Satan hesap banlanmadı. Çok garip değil mi? Öyle bid son saniye 3-5 gün falan değil. Girip 15 tane aynı kartta 1 milyon buy now ile alım yapan hesap hala açık. Şimdi kime göre, neye göre banlanıyor. Ya da bu arkadaşın günahı ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa bitmiştir dahada fifa oynamam
  • Ya herkes çalıyor ben de çaldım beni gorduler ama adil degil ki bu onlar niye ceza almiyor ?



    Su zihniyet bu ulkeyi bitirdi be. Kurallara karsi bir sey yapiyorsun fark edilsen de edilmesen de suç isliyorsun var mı ötesi ?



    EA'nın ne kadar adi bir firma oldugunu gecin burada önemli olan bireyin coins aktarmanin suc oldugunu bile bile yapmasidif. Yakalaninca da ama hocam hep beni goruyorsunuz yaaa. Geciniz bunu yaparken biliyordu ve bildigi basina geldi.



    Ayrıca şu oyun icin coins almak nedir ya full icon olsa da seni 1 milyonluk BPL kadrosu yenecek zaten neyin hirsi bu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada Points alıp paket açmak saçma geliyor kusra bakmayın.
    Adam belli oyuncular alıp keyif almak istiyor hali ile coins alıyor.
    Paketleri kaldıysa işimiz
  • emre1802 E kullanıcısına yanıt
    Geçici ban verip Kulübünü silmiş ea, birde mailine bak orada da uyarı vermişlerdir, bir daha yaparsan tamamen ban yersin diye, Coins alımında mutlaka psn hesabı olarak satın alın, ben kendi hesabımı forumdan bir arkadaşa sattım ban yeme riski olmadan kullanıyor yoksa coins aktarırken ea yakalıyor buna dikkat edin.
  • Coins hatta fifa points alımına ben de karşıyım, bu olay Career Mode açıp Financial Takeoverla başlamak gibi bir şey. Bırakın zevki burada zaten bütçene göre ufak ufak kadronu geliştirmek. Mesela WL'de full iconlu R9, Gullit vs doldurmuş adam, hala neyi hedefleyerek oynuyor ki diye düşünüyorum
  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    O dediğin arkadaş bunu oynayarak para kazanıyor. Hedeflediği tek şey belli bir galibiyet oranına ulaşıp uluslararası turnuvalara katılmak. Zaten katıldığı turnuvada da EA onlara hesap veriyor ve bütün oyuncular açık bir hesap, hemen orda kadrolarını kuruyorlar istedikleri gibi.

    Diğer dediğin şey bizim gibi sıradan insanlar için geçerli
  • arkadaşlar if moses hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim...sbcden çıktı...valencia var rb olarak moses satılırmı kalsınmı ne diyosunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiu_jitsu1905

    Kingcimbom arkadaşa sanada teşekkürler...1 günde üst üste 40 maç 40 win....Eyw arkadaşlar

    1 gunde 40 mac yapmiyor. Cuma ve Cumartesi 20 civari mac yapiyor kalan 20 macida Pazar gecesi etkinlik bitimine kadar oynuyor. Baslarda ben de sizin gibi supheyle bakiyordum olaya ama durum boyle birsey yapiyolarsa da bizim yapacagimiz birsey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar draftta online ile offline arasında ödül farkı var mı?
    hangisini önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 32073208320932103211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.