Şimdi Ara

FIFA 21 [PC ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.644
Cevap
18
Favori
133.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FBI-007

    Bu mesaj silindi.

    Coin satışı yasaktır, mesajınız şikayet edilmiştir.

  • U2ME2 kullanıcısına yanıt
    Lacazette var benim kadroda kullanıyorum ama o da aşırı yavaş.Vardy olabilir aynen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahim reyiz

    Lacazette var benim kadroda kullanıyorum ama o da aşırı yavaş.Vardy olabilir aynen

    Aynen Premiere Lig için çok bir alternatif yok. Vardy - Lacazette - Jesus üçlüsü uygun.


    Aguero bu sene iyice b.ku yemiş çünkü.

  • U2ME2 kullanıcısına yanıt

    Richar'ın oğlu RicharliSON'u sadece ben mi beğeniyorum yahu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victoriou_S

    Richar'ın oğlu RicharliSON'u sadece ben mi beğeniyorum yahu.

    5 wf değerli ama bi tık ağır kalıyor bende satılamaz var oynatmıyom :D

  • Beyler fut pingleri bilgisayarda da 20-30 civarlarına mı düştü acaba? Twitchde herkesin 26 falan.

  • alvete A kullanıcısına yanıt

    O değer sanırım 2 ile çarpılmalı. Geçen seneye göre biraz daha iyi ama biraz. Yine yoğun saatlerde kağnı, geceye veya sabaha doğru oynamak lazım. Rakamlara aldanıp alıp üzülmeyin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

    O değer sanırım 2 ile çarpılmalı. Geçen seneye göre biraz daha iyi ama biraz. Yine yoğun saatlerde kağnı, geceye veya sabaha doğru oynamak lazım. Rakamlara aldanıp alıp üzülmeyin.

    geçen sene de ikiyle mi çarpıyoduk bu olay bu sene mi geldi yani?

  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

    Geçen sene çıktı zaten bu muhabbet. Çıkış yerini tam bilmiyorum resmi mi yoksa 20ms olamaz zaten mi dendi. Hem teknik olarak ülkemiz açısından olamaz hem de hissettirdiği kesinlikle bu değil.


    https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/fr69uo/2830_ping_but_yet_i_cant_even_perform_a_fake_shot/


    https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/fpzc5r/22ms_and_lower_ping/


    Bu muhabbet yokken pingimizi paket kaybımızı vs anlamak için ping atıyorduk cmd'den.


    ping utas.fut.ea.com


    FIFA 21 [PC ANA KONU]

    Tabii her şey ping de değil, bağlantınız iyi bile olsa serverın kendisi ağır (tickrate) oluyor. 25-33 arası alıyorum ben hep. Eğer tüm rakiplerim bilmediğim bir TR serverına veya dibimiz bi ülkeye atanmıyorsa o değer yanlış.


    FIFA 21 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 14 Ekim 2020; 16:5:4 >




  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt

    Ben de anlamadım hocam. Öyle bir ping alman için ya p2p baglantı yapmak ya da Türkiye'de server açmak lazım. Ben yurt içindeki cs go serverlarına bile 30 üstü ping alabiliyorum.


    Bir de şöyle bir şey var. Ps4 twitch oyuncularına bakıyorum. Ne kadar akıcı geliyor oyun bana. Ben ileri giden bir oyuncuyu geri döndürdüğümde sprint yapmamama rağmen 1 saniye sonra dönüyor. Pas atıyorum 1 saniye oyuncunun ofsayta düşmesini bekliyor. Rakip bana ne kadar salaksın 5 metre ofsayttaki adama pas atıyorsun der gibi pozisyon tekrarı izlettiyor. Halbuki ben pasa 1 saniye önce bastım. Sanki ben oyunu geriden takip ediyormuşum gibi. Ps4 de hiç öyle olmuyor. Ps'deki adamlar inanılmaz kademe hataları yapmasına rağmen defans top kesiyor. Sanki pc'de ben başka bir oyun oynuyorum. Seasons oynyorum. Yurtiçinden bir Türk denk geldiğinde bile ping +100 gibi oynuyorum. Kablonet kullandığım için mi bilmiyorum ama ping değerlerim çok iyi. Frankfurt pingim 62. İşin içinden çıkamadım.





  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt

    şöyle söylim ben geçen sene 65ten aşağı ping görmedim bi ara italya ya server açıldı falan denildi o zamanlar 50 gördüm ama laglıydı baya.. aynı bu attığın linkteki gibi en basit hareket olan şut fake i algılamadığı maçlar oluyodu. şut fake ya şut fake bunu ben kas yaptım artık kaçırma şansım yok ama server dan ötürü algılamıyodu bazı maçlar top kaçıp gidiyodu şut çekmişim gibi..


    bu yıl şimdiye kadar 70 maç falan yapmışımdır rivalste henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım evet hayalimdeki akıcılık yok oyunda ama neye bassam algılıyor hiç olmazsa buna da şükür.. işin rengi asıl bu haftasonu belli olur bakalım wl de.

  • alvete A kullanıcısına yanıt
    ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

    Benim de o civarda pinginiz kötü değil. Lakin yayın izlerken bi yanılsama oluyor, aslında siz serverın veya bağlantınızın kötü olduğunu oyuncuyu kontrol ederken anlıyorsunuz. Yayında tuşa ne zaman basılıyor net göremediğiniz için çok akıcı geliyor, bana da öyle. 2 tarafı da aynı internet ile deneyimleyen birine sormak lazım. Ama bu sene izlediğim yayıncılar daha az şikayetçi lag konusunda. Başka oyun muhabbetini ben de hissediyorum ama belki yayıncının iyi oynamasıyla da alakalıdır. @ismailbbyigit hocamın da dediği gibi WL'de belli olur. Şu FUT'u bi konsolda deneyimleyemedim bir türlü.


    Ben 2 tarafın da gecikmesine yine okeyim ama bazı maçlar tek taraflı olduğunu anlıyorsunuz adamın rahatça baskısından, resmen pas veremiyorum korkudan ve kaptırıyorum genelde. Az önceki konuya örnek olarak, Div4 yükselme maçımdı, hem benim hem de adamın. 21 hatta 20 dahil gördüğüm en gecikmeli hatta kasmalı maçtı, tickrate'ini öğrenmek isterdim. Ama adamın da durumu aynıydı. Saçma bi şekilde kaçan bi pozisyonu kaydetmiştim adamın, şimdi bakıyorum daha akıcı gözüküyor. WL'de kaçsa kolu kırarım herhalde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 14 Ekim 2020; 17:18:5 >




  • BEYLEER GELENLERE BAKIN SONUNDA BANA DA GÜLDÜ EA!



    FIFA 21 [PC ANA KONU]


    FIFA 21 [PC ANA KONU]
  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt

    Hocam onların da laglı oynadığı maç ile lagsız maçlarını anlayabiliriz bence. Laglı bir maçta skill move olmaz. Zamanlamayı tutturamazsın çünkü. Ama bakıyorum adamlar çok rahat kalecinin çıktığını görünce sağa,sola çekiyor topu. Boş kaleye gol atıyor. Ben çekene kadar kaleci 3 kere yanıma geliyor. Art arda özel hareket yapıyorlar. Ben bir taneyi yapıp da oyuncu topu kontrol edene kadar rakip 3 kere ayak uzatıyor topa. Pas atıyorum, attığım pas adama gidene kadar rakip 3 kişi oluyor etrafında. Aynı şey ps'da da oluyor fakat. Rakibin koştuğu hızda pas atıyor adam. Topu alıp dönmen için yarım saniye de olsa vaktin oluyor.


    Videoya bakıyorum tabiiki lag varmış gibi durmuyor ama lag olmadığını gösteren bir hareket de yok. Mesela adam topu aldığı anda skill move yapabilir miydi bu oyunda? Kale çizgisinden çıkardığı topla kaleciye çalım atabilir miydi? İmkanı yok çünkü adam zar zor dönüyor zaten. Ayrıca böyle pozisyonlara da gıcık oluyorum. O son adam bizim ligdeki en salak defans bile olsa bu kadar mesafe ofsayt çizgisini bozmaz.





  • Dostlar Volta oynayan var mı bilmiyorum ama maç buluyor genel olarak ve "maç kurulamadı" hatası veriyor var mı bilgisi olan ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude2World. -- 14 Ekim 2020; 19:40:56 >
  • Kardeşimin triali vardı, ondaki coinsi boşa gitmesin diye oyunu almadı çünkü trial bitmeden kendime nasıl atarım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: U2ME2

    Coin satışı yasaktır, mesajınız şikayet edilmiştir.



    Alıntıları Göster

    artık coins satısı serbest forum yöneticilerinden bilgi geldi.

    FIFA 21 [PC ANA KONU]




  • alvete A kullanıcısına yanıt
    Victoriou_S kullanıcısına yanıt

    Evet orası doğru. Skill move ben yapabiliyorum ama rahat şekilde yapmak demek 5 maçta 1 kere falan. Tabii şaşırmam daha akıcıysa konsolda. Mesela geçen gün PS'te oynayan bi yayıncı Xbox'a geçince cidden dedikleri gibi biraz ağırmış dedi. FIFA 21 [PC ANA KONU] Onların arasında da fark varsa biz ölelim zaten.


    @Victoriou_S Hayırlı olsun hocam. İster şimdi satın isterseniz yarın akşam, WL'den önce elden çıkarın kullanmayacaksanız şayet. Yarın Rivals ödülleri geliyor, bilmiyorum çok etkiler mi fiyatları. Kadroyu son güne bırakabiliyor insanlar.

  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    Havertz ve brunoyu satıp wijnaldum - alan almayı düşünüyorum ama havertz ve brunoyu da denemek istiyorum. Kafam allak bullak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende mi bir bozukluk var hocam acaba ya? Adamlar penaltı çekiyor, frikik çekiyor tak çatala 1.5 saniyede dikiyor yuvarlagı ben 2 saat bir sag yapıyorum bir sol yapıyorum gelmiyor. Xbox one kolu almışım daha ne alayım bilmiyorum :)) Ucuza bulursam ps4 alıcam sırf denemek için.

  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.