Şimdi Ara

FIFA 21 [PC ANA KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.644
Cevap
18
Favori
133.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne zaman açılırsa o dönemin kartı çıkar.


    Yani evet, TOTY haftası bu paketlerden TOTY kartı çıkabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 13 Ocak 2021; 14:39:9 >
  • IsPraNo kullanıcısına yanıt

    Gamepad i pc bağlıyoruz. Programın exe halini fifa 21 klasörünün içine kopyalıyoruz (exeyi fifa 21 klasörü içinde çalıştıracağız). Sonra video nun 2. dakikasından sonraki aşamaları uyguluyoruz. 2. dakika da exe yi yönetici olarak çalıştırıyor. Takıldığınız yer olursa sorun.


  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt
    Discorttan bana özelden yazar mısın nasıl yaptığını hocam denemek istiyorum müsait bi zamanımda

    Pardon üst mesajda yazmışsın zaten akşam denicem hocam teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 13 Ocak 2021; 17:38:23 >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

    Rica ederim :)

  • IsPraNo kullanıcısına yanıt
    FIFA 21 [PC ANA KONU]
  • Merhaba, biraz aranıza girmiş gibi oldum ama bu programı kurduktan sonra oyunda yaşadığım bir kaç sorun var belki yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm. Joystick olarak logitech ve yan sanayi ds4 kullanıyorum ama ikisinde de aynı sorunlar var. ortalarda kafa vuruşunu benim kaleme doğru yapıyor oyuncularım, bir türlü kafayla gol atamıyorum. Bir de antrenman arasında beceri hareketlerinin hepsi çalışmasına rağmen fut da oyun içinde çoğu çalışmıyor aynı tuşlara basmama rağmen. Özellikle LA CROQUETA ve BALL ROLL antrenman arenasında çok rahat yaptığım halde maçta hiç yapamıyorum çok basit hareketler olmasına rağmen. Bu şekilde aynı sorunları yaşayan var mı yoksa benim joysticklerin bozuk olma durumu mu söz konusu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemil-mustafa

    Hocam bu işlemi 1 kere yapıp kaydetmemiz yeterli olacaköıdor yoksa oyuna her girişte yapmamız gerecekmi? Birde oyun içinden hangi tuş ayarlarına karsılık gelecek bu ayarlar varsayılan mı alternatif mi yoksa kendimiz istesisiğimiz tusu atayabiliyormuyuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • IsPraNo kullanıcısına yanıt

    Bir kez yapıp kaybediyoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabutta Rövaşata kullanıcısına yanıt

    İki ayrı kolda da aynı şeyi yapıyorsa kollar sağlamdır büyük ihtimal, ayarlar doğruysa aklıma bir şey gelmiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt

    denemek için xbox 360 kolu da taktim onda bu orta kafa durumunda bir sorun yok, ama onu da kullanamıyorum bir türlü çok denememe rağmen.

  • Tabutta Rövaşata kullanıcısına yanıt

    Çözerse x360 çözer sorunu, internetten çeviri ile sorunu aratın bence, ters kafa vuruşu vs diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOTW 16 açıklandı. Depay gelirse Süper Sub olur, geri kalanlar yalan olur gibi :(


    HD: https://store.donanimhaber.com/6a/d6/14/6ad6146314df8ad3a28f43731d53d8c3.jpg


    FIFA 21 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtomCmyLMz -- 13 Ocak 2021; 21:14:6 >
  • Arkadaslar paslarda sorunmu var banami öyle geliyor yani pas tepkime suresi gec gibi geldi bana, bastiktan sonra gec veriyor pasi 20 ye gore

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schi20phrene

    Hocam ben de bu şekilde yapıyorum ama vsync Biz de aktif olduğu için karşı tarafta kilit yoksa ayarlarında o zaman biz de tepki süresi gecikmesi oluyor o yüzden de oyuncular hantal hareket ediyor bilgisayarın bu yanını sevmiyorum zaten

    Konsolda böyle bir şey yok herkezin grafik ayarları aynı ve vsync Herkes için ya kapalı ya açık Yani artık oyunun yazılımını nasıl yazıldıysa yapımcı nasıl yaptıysa o şekilde oyuncular tarafından değiştirilemiyor


    Ama bilgisayarda mesela biz aktif kullanıyoruz rakip oyuncu kapalı şekilde kullanınca onun takımı roket gibi hareket ediyor bizim takım çok hantal kalıyor keşke bilgisayarda da bu ayar herkes için o oyunun yazılımını içine gömülü gelse ve değiştirilemezse

    Selamünaleyküm kardeşim.


    şu ayarları dener misin?


    fifa settings:

    dx 11 yap (settings.ini dosyası belgelerim/Fifa21 DirectX=0 olan yer 1 olacak.)

    fps sınırı yok

    tam ekran


    nvidia ayarları ekli resimdeki gibi. (monitör 144 hz değil mi? fps yi 141 ile sınırlayacaksın)


    dns: 4.2.2.2.

    4.2.2.1


    FIFA 21 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 14 Ocak 2021; 0:25:28 >




  • arkadaşlar fifa 21i yeni yükledim. oyun güncel. windows ve ekran kartı da güncel. belgelerdeki ayarları yaptım. templeri vb de temizledim. oyun hala açılmıyor. sebebi nedir? fifa 20de vb böyle bir sorun yok.

  • naturklich kullanıcısına yanıt

    Aleykümselam Serdar abi ,

    abi ben ekran kartı olarak Amd Kullanıyorum gerçi benim ekran kartının grafik ayarlarında da aynı ayarlar mevcut bunları daha önce denemiştim ancak olumlu sonuç alamamıştım ama gün içinde sürücüyü kaldırıp tekrardan kurulumunu yapıp fırsat bulursam dediğiniz ayarları yapıp sonucu sizle paylaşacağım


    Benim anlamadığım bir durum daha var Serdar abi oyunda binlerce oyuncu var ancak ben de fiber internette var internetim bayada hızlı rakip olarak sürekli bana 90ms 200ms Gecikmeli elemanlar denk geliyor çözemedim gitti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2khakan

    onlne maçta sıkıtı yaşıyorsun sanırım. acaba dediğin sebeptenmidir. bende online maçlarda çok akıcı hiç sorun yaşamadım. özellikle fifa 2013 ten beri maçlar donmuyor artık nasıl yaptılarsa becerdiler.

    fifa world zamanında rakibin interneti kötü ise maç dona dona oynanıyordu :) artık o yok rakibin interneti bizi etkilemiyor.


    fark ettiyseniz örneğin maçta kol kapandı pili bitti. oyun donuyor bizde. pili değiştitirken tekrar kolu açtığımda oyun ileri sarıyor ve rakiple aynı yere gelyoruz. hatta ileri sararken gol yediysekte yediğimizi görüyoruz. bu sistem çok fena bişey. peste yok. şuan pes serverlarından herkes şikayetçi. rakip bilerek lag yapıyor maç oynanmaz hale geliyor. pes zaten hantal dönmeyen adamları döndürmeye çalışıyrken bide maçın donmasıyla uğraşcak sabır yok.


    neyseki sizin hantallaşma dediğiniz durumu ben farketmedim tepki süresi de hissetmedim. sizinki bağlantıyla alakalı olabilirmi yada nat türü farklıysa.

    Hocam merhabalar dün mesajınızı görmüştüm ancak yoğunluk nedeniyle geri dönüş yapamadım tam olarak dediğiniz gibi hocam online maçlarda sıkıntı yaşıyorum

    Hani yukarda demişsin new hocam rakibin interneti kötüyse bizi etkilemiyor diye nedense ben de öyle olmuyor rakibin internetin kötüyse yine ben etkileniyorum

    Benim internette herhangi bir sıkıntı yok fiber interneti kullanıyorum hocam

    ama Gün içinde on maç yapıyorsam sadece iki tanesi yakın çevreden denk geliyor gecikme süreleri 30’larda 40’lar da oluyor

    Ama diğer yaptığım sekiz maçlarda hep yüzün üzerinde oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

    hocam akşam saatleri yani 8 den 10 a kadar o iki saat yoğunluk oluyor bendede ping 100-120 lere çıkıyor anlık olarak 60 a da düşüyor fifa içindeki pingten bahsediyorum. amam maçı etkilemiyor.


    maçı etkilemesi için karşı tarafın interneti kötü olması yetmiyor. adamın bilerek alg yapacak mesela torrentten oyun indirse alma gönderme yapsa anca kasar.


    DNS ayarı ve NAT türü sebebiye olabilir sizin. benim dns google 8.8.8.8 nat türü ayarlamadım ama ona bakalım olmazsa. ülkemiz için en iyi nat türü hangisi fifa için. araştıran varsa paylaşabilirmi.


    Birde görev maçlarında LAG yapan çok oluyor hocam normal rivalsta yok fakat görev için yapılan dostluk maçlarında gol yiyen çıkıyor baktım. çıkmazsam medsela maç başı akıcı oyun bi anda lag a düşüyor. rakip öne geçip torrenti açıyor başka cihazda sanırım. oyun oynanmaz hale geliyor.


    Birde şu ihtimal var. fifa 20 de online da sıkıntısızken. arkadaş bize geldiğinde yanyana maçta maç içinde donmalar takılmalar oluyordu. oyun ssd ye kurulu faakat çözememiştim.oyunu kaldırıp kurdum olmadı. en sonunda format attım pc ye düzeldi. çözemeyince format temiz çözüm oluyor bazen :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 14 Ocak 2021; 10:49:2 >




  • TOTY için oyumu kullandım kullanmak isteyen linkten oyuncuları seçebilir. oyuncuları sürükleyerek yerlerine yerleştiriyoruz.

    https://www.ea.com/tr-tr/games/fifa/fifa-21/ultimate-team/toty


    benim oyum bu şekilde. premier lig istediğim için böyle oy verdim.

    FIFA 21 [PC ANA KONU]




  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

    Ben ekran kartı ayarlarını yapınca eskiye göre biraz toparladı ama dns değişikliği sonrası baya iyi oldu. 60 'In üzerine hiç çıkmıyor maç içinde girerken 70 ms bile gösterse. ya da şöyle söyleyeyim eskiden 52 ms yazarken bile özellikle ev sahibi olunca 2 sn sonra vuruyordu bazen topa. bu dns e geçince tüm maçlar yağ gibi akıyor. çok ilginç bir dns ile bu kadar fark olması.


    sen dns'i mutlaka dene merak ediyorum sende de işe yarayacak mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 14 Ocak 2021; 11:32:11 >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.