Şimdi Ara

FIFA 20 PS4 US PSN TOPLU ALIM (BİTTİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
8.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beyler işinize karışmak istemem lakin kod olmadığı için oldukça riskli, hangi kartlarla alındığını bilmiyorsunuz. Ben olsam bulasmazdım. Hesaplara ban atsalar bişey olmaz ama cihaza ban atarlarsa yorulan yine siz olursunuz. Xbox tarafında kod verdikleri için risk olmuyor. Ama PS4 için hesap verdikleri için ileri de 2 3 ay sonra hesaplara erisiminiz kısıtlanabilir. Sonuçta alınan kredi kartları belli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 3 Ağustos 2019; 16:25:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı ile alınmıyor oyun. Kod ile alınıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam beni de silin lütfen hesap işi riskli biraz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de dün akşam alımı gerçekleştirdim. Banka havalesiyle ödeme yaptığım için işlem biraz daha uzadı. Yaklaşık 2 saat içerisinde hesap elimdeydi. Mail ve hesap şifrelerini değiştirdim. Cep telefonu güvenlik aşamasını vs ekledim. Alım geçmişine baktığımda 50+10$ kart kullanılarak alınmıştı oyun. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • Sorun olmaz hocam. İyi oyunlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamam bu hesaplar açılıp kodlarla alınmış ama şunu unutmayın. sony kodların izini sürebilir. en kötü senaryoyu düşünün bu tarz durumlarda her zaman. örneğin adamlar çalıntı kartla kod aldı ve o kodlarlada oyun aldı. kredi kartının asıl sahibinin itirazları sonucu önce satın alım yapılan kodlar tespit edilip iptal ediliyor hesaba tanımlanmış olsa bile. ondan sonra da o kodla yapılmış olan sony nin mağazasındaki oyun,plus vs. alımı iptal ediliyor. bunu bilerek hareket edin bence. kod nasıl olsa tanımlanmış oyun alınmış artık birşey olmaz diye düşünmeyin.

    ha ama bu adamlar sağlam kartlada almış olabilir. işin bu tarafıda var. rulet gibi birşey bu tarz alımlar. çünkü kim aldı , nasıl aldı, nereden aldı bilmiyorsun. getirip teslim ediyor sana. umarım sıkıntı yaşamaz hesap alanlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 6 Ağustos 2019; 8:54:43 >
  • hocam adamlar g2a gibi psn kodları satıyor zaten. niyeyse adamları direk hırsızlıkla suçluyorlar. Kodların çalıntı kk ile alınma ihtimali yok bence. bu zamana kadar çıkardı kokusu. Trustpilotta 5 bin üzerinde olumlu yorum var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xreaLy

    hocam adamlar g2a gibi psn kodları satıyor zaten. niyeyse adamları direk hırsızlıkla suçluyorlar. Kodların çalıntı kk ile alınma ihtimali yok bence. bu zamana kadar çıkardı kokusu. Trustpilotta 5 bin üzerinde olumlu yorum var.
    hocam bende xbox için farklı kodlar alıyorum mtc den ama işin içine hesap girdi mi soru işaretleri oluyor kafada plati vakalarından dolayı. aslında hesap yerine oyun çıkış tarihinde direkt kod verseler daha iyi . kimse bunları düşünmez. xbox içinde ön sipariş var 280 e mesela onda direkt kod veriyorlar çıkış tarihinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 6 Ağustos 2019; 10:28:37 >
  • haklısınız. şuan playstation da plati nin benzer sitesi olan oyunbüfem diye bir site var. Çalıntı hesaplar satıyorlar. İçinde kredi kartı bilgileri vs herşey oluyor. Ama mtc nin verdiği hesaplarda, hesapları bunların açtığı belli oluyor, kod işinde de adamlar bu kadar iş yapıyor bence 50 tl için adlarını çalıntı kod hesap satan site diye çıkarmazlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xreaLy

    Kredi kartı ile alınmıyor oyun. Kod ile alınıyor.
    Kod ile aliniyor ise kodu bize verip bizim almamiz daha mantıklı degil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.