Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.239
Cevap
57
Favori
272.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atakan09 A kullanıcısına yanıt
    normal sürümü barındırıyor hocam.
  • Kariyer modunda ilk 2 seneden (belki 2. sene de dahildir) sonra hemen hemen her şey monotanlaşıyor ve sıkıcı bir hal almaya başlıyor. Oyunu en zor mod olarak gözüken "Seçkin"de oynuyorum fakat maçları 3-0, 4-0 gibi farklı skorlarla bitirebiliyorum her ne kadar karşımdaki takımlar dünya devleri olsa da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

    Kariyer modunda ilk 2 seneden (belki 2. sene de dahildir) sonra hemen hemen her şey monotanlaşıyor ve sıkıcı bir hal almaya başlıyor. Oyunu en zor mod olarak gözüken "Seçkin"de oynuyorum fakat maçları 3-0, 4-0 gibi farklı skorlarla bitirebiliyorum her ne kadar karşımdaki takımlar dünya devleri olsa da.
    Ultimate zorlukta da 3-0, 4-0 yeniyorsan sen artık buralarda harcanıyorsun. Başka gezegene git. FUT Champions'ta da birincisindir şimdi Kök Tengri bilir. Yav ne günlere kaldık kimlerin mesajlarına kan(m)ıyoruz arkadaş.




  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Hocam niye birilerini kandırmak isteyeyim ki. Offline kariyer modu şu an böyle maalesef. Bahsettiğiniz ultimate zorluk kariyer modunda mevcut değil en fazla legendary(seçkin) var, online olarak sezonlar kısmına girmiştim orada 2. klasmana kadar geldim. Fut hiçbir zaman oynamadım. Oynamayı düşünmüyorum da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 19 da Barca'nin surekli pas ve ceza sahasina araya attigi toplarla gol bulmasini nasil engelliyebilirim. Aldigim takimlar juventus,Psg

    Bir ince ayari,taktik ayari var mi?

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sporx.com/pes-ile-anlasan-juventusun-fifadaki-ismi-belli-oldu-SXHBQ791338SXQ

    Adamlar Juventus gibi bir devi kaptırıyorlar birde akıllarınca takım oyunda Piemonte Calcio diye yer alacak kariyerde seçilebilir olacak diye haber yapıyorlar karşı hamle yapıp geri alacaklarına. Boşuna demiyoruz takımların lisanslı olmasının hiçbir önemi yok artık çünkü FUT da buna ihtiyaç yok. Dünyanın en iyi futbol oyunusun ama Brezilya milli takımın fake, Juventus fake.. Şaka gibi valla.. İlk defa ciddi olarak hiç almamayı düşünüyorum böyle giderse yakında lisans namına birşey kalmaz bu oyunda...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bir sorum olacak FIFA 19 ile ilgili.

    Takım Kadroları kısmından PSG taktiğimi kaydettim. Yıldız işaretini koydum üzerine. Profilimi de kaydettim. Şimdi offline olarak PSG ile örnek veriyorum Süper Kupa maçı yapacağım. Maç öncesi taktikler kısmına girdiğimde yine eski taktikler görünüyor? Yeni yaptığım ve kaydettiğim taktiği maç içine koymanın yolu nedir?
  • Buldum beler. Canlı form'u kapatınca oluyormuş.
  • Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Ben seçkinde sürekli fark atmaya başlayınca bir alta geçtim artık , nedense biraz daha zorlandım daha keyifli oldu
    Bir mantığı varmı acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ,...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 18 Temmuz 2019; 0:35:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden kariyer modunda zorluk seviyesi yüksek olmasına rağmen oynayabildiğim sistemli eli ayağı düzgün futbolu Online sezonlar modunda oynayamıyorum? Aynı hareketler, aynı sistem, aynı tuşlar ama kariyer modunda adam gibi açılan orta ve paslara karşın online modda bir kanattan öteki kanata göndermek bile lüks gibi bir şey. Top alakasız yere gider, defans alakasız bir defans sistemiyle kaleyi açar, hele bir de gol attıktan sonra rakibin santralıyla birlikte tarif edilemez bir gizli güç elde etmesi, çoğu zaman gole çok yaklaşmamaları var ki insan kafayı yer.

    Aynısı bana da oluyor ama, geçenlerde Online modda 7’de 7 yaptım ama çoğunu ben yapmadım gibi bir şey. Yani gram zevk almadım. Ertesinde ise şu an en son 9’da 0 sıfır çektim ama yine ben yenilmedim, sistem beni zorla yendi sanki. Yani oyunu takır takır oynasam bile olmuyor olmuyor. Tabi sinirlenince gelmişine geçmişine küfür edip oyunu kapatıyorum bazen. Acaba sistem bu oyundan çıkmama ceza mı veriyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son güncelleme sonrası, sezonda rakip maçı terkedince oyun ilerlemiyor.oyunu yeniden başlatmam gerekiyor.aynı sorunu yaşayan var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haritaci41

    Yav arkadaşlar bu web ve telefon Companion app de neden transfer market açılmıyor ?
    1500 e yakın maç yaptım div 5 deyim. Hepsini olmasa bile görevleri de yapıyorum kkg vs . 4 ay oldu Fut oynamaya başlayalı ama hala kilitli anlamadım . Var mı bir yolu ? Yoksa keyfini mı bekleyeceğiz?
    Kardeşim 9 nisandaki sorduğun sorudan bende muzdarip oldum..psn hesabımdaki fifa'dan transfer banı yedim bende 2. Hesabı açalı 17 gün oldu...Mobil transfer açılmadı , mobil açılır mi yoksa psn den ban yediğim için kaç tane hesap açarsam açayım mobil transfer açılmaz mı..17 günde 150 maç olmuştur mobilde konsoldan yada pc den "fifa oynamaya devam et" deyip duruyor....Ps4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiu_jitsu1905 -- 23 Temmuz 2019; 3:30:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiu_jitsu1905 J kullanıcısına yanıt
    Bence daha da açılmaz hocam o bu saatten sonra.. benim ki hala açılmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Birkaç aydır arkadaşla online oyun oynarken kopmalar oluyor, her maç farklı takımlar alıyoruz, maç başlarken farklı kadro nedeniyle kopuyor. Her türlü güncellemeyi yaptık, kadrolar her zaman güncel. 5 maçlık turnuvayı iki saatte yapabiliyoruz. Bu hata bize mi özel yoksa genel mi?
  • Arkadaşlar fifa 19 futta paketlerime girdiğimde oyun donuyor kalıyor öyle. Daha önce yaşayan oldu mu bu durumu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dönemde bazı modlardan sıkılanlar varsa, Pro Clubs oynamasını tavsiye ederim. 2-3 arkadaşınız da varsa gerçekten eğlenebileceğiniz birkaç saat geçirebilirsiniz. Tanıdık birileri olmasa bile, takımlar kısmından online olanlara girebilirsiniz ya da PlayStation’ın topluluk bölümünden uygun gruplara girip takım arayabilirsiniz. Buralarda genelde İngiliz ağırlıklı oyuncular denk geliyor ve mikrofonunuz da varsa hem sosyalleşmek için hem de İngilizce pratik yapmak için iyi bir şans oluyor. Cidden zevkli bir mod. Maalesef yıllardır herhangi bir gelişme olmadı modda ama biz her sene 1000’den fazla maç yapıyoruz takımca. Farklılık arayan varsa tavsiye ederim. Ayak üstü de girebilirsiniz ama orada genellikle bencil oyuncuların denk gelme olasılığı daha yüksek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 23 Temmuz 2019; 19:32:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finn Balor kullanıcısına yanıt
    Zamanında girersen sorun yok amma... Geç kaldığında eziliyorsun 90lıkların yanında. 18de iyi neticeler elde ettim ama 19da bunu yaşadım.
  • Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Oyundaki yardım ayarlarınız nasıl ? Bir de hangi sürüm yüklü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Club Pro takım aranıyorum Sol sanat ovr 90 %95 91 Ovr olacaktır.antrenman'da geleyim..
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.