Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.239
Cevap
57
Favori
272.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En iyisi 17 ydi bence. Bütün oyunlar güncellemelerle birbirine benziyor bir yerden sonra. 19 u kurtaran wl ye katılma sisteminin değişmesi onun dışında aynı derecede uyuz bir oyun.
    Amma bunların arasında 18 gerçekten açık ara önde. Daha kötüsü gelmez bence 18 den. 3 ayda bıraktım oyunu aldığım güne lanet ettim.
  • ugrygl U kullanıcısına yanıt
    14 ve 17 efsane bence de. Bende 19 u bırakma eşiğindeyim. Bir türlü ısınamadım lanetli oyuna

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SW4RTHY

    14 ve 17 efsane bence de. Bende 19 u bırakma eşiğindeyim. Bir türlü ısınamadım lanetli oyuna
    Ben aldım birkaç hafta sonra sattım. 18'i de aynı şekilde satmıştım. Bundan sonra da futbol oyunu almayı düşünmüyorum. 15, 16, 18, 19 bir araya gelsin bir FIFA 11 etmez benim gözümde. 11'i geliştirip devam etmelilerdi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AE887D74 -- 31 Aralık 2018; 4:49:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1AE887D74

    Ben aldım birkaç hafta sonra sattım. 18'i de aynı şekilde satmıştım. Bundan sonra da futbol oyunu almayı düşünmüyorum. 15, 16, 18, 19 bir araya gelsin bir FIFA 11 etmez benim gözümde. 11'i geliştirip devam etmelilerdi bence.

    Alıntıları Göster
    Fifa 11 gercekten arkadasla uzun saatler hic sıkılmadan keyifle oynadigimiz bir oyundu gercek futbol hissiyatiyla oynuyorduk resmen. Nou Camp da gunduz cimlerin gorunusu falan o zaman buyuluyordu bizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla fut oynamıyorum kariyer oynuyorum ve bence fifa 19 iyi bir oyun olmuş. Yapay zeka filan çok başarılı, momentum faktörüde şuana kadar öncekiler gibi rahatsız edici boyuta ulaşmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustino

    Valla fut oynamıyorum kariyer oynuyorum ve bence fifa 19 iyi bir oyun olmuş. Yapay zeka filan çok başarılı, momentum faktörüde şuana kadar öncekiler gibi rahatsız edici boyuta ulaşmadı.




  • Oyun güncellemelerle berbat hale geldi.Başta iyiydi Kasım ortasına kadar çok güncelleme aldı çok acayip fazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 31 Aralık 2018; 20:43:2 >
  • arkadaşlar fifa19 kariyer modunda sadece 4 adet kayıt hakkı veriyor. farklı liglerde kariyer oluşturmak istemiştim. ancak 5. kayıdı oluşturamıyorum. bunun bir çözümü var mı?

    eğer çözümü yoksa Ea neden böyle birşey yapmış anlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps store da Fifa 19 5 Ocak’a kadar 159₺ sizce değer mi? Şuan Fifa 18 oynuyorum sadece offline kariyerciyim online işim yok küçük takımların şampiyonluğa, büyük takımların küme düşmemeye oynaması dışında pek sıkıntı yaşamadım, genel olarak memnunum ama bu hata Fifa 19’da devam ediyor mu? Oynayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim... Fifa 18’i bırakıp 19 almaya değer mi? (offline kariyer olarak)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onrzr

    Ps store da Fifa 19 5 Ocak’a kadar 159₺ sizce değer mi? Şuan Fifa 18 oynuyorum sadece offline kariyerciyim online işim yok küçük takımların şampiyonluğa, büyük takımların küme düşmemeye oynaması dışında pek sıkıntı yaşamadım, genel olarak memnunum ama bu hata Fifa 19’da devam ediyor mu? Oynayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim... Fifa 18’i bırakıp 19 almaya değer mi? (offline kariyer olarak)
    Değmez. Çok net şekilde değil 159 lira 1 kuruşa değmez bu oyun. Yeni kariyer de bir şey katmıyor. Sadece güncel kadrolar var işte. Oynanış zaten rezalet. 08'den beri FIFA oynuyorum. Bu oyun artık rezillikten başka bir şey değil. Boş yere para vermeyin.
  • 2. Lige yükseldim ilk defa bakalım burada tutunabilecek miyim? Oyun inanılmaz laglı sadece türkiyeden oyuncuyla eşleşince rahat oynanıyor. Aksi halde hep araplarla eşleştiriyor. Zaten adamların nasıl oynadığı meçhul. Çözemiyorsun rakibi alakasız şeyler yapıyorlar. Hayvan gibi pres koyuyorlar ve önde basıyorlar.



    Fifa08 den beri ps3te başlamıştım oynamaya. Ps4 e ilk defa aldım fifa ve oyun genel anlamıyla beni mutlu etmiyor. Keşke almasaymışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 14'den beri fifa serisi oynuyorum. Fifa 19'a 300 TL para verdim ve hayatımda yediğim en büyük kazığı bu oyunun demosunu bile denemeden, tamamen EA'ya güvenerek yedim. Şu oyuna 300 TL verdiğime o kadar pişman oldum ki, hayatımda yediğim kazıklar arasına ilk sıradan girdi. Nedenlerini yazayım.

    1- Kariyer modunda en ufak bir gelişme yok, oyun sadece yine FUT'a yönelik çıkmış.
    2- Sürekli pas pas pas, oyun sadece pasa yönelik olmuş. Hızın hiçbir önemi kalmamış.
    3- 67 hızdaki bir defans oyuncusu her seferinde 91 hızdaki bir adama çok rahat yetişiyor, oyun gerçeklikten çok kopmuş.
    4- Yaklaşık 50 maç yapmışımdır, henüz kontra ataktan atabildiğim gol sayısı sadece 1 ki, ileride Lacazette, Gabriel Jesus gibi hızlı oyuncularıma rağmen. Çünkü defans oyuncuları 20 mt. geride bile olsa size çok rahat yetişiyorlar.
    5- İlk devre maçlarda skor ne olursa olsun, ikinci devre en kötü rakip bile karşınızda Barcelona, Real Madrid oluyor.
    6- 4-5 maç üst üste yapamıyorum, zira ilk defa bir oyundan ciddi anlamda midem bulanıyor. Şöyle ki, sürekli pas yapan rakibin bu paslaşmalarından midem bulanmaya başlıyor. Tak, tak, tak, salise de bir pas yapan bir takımı takip etmekten gözlerim bile yoruluyor. 4 veya 5inci maçtan sonra istesem de oyunu oynayamıyorum.
    7- Kornerlerden daha 1 kez gol atabildim ki, oynadığım mod profesyonel. Yani bunun üstünden 3 level daha var. Senelerin fifa oyuncusu olarak orta seviyede oynamama rağmen korner veya duran toplardan gol atamıyorum. Bu saatten sonra da amatöre de dönmeyi kendimle bağdaştırmıyorum.
    8- Gol yiyeceğinizi anlıyorusunuz. Evet bu çok net. Kaç keç kariyer yaptım, kaç kez FUT tek yaptım, özellikle ikinci yarılarda rakip gol yiyeceğinizi anlamamak imkansız. Oyuncular inanılmaz paslaşıyor. 1 kez bir oyuncuyu 3 kişiyle pres yaparak sıkıştırdım, oradan bile çıkmayı başarıyorlar. Top rakibin ayaklarına yapışıyor, yaklaşık yarım dakika sonra gol yemezseniz anlıyorsunuz bu topu almak imkansız. Gol illa olacak. Ve oluyor.
    9- Senelerdir spikerler bile aynı, sıkıldık aynı adamlardan. Bir tek CL maçlarında farklı ki, ne kadar CL maçı yapıyorsunuz, ne kadar ilerleyebiliyorsunuz o da meçhul.
    10- Oyun tamamen para tuzağı haline dönmüş. Mobil uygulama ile birlikte şunu da çok net anlıyorsunuz ki, oyun sizi FUT oynamaya yönlendiriyor. Kariyerde zaten bir değişiklik ben göremedim, zaten adamlar kariyer diye birşeyi silmişler gibi kafalarından.

    Anlayacağınız şimdiki aklım olsa belki PES alırdım ama o da nasıl bilmiyorum. Daha da bu oyuna ben şahsen para vermem. 300 TL ciğerimi oturdu, seneler boyuncu unutmam.




  • Kimse değinmemiş ama oyunda ortasaha hakimiyeti diye birşey yok. Bu yüzden topu kaptırırsaniz çok afaki şut istatistikleri ortaya çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar online oynayıp takımımı kurmak için standart versiyonunu aldım oynayabilir miyim yoksa ps üyeliği lazım mı ultimate alsaydım oynayabilir miyim yardım lütfen
  • Finn Balor kullanıcısına yanıt
    ataklarda geri kal vs yapıyorum, başıma geleni örnek vereyim, cuadrado sağ açık iken benita ile yer değiştiriyor, benita sağ acığa cuadrado sol bek e geliyor :) bi benim başıma gelmesi çok saçma.
  • emre_1881 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel anlattınız teşekkür ederim... Fifa 18’e devam bu yılda...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana avrat sövecegim şu oyun yüzünden.



    Beyler Allah aşkına şu ..... Juventus unu kafa toplarında nasıl durduracağım? Her köşe vuruşu gol. Ronaldo tutulmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 17 cidden oynanış ve oyun hızı olarak fifa19'un kat kat üzerindeydi
  • saçma sapan oyun kafanızı çok takmayın.Oynadığım en kötü fifa serisi.Wlde 20 yapmış biri olarak bunu söylüyorum. Anlamsız bir taktik faktörü var. örneğin alın juventus ile oynayın sonra real ile oynayın juve ile eze eze oynadığınız rakibi real barca psg alın bu kadar rahat oynayamıyorsunuz. Buradan anlayın yetenekten ne kadar bağımsız bir oyuna dönüştüğünü.

    Pressi açtı diye oyuncuların fiziklerini 99a çıkarıyor sanki.Pressi açan adamın önüne önüne topları atıyor.Hava toplarında press açtı diye kafa toplarının çoğu onda kalıyor.Defansta orta sahaya kendi adamına pas vereceksin Press açtı diye senin kamera açında bile olmayan adam ta gerilerden gelip o topun arasına girebiliyor. Pressten 4-2-4ten arkayada koşu yap seçiliyse az seri oynasın rakip çok hızlı şekilde atağa min 5 kişi atağa kalkabiliyor hangi birini tutacağını şaşırıyorsun.Press açtı diye tam bir kavga döğüş modu oluyor top sıkışıyor aralarda adamlar birbirlerini yıkıyor toptan sanki gülle gibi ses çıkıyor.

    Oyun markaj yapacağım diye öyle bir abartıyor ki pas atacak adam bulamiyorsun.Presside açtıysa kafana göre bir adam belirleyip en uzun adamına orta aç yine adam alıyor yine atak oluyor.

    Taktikler o kadar abartılmış ki hiç seçmediğin oyuncular bile acayip müdahalelerde bulunuyorlar. Bir kanattan diğer kanata orta açacaksın bir bakıyorsun rakibin seçili olmayan oyuncusu oraya koşuyor..

    Güya atak yapan takımın top önüne düşmeyecekti artık eskisi kadar alakası yok eskisi gibi.Güya plaseler düzelecekti eskisinden bir tık düşsede ceza sahası time finishing plaseler kaleciyi oynatmaya alışmadığınız sürece %80 içerde.

    Çok anlamsız yerde birden bakıyorsun orta saha oyuncun rakibe asist yapıyor al at diye. 60 70 dk yapmamış birden yapıyor bu pas hatalarını.

    Alt yapı olarak rivals,Wl falan artıları var ama serverlar ve game play yüzünden hiçbiri keyif vermiyor bu sene..özellikle 424,press, ilerde baskı, arkaya koşu üstüne takım baskısını açınca taktiklerde abartıldığından 70dk oynadığın adam bunları açınca sanki bambaşka bir rakip oluyor. Daha doğrusu oyun aralara girdirdiğinden saçma sapan karambole dönüşüyor.Bu sene fifa 19 değil bildiğiniz Karambol 19..Dikkat edin wl boyunca rakip ve sizin toplam 100 golunüz var diyelim 60 70i dönüp önünüze kalan toplardan gol oluyor.

    Oyun bariz müdahale ediyor şu 2 şey bile bunu anlamak için yeterli..
    1. Kick off glitch gol attıktan sonra santradan başlayan rakibi mümkün değil tutturmuyor oyun çok adam değişmeden forvetinizi geri çekerek müdahale etmeyi deneseniz dahi alamıyosunuz..taktik atayıp 5-3-2 ye geçip gol attığınız gibi santrada direk o taktiğe geçseniz dahi yine bir şekilde yiyorsunuz bunu çok ii kullanan rakipler geliyor div3te özellikle. Buradan anlıyorsunuz ki oyun bariz müdahale ediyor.

    2. Kaleciniz ile bilerek hatalı bir çıkış yapın dikkat edin 80 90dk kıçını kaldırıp topu almayan , rakibin çektiği şutları kolunu bacağını kaldırıp gol attıran stoperiniz birden uçuşa geçiyor forveti yıkıp topu alabiliyor. Hadi alamadı diyelim kaç mt'den plase yiyen kalecileriniz 1e1 de panter kesilip animasyon bile yapmadan kıçına başına çarpıp topu kornere çıkarıyor. ilk yarı 3-4 gol attığınız rakibe 2 yarı bazen 1 gol ancak atıyorsunuz şutlarınız hep boşa gidiyor veya kaleci çıkarıyor.

    o yüzden çok kafanızı yormayın oynayın geçin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 2 Ocak 2019; 9:49:36 >




  • MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi ilk kez sizden duyuyorum. YouTube'dan falan baktınız mı, belki denk gelir. Çok garip bir durum, benimkiler de mevki değişiyor ancak o kadar alakasız mevki değiştireni ilk kez duydum. Geçmiş olsun umarım düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.