Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.239
Cevap
57
Favori
272.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrbyn11

    AR

    All region dur

    Araplarla veya dubai ile ilgisi yok

    Buyrun Ps support gorusmesi

    Bu mail, AR'nin ne olduğunu veya hangi serverlarda oynayacağımızı söylemiyor. Bu mailin sorusu şu:

    "Bizim oyunumuzun sağında AR kodu var acaba içerikte farklılık mı olacak ? "

    Yani bu gelen mail bizi rahatlatmadı. Tabii ki bizim oyunumuz da içerik olarak farklı olmayacak ama bizim merak ettiğimiz AR gerçekten ARAB mı ? Yani server olarak kimle değerlendirileceğiz ?


    Mesela öğlen de biri paylaşmış bizi artık arap ülkeleri kategorisine almışlar. Fifa'da bölge kodu yok ve WL maçları dedicated serverlarda oluyor herkesin interneti kendini ilgilendiriyor. Ancak online sezon maçlarda iki kişinin de interneti önemli. Ruslar ve Araplarla oynarsan lag çok mesela




  • topalsolucan1905 T kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önceden kütüphaneden baktığım zaman FIFA 19 AR yazıyordu, biraz önce baktığımda ise sadece FIFA 19 yazıyor.
  • Ben onu bilmiyorum ama bindirimler yolda. 299 lira olan Spiderman 469 lira oldu.

    359 u bile arar olur insanlar.

    Artık oyun oynanmaz. Fifa 19 ile oyun satın alma kotamı doldurdum.

    Baba parası vermem, kendi paramı hiç veremem artık.
  • Beyler oyunu çoğu arkadaş indirmeye başlamış. Ancak ben indiremiyorum ve indirebilen arkadaşlardan bir saat fazla gösteriyor geri sayım. Başına gelen var mı ? Çözümünü bilen var mı yoksa bekleyecez mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun indirime acildi

    /// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate sürüm bekliyor hala açılmadı bende :(

    Tebrikler Ea, tebrikler Psn.

    Tam bi dalaverecisiniz.
  • Oyunu indirimden almis olup indirmeye baslayan oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Demin baktım indirilmiyor hâlâ😞😞

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimden ultimate aldım sayaçta tam 1 gün 23 saat kaldı dediğinde indirime açıldı şuan bende



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 23 Eylül 2018; 1:1:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heh başladı şimdi download Ultimate Edition için.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Arapların bok gibi internetiyle oynayamacağım oyuna 350 TL vermek. Hmm kanser yemin ediyorum Fifa 18 almama sebebim Fifa 17 de üstüste gelen araplar olmuştu. Bölge olarak oraya aldıysalar ve sürekli o bölgeden rakipler gelirse Fifa almamak için en büyük sebep bu sanırım.
  • İndikten sonra herhangi bir moda erişim var mı ben evde değilim başlatamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viserion87 kullanıcısına yanıt
    Aynısını banada uygulamışlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topalsolucan1905

    Bu mesaj silindi.
    Şampiyon surum 3 saatte indi





    /// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (AR) İbaresi silinmis

    /// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu pcde origin access premier üzerinden 2-3 gün önce oynamaya başladım.pc konusu ölü.burada çoğu arkadaş oyunu satın alıp indirme telaşındayken oyun hakkında deneyimlerimi paylaşayım;

    -ilk olarak demoda da herkesin değindiği üzere oyunda yeni şut mekaniği, top fiziği ve futbolcu animasyonları gerçekten ayrı bir hava katmış.özellikle serinin önceki sürümlerinde birbirini tekrarlayan goller ve kalas futbolcu animasyonları bir yerden sonra insana baygınlık veriyordu.

    -özellikle yeni top fiziğini oldukça beğendiğimi söyleyeyim.eski fifalardaki topun her müdahale veya şutta hedefe kilitlenmiş gibi gitmesi, birbiri ardını tekrarlayan pozisyonlar ve goller silsilesinden oluşuyor, bir yerden sonra da artık bıkkınlık getiriyordu.fifa 19'da bu durum tam anlamıyla çözülmese de büyük bir gelişim kaydedilmiş.artık şutlar çok çeşitli yerlere gidip, ikili mücadelelerde top boşta kalabiliyor.ayrıca şut hissi de uzun süre sıkıntılı olan bir durumken şimdi çok zevkli ve hisli bir hale gelmiş.

    -bu yeni top fiziği sayesinde maçlarda artık çok çeşitli pozisyonlar yaşanıyor.şu ana kadar oynadığım maçlarda atılan gollerin hepsi birbirinden farklı ve gerçekçiydi.her maçta yaşanan değişik pozisyonlar oyunun oynama süresini arttırırken benim gibi gerçekçi futbol oyunu oynamak isteyen kişiler için de alınan zevki yükseltiyor.

    -futbolcu animasyonları daha çeşitli ve daha yumuşak hale gelmiş.kaleciler daha önceki oyunlarda görmediğim kadar gerçekçi ve farklı refleksler gösterebiliyorlar.her ne kadar bu alanda iyileştirmeler yapılsa da 2k'nin yaptıklarını gördükten sonra ea'nin bu kütük oyun motorunun animasyon konusunda fazla kalas kaldığını söylemem gerek.aynı robotize animasyonlar ea'nın diğer spor oyunlarında da mevcut çünkü.

    -first touchda yön değiştirebilmek fifa gibi futbol oyununa gelmesi gereken bir özellikti.mekanik gayet yerinde ve güzel çalışıyor.doğru zamanda kullanıldığında da rakip için ölümcül oluyor.özellikle bazı yerlerde ufak bir dokunuşla rakibi pazara göndermek inanılmaz zevkli.

    -oyundaki en iyi yeniliklerden bir tanesi yeni taktik ekranı.eskiden karışık ve gizli saklı bir konumda bulunan custom tactics ekranı yenilenip sadeleştirilerek daha göz önünde bir yere konulmuş.eskiden sliderlar ile ayarladığımız ve bazen tam olarak kestiremediğimiz taktikler bu sefer daha anlaşılır ve oyunda etkisi arttırılmış bir şekilde sunuluyor.defansı ofansı önde-arkada yapma, dar, geniş ,presli, çabuk çıkma, uzun top, ceza sahasına koşular ve numpad’den tek tuşla formasyon değiştirmek harika.

    -bu yeni taktik sisteminde her taktiğin kendi içerisinde artı ve eksi yönleri olduğu söylendi.şimdiye kadar yaptığım maçlarda rakiplerin ön alanda baskı talimatını kullandığını çok gördüm.akıllı oynandığında bu baskı kırılıyor ancak kullanan taraf için biraz fazla etkili olduğunu düşünüyorum.bir kaç kere bu baskıdan uzun topla veya sabırlı pasla çıkmama rağmen rakibin yorulmadan önde basmaya devam etmesi beni biraz bezdirdi.gerçekte koca 90 dakikayı önde bu tempoda basarak geçirebilen takım var mı şüpheliyim.özellikle online maçlarda bu seçeneği çokça kullanarak oyunun bu açık yönünü zorlayacak çok oyuncu olacaktır.

    -oyunda dripling özelliği iyi olan hızlı oyuncular çok önem kazanmış.ara pasların da bu sürümde geliştirilmesiyle birlikte bek ve stoper arasından ara pas ile rakip defansı delmek baya kolay halde.özellikle kanatta hızlı oyuncularınız varsa tutulmanız çok zor.bu sene oyunda en çok tercih edilen taktik çeşidinin sahte9'lu 4-3-3 olacağını tahmin ediyorum.kanatta mane ve salah gibi hızlı ve dripling özelliği iyi futbolcular fut modunda en çok arananlar arasında olacaktır.

    -oyunda ai'nın saçma oynanışı yüzünden offline mod oynamak sıkıcı gelirdi ancak bu sene yapay zeka geliştirilmiş.yapay zekaya karşı oynadığınız maçlar artık sıkıcı geçmiyor diyebilirim.kariyer moduna fazla bakamasam da yapımcılar zaten pek yenilik olmadığını kendileri de söyledi.beyefendiler için futla uğraşmaktan sıra gelmemiş

    -yıllardır beklenen şampiyonlar ligi modunda maçta atmosfer güzel yansıtılsa da ne yalan söyleyeyim ben ea'den çok daha fazlasını bekliyordum.özellikle cl menüsüne girildiğinde arkada pesteki gibi cl temalı müzikler olmalıymış.bu haliyle klasik fifa menülerine lacivert eklenip arkaplana da cl wallpaperı koymuşlar o kadar.bunu zaten modcular da yapabiliyor.seremonide müziğin yarısından itibaren girmesi hoşuma gitmedi.mesela galatasarayın şampiyonlar ligi formasında garenta,fluo gibi sponsorların olmaması gerekiyor.bunu her takım için yapmak zor ancak gruplara katılan 32 takımın formaları düzeltilebilir.yine skorbord görselleri gerçek tv yayınından biraz daha farklı.umarım bu tip küçük ama önemli detaylar ileride patchlerle düzeltilir.

    -bence şampiyonlar ligi için gruplara katılan takımların full scan oyuncu yüzleri ve statları da oyuna eklenmeliymiş.bu tip makyaj detaylar oyunu görsel olarak seviye atlatıyor.her ne kadar şampiyonlar ligi atmosferi desek de generic sanderson parkta oynanan ,sahadaki oyuncuların yarısından fazlasının gerçek yüzü olmayan bir maç atmosferi benim için çok yavan kalıyor.bu sene ispanya ligi statları ve oyuncu yüzleri full olarak eklenmiş.olsun mu tabi ki olsun ancak eibarın,osasunanın stadından önce gs,fb,bjknin veya porto,benficanın statları olması gerekiyor bana göre.ea 5 büyük lig dışındaki majör takımlara üvey evlat muamalesi çekiyor ne yazık ki.

    -cl turnuvasına direkt olarak menüden girilebilirken avrupa ligi için böyle bir seçenek koymamışlar.avrupa ligini sadece kick off kısmından final maçı olarak oynayabiliyorsunuz.umarım bu da düzeltilir.

    -gece maçlarında o karanlık atmosfer bir kısım giderildiyse de yine maçlar ve renkler koyu ve karanlık

    -oyunda brezilya ligi takımlar lisanslı olmasına karşılık futbolcular lisanssız.sebebi nedir çözemedim.boca juniors'un pesle anlaşması neticesinde lisansı alınamamış şekilde oyunda buenos aires adıyla yer alıyor.la bombonera stadyumlardan çıkarılmış.

    oyun şu ana kadar beim için oynanış olarak keyifli gidiyor.malumunuz resmi çıkıştan bir hafta sonra oyunu komple değiştiren patch gelene kadar tadını çıkarmaya çalışıyorum.umarım fazla bozmazlar.




  • soran arkadaşlar olmuş.oyunda demoya göre bariz fark göremedim.hatta demoya göre daha yavaş ve oturaklı bir oynanış var.

    maçların bazıları çok gollü geçse de bazıları kısır da geçebiliyor.o konuda bir dengesizlik sezemedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasaby -- 23 Eylül 2018; 12:27:24 >
  • wasaby W kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler hocam kaleciler yine birkaçı hariç kova mı maçlar çok gollü geçti mi online oynarken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir yanlış anons :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 23 Eylül 2018; 9:2:1 >
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.