Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
123.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • vicv3ga kullanıcısına yanıt
    İnternette ilaçlılar için TR yapma var ama sitelerde adı geçen klasörü ben bulamadım.
  • 19 u ön sipariş almamız için yapıyorlar sanki :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vicv3ga

    Ben de Amerika'dan aldım. Her sene Amerika'dan alıyordum bir sıkıntı olmuyordu. Tüm diller vardı. Bu sene engellemişler. Sadece ingilizce fransızca ve ispanyolca var. İade de edemedim. Biraz araştırınca ,bir çözüm buldum. Ama bize oyunun türkçe versiyonuna sahip bir arkadaşın yardımı lazım.


    FIFA 18\Data\Win32\loc"

    origin Games içindeki bu adreste tr.sb ve tr.toc diye iki dosya var. toplam 1mb bile değiller. Türkçe dil dosyaları. Bunlara ulaştıktan sonra, hex yardımı ile , ingilizce dışındaki bir dili türkçe gibi göstereceğiz,ve oyun türkçe olacak!
    Korsan indirdiysen Multi language vardır illa ne uğraşıyorsun bu kadar moddinway sitelerinde felan vardır bak oradan.Bende seneye bu zıkkım oyuna para vermeyeceğim zaten ps4 ve pc den alıyordum illellet getirdiler.Üstüne yoklar insanları kandırmakta.Bu senede aynı bildiklerini yapmışlar Fifa 18'e hafif makyaj mod gibi Cl yaması tamam gene kerizlerden gelsin minimum 200-350 lira € bazında 60€ ve üstü böyle enayilik mi olur beş kuruş vermem.Şu oyunun ederi max 10-15 € Aslında ana bir hesap almalısın ve bu hesaptan senelik kadro güncellemesi makyaj yenileme gibi DLC şeklinde yenileme işlemi olmalı oyunun oturmuş bir motoru olmalı zaten hiç bir şeye zahmet etmiyorlar kapsamlı bir değişiklik olursa o da 3-4 yılda 1 belki yani bu oyuna para vermek boş rakibi de yok.Kendi kafasına göre öttüryor.Almayın aldırmayın.Zarar ceplerine yansıyınca akılları başına gelir.Verilebilecek en büyük mesajdır bu EA'ye.




  • FIFA 18 PC Origin Key satan?
  • origin key satan varsa ulaşabilir mi ?
  • fifa 18 olan origin hesabımı satıyorum. 80 tl ye arkadaşlar pazarlık payı vardır.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.