Şimdi Ara

/// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\ (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.872
Cevap
71
Favori
400.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şampiyonlar ligi, UEFA kupası muhabbeti için yine baya satacaktir oyun hem Türkiye hem de dünyada ama çok büyük indirim almadığı müddetçe benden para çalışmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isbara alp

    Şampiyonlar ligi, UEFA kupası muhabbeti için yine baya satacaktir oyun hem Türkiye hem de dünyada ama çok büyük indirim almadığı müddetçe benden para çalışmaz.
    Bende almayacağım ama takip ediyorum.Ha kırılır zaten pcde kariyer yaparım ona bakıyorum gerçekten insanı usandırdılar bu oyunu ta 98 den beridir takip ediyorum ta 2002den beridirde satın alıyorum.ta 12-13 yaşımdan beridir yani ama gerçekten bıktırdılar rekabet edecekleri bir şey kalmadı at koşturuyorlar keyfine göre oyun bizi figüran niyetine oynatıyor kandırılmış gibi hissediyorum oyunda gök kuşağı gibi kart dolu momentum vardı o bitti milyon tane bug defans problemi ve senaryo script çıktı birde bende es verdim ve varolan kur ilede kesinlikle fiyatını haketmeyen oyun aynı şeyin copy pasteı sadece 3-5 makyaj ucl uel modu yapıştırma sıfır masraf satacaktır illa ama yoğun satış olacağını sanmam 18 i alanların bir düşünceside oyunun 18 le birlikte world cupıda içinde barındırması idi yani üstüne geliyordu ki geldide 19 da pek bir nane olmayacak motor aynı oynanış aynı ben sordum bu defans zıkkımını kaldırmamış lanet olasıcalar neymiş eski düzen alışılageldi artık yenilikçi bir bakış arıyoruz dediler o yüzden bu tarz sistem devam edecek dediler.Legacy defans yok.Parasında değilim en son detroit become human'ı aldım oda pahalı ama değerdi oyun senaryosu ve hikayesiyle ama bu oyuna baktığımda her sene öss sınavları gibi pişirip pişirip aynı şeyi önüne koyuyorlar alan alıyor rakip yok diye belli bir youtuber kesim var bu sezon bezenlerde oldu ama neyse paket şansı berbattı onların derdide oydu.

    Valla nereden alsan elinde kalıyor illa alan olacaktır.Ben almama fikrim değişmez kırıldı zaten takip eder kırık oyunla transfer güncellemesi yapar kariyer oynarım.Oyun hem aynı hem pahalı hem oyun şekli aynı gelecekmiş 18 ile aynı istem defans felan yani almanın bir mantığı yok. Ben oyun motoru değişir diye bekledim hayal kırıklığı oldu resmen bug dolu oyun.




  • arkadaslar fifa 19 sampiyonlar surumunu on siparis ile almak istiyorum. kardeslikle alicam. sormak istedigim sampiyonlar surumu ile gelen iceriklere iki hesap sahip olabiliyor mu? yoksa oyunu aldigimiz ana hesap mi sadece faydalanabiliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • centaur3535 kullanıcısına yanıt
    Nerden alabilirim FIFA 18’i uygun fiyata acaba ? PS Store da çok pahalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S R T

    arkadaslar fifa 19 sampiyonlar surumunu on siparis ile almak istiyorum. kardeslikle alicam. sormak istedigim sampiyonlar surumu ile gelen iceriklere iki hesap sahip olabiliyor mu? yoksa oyunu aldigimiz ana hesap mi sadece faydalanabiliyor?
    Sec hesap sadece faydalanabilir ödüllerden yani oyunu aldığınız hesap

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar g2a ya da **** dan fifa18 kodu aldıktan sonra nasıl bir yol izliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\
  • Yavzsahn61 Y kullanıcısına yanıt
    anladim hocam cevap icin tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naptın hocam sen
  • Arkadaşlar birbirimizle maç atalım yok mu bir DİSCORD grubumuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar benim ps4 fifa 18de bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim:)
    online sezon oynuyorum en ufak sıkıntı yok ama arkadaşlarımla oynamak istediğim zaman olmuyor.davet gönderiyorum kabul ediyorlar sonra rakibin maçtan ayrıldı diyor ama aynı kişilerle aynı takımda olup başka kişilere karşı oynayabiliyorum.kafayı yicem bi türlü oyanayamıyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkürler şimdiden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdshow

    Arkadaşlar birbirimizle maç atalım yok mu bir DİSCORD grubumuz ?
    discord grubu nedir bilmiyorum ama maç grubu oluşturacaksanız beni ekleyebilirsiniz. PSN: centaur3535
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdshow

    Bu mesaj silindi.
    katıldım. inş güzel bir etkinlik olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdshow

    Bu mesaj silindi.
    UT zaten oynamıyorum, sezonda da 1000 küsür maç olmuş ama burada tanıştığımız #Replikans arkadaşımız ile yaptımız maçlar kadar eğlenceli değildi. Saygı çerçevesinde, güzel, çekişmeli maçlar yapmak eğlenceli oluyor ve sonunda değerlendirmeler yapmak hoş olur diye düşünüyorum. Katılım olursa güzel olacağını düşünüyorum.

    Bir sorum olacak bilen arkadaşlara. Karşılıklı dostluk maçı yaparken seçtiğin takım kadroları sıfır, sil baştan ayarsız çıkıyor. Bu kayıtlı, son oynadığın haliyle (sezondaki gibi) ayarlamak mümkün mü? Ayar yaparken karşımdaki arkadaşımı bekletmek istemiyorum.
  • EA sunucularına bağlanıyorum hatası alıyorum genel bir sorun mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen

    Bağlanamıyor 😤😤😤😤😤

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 19'da Rusya ligi olmayacak Fifa özel anlaşma yapmış bazı klüplerle.Schalke'nin stadı oyunda olmayacak.PES özel kapsamlı anlaşma yapmış.Fifa'nın özel anlaşma yaptığı ve oyunda Rest Of World'de yer alacak takımlar şöyle aşağıdaki resimde bulunuyor.

    /// FIFA 18 ANA KONU [PS4] \\\



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 27 Temmuz 2018; 0:21:13 >
  • Serie a, la liga gibi ligleri de tüm oyuncularıyla statlarıyla falan yapsalar güzel olacak. dünyanın en zengin oyun şirketi ama adamlar sallamıyor ki
  • Nasıl oynuyorsunuz la bu asalak oyunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.