Şimdi Ara

FIFA 16 Sistem Gereksinimleri ve Isınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    FIFA 16'yı yaklaşık bir ay önce ön sipariş ile aldım. Sistem gereksinimlerinde minimum GTX 650 ekran kartı istiyor. Benim sistemin ise şöyle (Laptop-ACER Aspire V3 - 772G)
    i5-4200M
    GeForce GT 750M
    12 GB DDR3 RAM

    Ben açıkçası oyunu almadan önce nasıl olsa benim PC kaldırır diye bakmadım sistem gereksinimlerine. Ancak şimdi oynarken bi süre sonra PC aşırı ısınıyor ve oyun takılıyor.
    Sorum şu sizce sistemin yetmediğinden mi kaynaklı yoksa garantiye göndersem temizlik yapsalar macun değiştirseler çalışır mı oyun ya da bir laptop soğutucu alsam ? (PC 14 - 15 ay önce aldım)



  • Bence laptop soğutucu al ileride lazım olacaktır zaten ve büyük ihtimalle sorunun düzelecektir.
  • Laptopların oyun performansını sevmiyorum. Sorun senin ekran kartın gt kartlar yerine gtx kartlar oyun için önerilen kartlar. Abiminde laptop cayır cayır yanıyor yeğenler oyun oynarken sonuçta içinde bir tane fan var ısınıyor makina.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Bi arkadaşımın hediye ettiği USB fan (+ laptop soğutucu) ile çözdüm şimdilik galiba. Şuan takılma yapmıyor. İnşallah böyle devam eder.
  • Kardeşim aynı laptopa sahibim 1600x900 ayarlada bile tek kasma yok çok akıcı ısındığı doğru ama o sorunu soğutu ile biraz alıyorum maalesef Gta5 gibi Fifa16 gibi oyunlar da tepsi şart ama kasma ihtimali yok gt750m orta sınıfın en güçlü kartlarından..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de zamanla fanın macunu filan erimiş de olabilir benim, sanırım garantiye göndersem iyi olacak. Teşekkürler cevap için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehanu -- 11 Ekim 2015; 12:09:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.