Şimdi Ara

FİFA 15 satın alma ile ilgili soruları sorabilirsiniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
5.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eğer bu sene Fifa 15 almayı düşünüyorsanız ve aklınızda sorular kalmışsa sorabilirsiniz. Çoğu kişinin Playstore , Aral , Origin , Meksika Origin , g2a , ****... gibi sitelerde aklında soru işaretleri var. Ben geçen sene playstore ile aldığım için özellikle playstore ile ilgili aklınızda kalan soruları yanıtlayabilirim. Diğer sitelerle ilgilide bilgi sahibi olduğum için elimden geldiği kadarıyla cevaplayabilirim. Ayrıca Ultimate Edition-Standart Edition arasında sorunlarınız varsa onlarıda yanıtlayabilirim. Yanlışım olursa diğer arkadaşlar düzeltebilirler

    Edit : Fifa 15 gamescom videolarını burada bulabilirsiniz.. Benim hoşuma gitti. Ayrıca Pes 15'in de videoları var. Eğer arada kaldıysanız ikisininde videolarını izleyip ve kararınızı verebilirsinizhttp://www.youtube.com/channel/UCfnju84TJPVLjZQWzrvd4WA


    Playstore ile ilgili şunları vurgulayayım :

    Playstore'a ilk kez üye olacaksanız 20 TL hediye çeki verirler ve bu hediye çekini Fifa 15'e kullanırsanız çok daha uyguna gelebilir.
    Eğer önceden bu çeki kullandıysanız Playstore sitesinde kullanıcı girişi yaptıktan sonra 'Hediyelerim'e tıklarsanız hesabınızda ki indirim kuponlarını görürsünüz. Eğer kullanmadığınız varsa onuda kullanabilirsiniz.
    Büyük ihtimal doğum günü için size 20 TL hediye çeki yollamışlardır, kullanmadıysanız, kullanmayı unutmayın

    Playstore önsiparişe aksilik olmazsa gelecektir. TTNET yetkilisi 'önsiparişe kesin gelecek ama tarihi belli değil' dedi. En geç Eylül ilk hafta sonuna kadar gelmiş olur diye düşünüyorum.
    Tahminimce 110 liradan fazla olmaz. Bide önsipariş indirimi uygulayabilirler böylece 90-100 lira civarına iner. Sonrasında indirim koduyla gayet makul fiyata alabilirsiniz -Fiyatlara kesinlikle tahminimi yazıyorum-

    Size oyunun çıkmasından yaklaşık 3-4 gün önce key yollarlar. Key'i playstore.com'da ki hesabınızda 'Oyunlarım'a tıklayarak görebilirsiniz. Sonrasında Origin'de product key kısmına keyi yazıp rahatlıkla oyunu edinir ve indirmeye başlarsınız.
    Oyun indirmeye Origin'de 22 Eylül akşam 22:00'da başlayacaktır.
    Daha sonra oyun 26 Eylül sabah 04:00' da originde oyunculara açılacaktır.

    Oyunu alma ile ilgili olarak TTNET Faturaya yansıtabilirsiniz. Tek Ödeme , 3-6-12 taksit seçenekleri bulunmaktadır
    Yada Kredi Kartı (En Fazla 150 TL sınırı var) veya Mobil Ödeme (En Fazla 100 TL sınırı var) ile alabilirsiniz


    Aral ile ilgili olarak :

    Size oyunun CD'sini yolluyorlar. Alan arkadaşlardan birinin dediğine göre önceden kargoya veriyorlarmış ve tam zamanında başlanıyormuş oyuna yani birşey farketmemiş. Bazen gümrük sorunları vs.'den dolayı 1-2 gün gecikme olabilirmiş. Şuan oyun 170 TL ama önsipariş indirimiyle 153 TL yapmışlar. Üstüne Pepsi'nin 20 TL 'lik indirimiyle 133 TL'ye alabilirsiniz.
    Oyunun CD si normal bi CD'ymiş galiba koleksiyonla ilgili sorununuz varsa gönderinin 2. sayfasında ki 'Elessar Eredhian' nickli arkadaşın gönderisinden anlayabilirsiniz ben bir türlü o olayı çözemedim



    g2A ile ilgili olarak :

    Yine kullanmadığım bir site fakat çok kişinin kullandığını gördüm. Kullananlarda sorun çıktığınıda görmedim. Şuan bir kaç günlük felan 46$'a inmiş durumda fiyatı. Fakat 46$ az gibi gözüksede 100 lira kadar para yapıyor. Söylenenlere göre alan kişiler memnunlar.


    Origin ile ilgili olarak :

    Eğer parayı pek umursamıyorsanız hemen alın ve çıkana kadar rahatlıkla bekleyin. Fiyatı 59.99€ ile 69.99€ olarak iki şekilde alınabiliyor. -Standart Edition ile Ultimate Edition-
    Fakat dediğim gibi yukarıdakilerin neredeyse 2 katı daha pahalı
    Aldığınız gibi oyun Origin hesabınıza ekleniyor ve indirmeye açıldığı zaman indirebilirsiniz. Fakat Origin'den alanlar oynamaya erken başlıyor diye birşey yok.


    Meksika Origin ile ilgili olarak :

    Bu konuda çok fazla bilgi karmaşası var en azından benim kafamda var. Bana mantıksız geliyor ama alan kişi sayısı gerçekten çok fazla. Alanlar ben banlanmadım sorun çıkmadı diyorlar fakat benim kafama yatmıyor ama sizin kafanıza yatıyorsa Proxy değiştirerek alabilirsiniz.. Fiyatlarına gelecek olursak Standart Edition 39.99$- (86TL kadar) - Ultimate Edition 44.99$- (97 TL kadar) ... Tamamen sizin tercihiniz..



    Ek olarak Standart Edition ile Ultimate Edition arasında kalanlar -- Sırf Ultimate Edition almak için Originden almayı düşünenler için -- Bence hiç gerek yok. Para sorun değilse alın sizin bileceğiniz bir iş fakat sebeplerini şöyle açıklayayım :

    Öncelikle Standart Edition 15 Packs verirken Ultimate Edition 40 Packs veriyor. Bu en ikna edici gözüken seçenek fakat tamamen insanların gözünü boyuyor. Her hafta yalnızca bir paket verecek. Ve bu Paket Gold Pack oluyor. Zaten siz 5-6 Haftadan sonra Gold Pack değil en kötü Premium Gold Pack kullanacaksınız yada oyunun vereceği 15.000 - 25.000 gibi diğer packler'i alırsınız. Nedenine gelince Gold Pack 5000'e alınırken yalnızca 1 rare kart veriyor - oyuncu çıkmama ihtimali çok yüksek - , Premium Gold Pack ise 7500'e alınırken 3 rare kart veriyor - genelde 1 tanesi rare oyuncu oluyor- Siz 5-6 haftadan sonra Gold Pack'i önemsemezsiniz bile bence.. 15 Hafta çok bile

    Standart Edition'da Messi FUT Loan Player yokken Ultimate Edition'da olacak. Gene insanları kandıracak birşey. Sadece 1 hafta takımınızda Messi olacak. Ama arkasındaki oyuncular büyük ihtimal başka liglerden ve dandik oyuncular olacağı için Messi'yi adam akıllı kullanamayacaksınız. Sadece karşı rakibe hava atabilirsiniz Messi var bende diyerek

    Standart Edition'da adidas® Predator Boot Bundle yokken Ultimate Edition'da olacak. Bu da 5 çift krampon demek. 5 Çift Krampon olsa ne olmasa ne.. Bence Standart Edition'da gene olacak ama LVL atlayarak açılabilecek.. Ultimate Edition alanlarda direkt açılı olacaktır tahminimce..

    Standart Edition'da Historic Kit yokken Ultimate Edition'da olacak. Historic Kit'leri kullanan kişi yok nerdeyse. Zaten Türkiye Ligi var tuttuğumuz takımın formalarını kullanırız Gene Standart Edition'da LVL olarak açılacağını düşünüyorum. Ben Fifa 14'te beğenmemiştim Historic Kit'leri..

    Ve son olarak Standart Edition'da 3 gol sevinci 'Kiss the Wrist, Stand Tall and Flag Kick' yokken Ultimate Edition'da olacak... Gene Tahminimce Ultimate Edition'da açılı olacak fakat Standart Edition'da LVL atlayarak açılabilecek..
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Daha yazmayı unuttuklarım olabilir. Sorularınız olabilir. Bu konudan sormaya devam edebilirsiniz. Yanlış bilgilendirmelerim varsa düzeltebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allenbaha -- 8 Ağustos 2015; 16:55:59 >







  • geçen sene ne zaman almıştın hocam oyunu?
  • 8 Eylül gibi almıştım. Ardından 21-22 Eylül gibi key gönderdiler 2-3 gün sonrada oyun kullanıcıya açıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığımız oyun da ttnet faturasına yansıyor herhalde internet faturasının üstüne geliyor öyle mi hocam?
  • O senin kararın. İstersen ttnet faturasının üzerine istediğin kadar taksitle yap. İstersen 3Pay ile kredi kartı yada mobil ödeme ile öde. Fakat Kredi Kartı ile ödeme sınırı 150 TL. Fakat 150 TL üstü oyun gördüğümü hatırlamıyorum
  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    yalnız oyun fiyatlarını genele vurursak aral daha ucuz sanki, mesela fifa 14 playstore'da 100 lirayken aralda 54 lira.
  • Yok sakın öyle düşünme. Ben fifa 14 ü daha çıkmadan 70-80 lira civarında aldım. Aralda hatırladığım kadarıyla gene 150 lira civarındaydı. Bu senede aralda şuan 153 tl. Ve çok büyük ihtimal playstore'da 110 lira olur. Bide önsipariş indirimide koyarlar diye düşünüyorum böylece 90-100 civarında olur. Ek olarak playstore'a yeni üye olursan 10 tl indirim veriyorlar. Eski üyeysen mesajlarına bakarsan %10 doğum günü indirimi vardır. O kodlarıda kullanarak gene 80-90 civarına alırsın. 110 lira diyebilmemin sebebide Türkiye'de şaun satış yapan sitelerden biri 'durmaplay.com' 'un oyunu 110 liraya koymuş olması. Bide üstüne indirim koyuyorlar şuan 94 liraya satılıyor oyun. Playstore'da bu civarlarda olur. Fakat fifa 14 olarak düşünme Bide aral oyunu adresine yolluyor. Yani oyuna 1 hafta geç başlarsın Ama genede senin tercihin. Aral a 153 tl vereceğine git originden al aynı fiyat nerdeyse. Geç başlamamış olursun hemde..




  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Durmaplay'e güvenim yok zaten kesinlikle eski dolandırıcı bir sitenin uzantısı diye biliyorum ama playstore'u bekleyeceğim eğer fiyatlar dediğin gibiyse oradan alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde durmaplay ile ilgili bi fikrim yok. Sadece bu forumda gördüm onun için yazdım iyi araştırmak gerekiyor
  • hocam bu g2a diye bir site var o site nasıl güvenilir mi hiç alış veriş yaptınmı
  • Playstore doğum günüm için 20 TL indirim kodu atmış bana bunun bir süresi felan var mı acaba bilgide bulamadım.Bu kodu Fifa 15 önsiparişinde kullanabilirim değil mi ?
  • Siteyi kullanan çok kişi gördüm. Sorun çıktığınıda duymadım fakat ben hiç kullanmadım orayı.. Bi günlük indirim yaptılar ondan dolayı şuan 46$'a fifa 15i satıyor.Yarına kadar fiyatları tekrar yükselir. 46 dolarda şuan yaklaşık 99 liraya denk geliyor. Fakat biraz beklesek Türkiye'de 100 tl altına rahatlıkla alınabileceğini düşünüyorum. Özellikle vurguladığım gibi playstore'un 90 lira civarlarında olacağını düşünerek boştan yere yabancı sitelerle uğraşmaya gerek yok bence.. Fakat fiyatı kesin olmadığı için tam anlamıyla birşey diyemem
  • Craus47 kullanıcısına yanıt
    Evet kullanabilirsin büyük ihtimal son kullanım tarihi yoktur banada %10 indirim göndermişlerdi. 20tl indirim çok iyiymiş

    Şimdi farkettimde hem %10 yollamışlar hemde 20TL indirim yollamışlar banada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allenbaha -- 10 Ağustos 2014; 15:24:31 >
  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    haklısın playstore u beklemek lazım..playstore büyük bir ihtimalle ucuz olur çünkü mayısta da watch dogsu da ön siparişle 60 tl gibi bir fiyata vermişti..playstore un ön siparişleri çok avantajlı oluyor..
  • Ben de geçen sene 60 ile 70 lira arası bi rakama playden aldım oyunu. Yine beklicem, meksikaydı şuydu buydu uğraşılmaz çünkü ea cidden çok garip bir firma. Mesela geçen sene bilenler bilir, oyuna 1 gün önce baslamak için amerika vpn si ile girdim ve banlandım. Açılmasının imkanı yok dedi ea ama açtılar banımı. O yüzden tertemiz 20 30 neyse fazla verin adam gibi temiz bir yerden alın derim olur da bir aksaklık olursa yanarsınız.

    Öte yandan benim şu sistemi bi yorumlayabilir misiniz beyler ya? Ram ve işlemciden yana sıkıntım yok da ekran kartım kafamı karıştııyor.

    2 gb paylaşım radeon 7690 XT ile oyunu ne derece oynayabilirim?
    işlemcim i7 ram 8 , hp laptop

    sizden rica bi el atmanız şu konuya merak ediyorum. Foruma çok baktım bu ekran kartı ile ilgili yorum bulamadım
  • PSN'den PS3 önsipariş yapamıyor muyuz? PS4 var PS3 yok olayı anlamadım..
  • Drdan almayı düşünüyorum ön sipariş ile ama işlem nasıl olacak bakalım bilgin var mı?
  • Elasmosaurus kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki PSN ve DR hakkında bir bilgim yok
  • Türkiye ligi olması daha da heyecanlandırıyor.Bu arada Meksika originden alırsanız bir sorun çıkmaz eğer daha ucuz oluyorsa oradan alabilirsiniz.
  • Utku_20 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim ve duyduğum kadarıyla Origin farklı ülkelerden almayı yasaklıyor. IP değiştirenleride yakalarsa banlıyor. Fakat siz eminseniz diyebileceğim birşey yok ama forumda da gördüğüm kadarıyla önerilmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.