Şimdi Ara

Fifa 11 Her Açıldığında Neden Kayıt yapmak istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar PS3 de Fifa 11 aldım. Oyun çok güzel. ama anlayamadığım bir olay var. Oyunu kapatıp her açtığımda EA serverlarına bağlanıp, kullanıcı sözleşmesini kabul ettirip ve yeni şifre girmemi istiyor? üstelik Şifre doğrulamasını bile yeniden istiyor. sanki daha önce hiç kayıt yaptırmamışım gibi.

    her seferinde böylemi olacak? çok can sıkıcı bir durum. Yardımlarınızı bekliyorum



  • selam,

    oyunu kaç kere baştan açtınız acaba? çünkü ben de ilk bir kaç girişimde aynı sorunla karşılaşmıştım ama üçüncü-dördüncü seferden sonra sormadı bir daha.
  • Normalde bir sefer sorması lazım. Siz kayıt tamamlama esnasında bir tuşa basıyorsanız eğer, işlemi yarıda kesiyor olabilirsiniz.
  • Selamlar, yaptığınız işlemler sırasında ( tam ne zaman olduğunu bilmiyorum) Ea hesabına linklemek istiyor musunuz gibi bir soru sorması lazım on evet derseniz bu sorunu yaşamayacağınızı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .ZeuS.

    Normalde bir sefer sorması lazım. Siz kayıt tamamlama esnasında bir tuşa basıyorsanız eğer, işlemi yarıda kesiyor olabilirsiniz.


    Sanmıyorum. Çünkü Online şekilde maç yapabiliyorum. Kapatıp tekrar açtığımda ise hani şu ilk açılışta kaka gözüküyor ve HDD den okuma için onay istiyor ya sol altta küçük bir kutuda. ona ok diyorum daha sonra EA Server larına bağlanmaya çalışıyor gibisinden bi bilgi kutusu çıkıyor. Daha sonra Kullanıcı sözleşmelerinin olduğü sayfa geliyor. i ve read and accept gbisinden bir butona basıyorum. email adresi New Password, Confirm New Password soruyor. onlardan sonra iki tane checkbox çıkıyor. bilgileri paylaşmak istiyormusunuz gibisinden maddeleri tik liyorum. daha sonra ana menüye geliyor.




  • Benden de her açılışta Online Pass istiyordu tüm saveleri ve oyunla ilgili dosyaları silip pass dosyasını indirip girdim artık sorun yaşamıyorum. Sende her şeyi silip girmeyi dene diyeceğim ama pass dosyasını silersen bir daha online oynayamayabilirsin belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurWho

    Benden de her açılışta Online Pass istiyordu tüm saveleri ve oyunla ilgili dosyaları silip pass dosyasını indirip girdim artık sorun yaşamıyorum. Sende her şeyi silip girmeyi dene diyeceğim ama pass dosyasını silersen bir daha online oynayamayabilirsin belki.


    Online-pass dosyası sonradan tekrar indirilebiliyor. O konuda bir sıkıntı olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Affliction


    quote:

    Orijinalden alıntı: OnurWho

    Benden de her açılışta Online Pass istiyordu tüm saveleri ve oyunla ilgili dosyaları silip pass dosyasını indirip girdim artık sorun yaşamıyorum. Sende her şeyi silip girmeyi dene diyeceğim ama pass dosyasını silersen bir daha online oynayamayabilirsin belki.


    Online-pass dosyası sonradan tekrar indirilebiliyor. O konuda bir sıkıntı olmaz.

    İndirme sınırı var mıdır acaba, oyunlarda 5 kez indirebiliyoruz diye biliyorum. Sağ olasın hocam yardımın için.




  • aynı sorun bende de var silmeden başka bir çözüm yokmudur?
  • bende gecen hafta aldım oynadım hafta içi üniversiteydim dün geldim oynadm yine kitapçıktaki şifreyi isteyip o 100kb lik dosyayı indirdi ama bu sefer gen haftadan yaptıgım puanlar da silinmişti .nerde hata yaptıgımı anlayamıyorum ....oynadıktan sonra ps3 kapatıp tekrar açtım bu sefer istemedi . akşama tekrar denicem bakalım isticek mi??
  • Bende de ikidir Trophy yüklüyor, EA serverlarıyla bağlantı gidiyor.
  • ya arkadaşlar görüyorumki bir çok kişide online pass tekrarda sorma sıkıntısı var. Ama bendeki lanet sorun kimsede yok sanırım. benimOnline pass sormuyor ama her defasında email ve kullanıcı giriş şifremi yeniden belirleyip kullanıcı sözleşmesini kabul etmemi istiyor. halbuki yüzlerce defa onayladım. her açılışta "connecting to EA servers... retrieving policies zımbırtıları falan geliyor. Ayrıca sorunu belki bulabilirim diye ea hesabıma bilgisayardan internetten girmeye çalıştığımda "Your EA account is not active.Take a deep breath, and contact Customer Support." uyarısı veriyor.

    Lanet olası sinir etti oyundan soğumak üzereyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.