Şimdi Ara

fiesta 2004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar
    fiesta 2004 1.4 confort arabama lpg taktıracağım
    yazıları okudum yorumları okudum son karar BRC ... fiyat ise 1500 civarı
    sizce doğru bir karar mı?
    fiyat uygun mu?



  • Karar doğru ,fiyat uygun Şimdiden hayırlı olsun ,BRC li güzel günler...
  • @ShockZ

    Montajı yaptıracağınız yer ile sıkı pazarlık edin,
    şamandıra bağlantılarında kaçak olursa, yanlış özellikTE antifiriz eklenirse, boş yere dünya kadar yol yapmanız gerekirse, bu gibi durumlar için ne gibi çözümleri var iyice öğrenin.
    o marka ya da bu marka demiyorum, lpg'de ana unsur ustalık,
    ismini zikretmeyeceğim kaliteli bir markanın kitini taktırdım,bakır boruları bagaj sacına sabitlememişler, bulunduğum yerde kar istemeyeceğiniz kadar mevcut, bir keresinde geri manevra yaparken birikmiş kar'a çıktım, o sıra bakır borular aşağıya doğru yol almış,sonrasında bulunduğum ilde şamandıradaki gaz kaçağını gidermek için gittiğim serviste ustanın dikkatini çekmiş ve hemen lift'e alıp o boruları sabitledi.
    montajı yaptırdığım yerde zaten talihsizlikler beni buldu,ilk açılan enjektör arızalı çıktı, o esnada değiştiler, sonra ilk takılan şamandıra arızalı çıktı(gaz akışını kesmiyordu) sonrasında depoyu bitir değiştirelim dendi, neyse değiştiler ama ben o 1 depo gazı bitirene kadar çok uğraştım ve arabayı baya bir yordum, 1 depo gaz da havaya gitti yani :) sonrasında değişilen şamandırada kaçak varmış o şekilde 1000 km yol teptim.
    motor arıza lambası yandı, burdaki servise gitmeden önce montaj yapan yeri aradım, abi senin araba az yakıyordu, o fakir karışımdır dendi,(fakir karışım hakkında bir farkındalık var ve müdahale edilmedi)bu ayar için vs.. hemen hemen 300 km boş yere yol gittim.
    bunlar için sıkı pazarlık edin bence.
    bir de lpg gösterge ışıkları için pazarlık edin tabii, bende tek lambaya düştüğü vakit 300km'ye yakın yol yapıyor, fasılalı yanan lambada ise en az 120 km yol yapıyor ki daha fazla! (montaj hatalarını düzelten ve kalibrasyonunu kendi aracına yapıyormuş gibi ilgilenen usta ışıkları da ayarladığını söyledi fakat depoyu tam doldurup deneyemedim, umarım düzelmiştir, gerçi düzelmediyse bile umrumda değil, problem çıkarmasın, gaz kaçağı olmasın yeter.)


    not: herhangi bir maddi talebim falan yok, lütfen yanlış anlaşılmayayım.(taktırdığım kit'in merkezine de yaşadığım bu durumu bildirdim ve ekledim burda da ekliyorum, HERHANGİ MADDİ BİR BEKLENTİM YA DA İSTEĞİM YOK!!!)

    daha fazla yazacak şey var ama benden uzak allaha yakın olsunlar(polemiğe falan girmek istemiyorum ondan), 2 sene boyunca filtre değişimi ve bakım için kendi memleketimde o markanın başka bir servisine götürürüm, ondan sonra ne halleri varsa görsünler.




  • Doğru Karar, Hayırlı Olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro-Ser Otomotiv -- 26 Şubat 2010; 11:46:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.