Şimdi Ara

FİAT TİPO KULÜP (695. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.908
Cevap
89
Favori
2.585.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    2.0 16v motor icin istanbul icinde onerebileceginiz servis veya usta varmidir ? Aracta rolantide dusuk yag basinci mevcut.

    Tesekkurler
  • Arkadaşlar 2 ci el tipo fiyatlarına en guvenılır nereden ulasabılırız.
  • Bilen biri daha detaylı bakabilir. Varsa tipo kullanan biri (en az 2 yıl ) veya çok iyi bir usta.
  • ARKADAŞLAR TİPO FORUMLARI ÇOK ESKİDE KALDI BEN BU ARACIN HALA BİLMEDİĞİMİZ KISIMLARI BİLMEDİĞİMİZ TAMİR DETAYLARI BİLMEDİĞİMİZ ÖZELLİKLERİ OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN YENİ BİR GRUP AÇMAYA KARAR VERDİM TİPO KLÜBÜ 2019 İSMİNDE BERABER YARDIMLAŞALIM LİNKİ ATACAĞIM
  • Kardeş etrafta kendin araştır. Birde sahibünden com da falan hep ilanlar oluyor oralardan bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 96-97 model karbiratörlü klimalı tipo arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1999 model SLX İE kapı ezikten dolayı macunlu, arka bagaj değişmiş (bagaj plastik hepsi öylemi ? ) Ve kefye göre boyanacak yerleri olan bir tipo var. 16.000 istiyor sizce alınır mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackblade -- 4 Ekim 2019; 21:27:50 >
  • blackblade kullanıcısına yanıt
    mpi motordan uzak dur başına bela.

    1996-1997 karbiratörlü bak
  • Arkadaşlar merhaba, 3 ay önce 1998 model 1.4 ie sx enjeksiyonlu lpg'li tipo aracı aldım.Yaşından dolayı ufak tefek problemler çıkıyor hallediyoruz fakat hava filtresini değiştirmek istediğimizde usta bize hava filtresi kutusunu kırık olduğundan dolayı komple silikonla etrafını çevirmişler eğer açarsak tekrar kapatamayız değişmesi gerektiğini ve kendisinde bu parçanın olmadığını sanayi vb yerlere bakmamızı söyledi.Netten biraz araştırma yaptım fakat orjinal olmadığı içi 400lira civarı yan sanayi parça fiyatı görünüyor + işçilik vereceğim ve bu parçayı daha önce alan kişi yorumlarıda kötü kalitede olduğu şeklinde.Bu bana çok fazla geldi, araştırma sırasında açık hava filtresi diye bir sistem gördüm ve ortalama bir açık hava filtresi kitini 250 tl ye alabiliyorum + işçilik vereceğim ve daha iyi bir sistemi daha uygun fiyata elde edeceğimi düşünüyorum.Tecrübeli arkadaşlar bu konuda fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim, hangi açık hava kitini almalıyım yada almalı mıyım farklı bir yol varmıdır? .Amacım ses performansı yada güç arttırmak değil aracımla ilgili sıkıntımı daha uygun koşullarda çözmek.




  • Kasmana gerek yok kardesim cikmacilarda 250 tl ye hava filtre kazani bulabilirsin okadar para harcamana da gerek yok al bi ucuz yollu acik hava filtresi ustune birde ince kadin corabi olsun bitsintemizlige gelince normal hava filtrelerine hava tutmak dogru degil ancak acik hava filtreleri yapisi itibari ile sert olduklari icin icinden disina dogru hava tutarak temizleyebilirsin acik hava filtresini takmaya gelince filtre kazanina giten hortumu cikar acik hava filtresini tak daha sonra metal kelepce ile sik e ben bunu nereye sabitleyecegim diye soracksan onunda cozumu filtre kazaninin ayaklari saglamsa silikonu son kazanin ust kapagini at filtreyi kazanin ic haznesine koy plastik kelepce ile sabitle bu kadar kardesim ama kadin corabini unutma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Orijinal tamponlu, klimalı, 1.6 mpi motor, temiz, bakımlı araç satan ya da etrafında bilen duyar var mı acaba? Benimle özelden iletişime geçebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caner4141 kullanıcısına yanıt
    Merhaba baya uzun bir süre olmuş forumda araştırırken gördüm arkadaşımın arabasında da aynı sorun var eğer İstanbul da ise adresini yazar mısın. size iyi günler dilerim.
  • merhaba arkadaşlar, tipo s 98 1.4 aracımda uzun farları yaktığımda, ekranda uzun farların açık olduğunu gösteren uyarı lambası yanmıyor(diğer uyarı ışıklarında sorun yok). Bunun çözümünü nasıl yapabilirim, bilgisi olan var mı?
  • Selamın aleyküm arkadaşlar, 2 gün önce 1.4 enjeksiyonlu tipo sx ie nin karbitatör temizliği yapıldı. 2 adet contası ve benzin hortumu değişti. Yalnız öncesinde hiç olmayan bişey oldu araba seyir halindeyken aşırı yoğun benzin kokusu geliyor. Bayıltıcı seviyede hemde. Temizliği ve işlemleri yapan karbüratörcüye götürdüm. Kaçak vardır hortumları sıkı bağlamamışızdır dedi. Baktı bi sıkıntı yok koku egzosdan geliyodur patlak var dedi. Gittim egzos da değiştim. Yine sorun yine sorun. Allah rızası için tahmini olan var mı. Acil yardım edin. Sanayide çocuğumun rızkını arabaya bayılmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 mpi tipo var gazda hiçbir sorun yok fakat benzinde rolanti de dalgalanma yapıp stop ediyor. Acaba sorun nedir? Enjektörler tıkalı diyorlar doğrumu? Araba gaz yiyor fakat rolanti de durmuyor. Rolanti motorunu değiştirdim aynı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba inferno kardeşim , ben uzun zamandır bu formu takip ediyordum, ancak üye değildim. Yeni ye oldum.

    Bende de 1999 model italyan orjinal tipo 1.6 ie mpi slx var. arabam A dan Z ye orjinal , ben ilk sahibiyim sıfır almıştım şu an 97000 km de henüz. Sıfır arabaların bir çoğuna değişmem. Gaz da taktırmadım.

    Anladığım kadarıyla senin sorunun birkaç nedenden kaynaklanıyor olabilir.

    Bu arızayı yapabilecek durumlar şunlardır, rolanti sensör arızası, enjektör kirlilik arızası, kelebek sensör arızası, oksijen sensör arızası, bunları kontrol ettir, sonuç alamazsan en son ECU ya baktır.

  • yk




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkAngerd -- 23 Şubat 2021; 14:33:51 >
  •  FİAT TİPO KULÜP

    Merhaba arkadaşlar, fotoğraftaki ürün Tipo sağ ön cam orjinal krikosu. Bunun bana sol ön cam orjinal krikosu lazım. Elinde olan yada bildiği bir yerde olan var mı acaba?
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Tipo Kulüp bölümümüzü biraz canlandıralım. Bir kaç senedir hareketsiz kalınmış. Burada tipolarımızla ilgili görüş alışverişinde bulunalım. Saygılar.

  • 
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.