Şimdi Ara

fiat servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende fiat doblo var. 10.000 km bakımı geldi. servis hakkında bilgisi olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim. servis ücretleri işcilik dahil ne kadar tutuyo ve birde bölgeden bölgeye değişiyo mu. şimdiden çok teşekkürler



  • fiyatlar tüm yetkili servislerde aynı olur o yüzden bölgeden bölgeye gibi bi değişim olmaz heralde
  • 10.000 ve tek katı olan bakımlar yağlama olayı, 20.000 ve çift katlı bakımlar gerçek bakım benim bildiğim yani 10.000 bakımıda sadece yağlama ve belirli nokta kontrolü olduğu için düşük bir bedel olacaktır. Bu bedeli aynı olup olmaması konusunda ise bende aynı olur şeklinde düşünüyordum zira aracı alırken hemen hemen tüm bayiler aynı fiyata kadar inmişlerdi ama servislerde gördüğüm.
    her bakımda yerine göre ciddi rakam farklılıkları oluyor. İstersen gidebileceğin bütün servisleri ara göreceksin ben aracımın 10.000 için 2006 yılı fiyatları 135 YTL ile 75 YTl arasında fiyat aldım. Tabii telefonda aldığım bilgiye göre söylüyorum.

    Ayrıca yeni tecrübe ve endişemde; Örneğin aracım 40.000 km bakımında bir servis carbon clean yapılma bedeli ekledi, diğeri 50.000 de yapılır biz carbon clean yöntemine karşıyız dedi. Kısacası maliyet ve yöntem farkı var gibi yaşadıklarıma göre söylüyorum tabi.
    Bu arada 50.000 bakımı için Orta Anadolu Oto ve Erkay Oto dışında istanbulda bildiğiniz iyi servisler varmı ?




  • arkadasım mASLAK OTOSANAYİNDE SEZGİN OTO VAR FİAT YETKİLİ SERVİSİ ona götür ortalama 100ytl ye yaglama işini ve bakımını yaptırabılırısn zaten 10,000 bakımında sadece yagı degısımı ve filtre degısımı yapılıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.