Şimdi Ara

Fiat Neden Bir Jeep ve Suv Üretmiyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hummer çizgileri taşıyan kamuflaj boya atılırsa askeriyenin talep edeceği bir tarz. çıkartsın kia gibi araç nasıl satılıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: K_Storm

    Fiat'ın satış pazarlaması ürün tanıtımı çok kötü diyeceğim ama öncelikle bir pazarlama tanıtım stratejisi olması gerekir.Malesef böyle bir planı stratejileri olmadığından kötü de diyemiyorum.

    fiat'ın ürettiği araçların benzer sınıflarındaki diğer marka araçların tanıtımları senelerce yapılıyor.opel astra classic hala sıfır üretiliyor.satılıyor tanıtılıyor.Fiatın Türkiyredeki stratejisini anlamak filozofları anlamaktan daha karmaşık.


    Fiat adam akıllı reklam yapabilseydi Stilo'yu üretimden kaldırmazdı. En çok beğendiğim modeliydi Fiat'ın. SW ve 3k versiyonunun görüntüsü muhteşemdi. Ama gitti işte. Birde o araca JTD motor koyması hata oldu.




  • abi fiatın bunu yapacak yeteneği yok
    bir sedici var 1.6 motor bide 4x4 müş bi işe yaramaz

    şu an örneğin bmw 4.4 litrelik motor üretiyo mercedes 5.0 litreleik jip üretiyo fiatın jip üretebilmesi için önce ekonomik açıdan gelişmesi lazım daha 1-2 hafta önce renault jip üretti adı koleos şu an 2.0 litre motorları denediler sonra 2.5 ,3.0 3,5 litlrelik motorda çıkar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.