Şimdi Ara

Fiat marea - LPG de çalışıyor fakat motor sıcakken benzinde çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Marea 1.6 liberty model araçta sabahları geç çalışma problemi vardı. İki sefer benzin pompası değiştirdim fakat bir süre sonra yine geç çalışma sorunu yaşattı.

    Daha sonrasında benzin cekvalfi aldım (almaz olaydım) fakat benzin hortumu orijinal halk dilinde kemik hortum yani pnömatik hortum olduğundan kelepçe sıkılmazmis bu nedenle hortumu kesip cekvalf taktigima pişman oldum. Ankara yıldız sanayi de her yere baktım ne sıfır neden ikinci el bulabildim. 20. dükkan sonra si artık sitem edip isyan edip usta isyanıma dikkat çekerek işi halledip, normal benzin hortumu cekvalf takarak halletti.

    Daha sonrasında benzin cekvalf in de kaçırdı, bunu da Amerika malı yakıta dayanıklı mastik, silikon, sıvı conta alarak sorunu çözdüm.

    Hikayem buraya kadar normal di, bundan sonra benzin hiç çalışmamaya başladı. Benzin sabahları çalışıyor fakat 90 dereceye motor geldiğinde çalışmıyor du. Bende LPG kesicisini değiştirdim sorun düzelmedi. LPG tankı arkadan kapattım sorun çözülmedi. LPG sigortasını söktüm sorun çözülmedi. Şimdi geriye isi sensörü, krank mili yada diğer adı eksantrik sensör mili ve benzin regülatörü kaldı. Isi sensörü ve krank mili sensörü yerini buldum fakat benzin regülatörü, benzin enjeksiyon un bittiği yerde yok orada sadece tapa var. Şimdi bu ürünlerden acaba hangisi arızalı. Çünkü çok masraf yaptım ve deneyerek masraf yapmak istemiyorum. Başına böyle gelen varsa yardımcı olabilir mi. Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.