Şimdi Ara

Fetocu dersaneler sakıncalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bildiğiniz üzere bir çok dersane cemaatci.Ben de Atatürkçü olduğum için pek sıcak bakmıyorum bu tür dersanelere.
    Sizce bu tür dersaneler (FEM için iyi diyolar) iyi mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyindarıcı35 -- 24 Temmuz 2012; 17:26:58 >



  • 1 yıl FEM'e gittim. Üniversiteyi de o yıl kazandım ama bunun FEM ile alakası yoktu. Başka bir dershaneye gitsem de büyük ihtimalle aynısı olacaktı. Sırf ''popüler'' olduğu için birçok kişi adı duyulmuş dershanelere gidiyor. Olay sizde bitiyor! Hangi dershaneye giderseniz gidin, olay %90 sizde.

    Ek olarak FEM'in yayınları güzeldir, baya yardımcı olur. Ama sırf bunun için adı var diye çok büyük paralar vermenize gerek yok.

    Atatürkçüyüm, şuyum buyum da pek önemli değil. Ben de kendilerinden hazzetmiyorum ama, köprüyü geçene kadar ayı-dayı muhabbeti uygulayacaksınız.
  • fetocu felan yok hocam zorlama felan. yok zorla namaza götürüyolarmış yok hocalar takke ile derse giriyor felan ben yaklaşık 6 yıl gittim hocam zorla namaza götürdüklerini görmedim. Müslümanız kılmamız lazım zaten de ben kılmıyordum. yapıcakları seni iftara felan davet ederler en fazla zaten siz soğuk davranınca onlar çekliyorlar geriye. iyiliğine bakarsak iyidir mesela ben körfezde okudum 6 yıl işte kaynak verirler etütler felan iyidir dersahanede öyle çok fazla sıkmazlar sınavları iyidir. ben geçen sene zaman sınavlarınada kayıt olmuştu o da baya iyidir zordur sizi zorlar kendinize getirir hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan1213 -- 24 Temmuz 2012; 21:14:49 >
  • Fem'e gittim 2 yıl eğitimi yayınları güzel. İstemeyen zaten ne etliye karışıyo ne sütlüye.
  • Önyargılarla hiçbir şey elde edemezsin. Dershanelerde önemli olan bire bir temas sağlamaktır hocalarla veyahut bir danışman hocayla. bunun da en geniş boyutlusu femde var. bir de yayınlar tabiki. o yüzden seni fen bilimleri, final ve sınav dershanelerine yönlendiriyorum. senin görüşünde en koyusu sınav zaten. he varsa bir de kavram dersanesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.