Şimdi Ara

Ferrari’sini Takibe alan Bilge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
88.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Ferrari''sini Takibe alan Bilge

     

    Lüks otomobil kiralama hizmetleri sunan Bey Cars, Ferrari, Lamborghini, Cadillac gibi lüks otomobilleri de içeren araç filosunu, üstün Mobiliz teknolojisi ile hizmet veren Türkiye''nin ilk ve tek mobil takip operatörü  FiloTürk''e emanet etti.

     

     

    Yüksek gelir grubundan yabancı turistlerin Antalya bölgesine artan ilgisi paralelinde, bölgede lüks model otomobil kiralama hizmetleri hız kazanıyor. Antalya''da Bey Cars firması, Ferrrari, Lamborghini, Cadillac gibi lüks otomobilleri de içeren araç filosunda, Mobiliz''in mobil takip teknolojisini kullanarak, araç ve turist güvenliğini güvence altına alıyor.

     

    Mobil takip ve filo yönetim sistemleri alanında Türkiye''nin teknoloji lideri Mobiliz''in verim ve rekabet gücü artırıcı çözümleriyle hizmet sunan, Türkiye''nin ilk ve tek mobil takip operatörü FiloTürk, bu hizmeti Antalya''daki iş ortağı AGSH firması aracılığı gerçekleştirmiş bulunuyor.

     

    FiloTürk''ün mobil takip abonesi  olan Bey Cars kiralık araç firması, filosunda bulunan lüks sınıf otomobillerin takibini, Mobiliz mobil takip teknolojisi ile gerçekleştiriyor.

    FiloTürk Genel Müdürü Tunca Akkaya, Bey Cars filosunda bulunan 20 adet lüks aracın, Mobiliz teknolojisi ile geliştirilen son model mobil takip sistemleri ile donatıldığını dile getirdi ve  ''Mobil takip sistemimiz hem araç, hem turist güvenliğine katkıda bulunuyor. Aynı zamanda araç bakımlarının zamanında yapılması, geriye dönük izleme ve detaylı raporlama hizmetlerimiz ile müşterimizin lüks araçlardan oluşan filosunun yönetimini kolaylaştırıyor" dedi.

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.