Şimdi Ara

Fenomen köpek Boji, kripto projesiyle iyiliğe öncü oluyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul’da toplu taşımada özgürce seyahat etmesi ile tüm Türkiye’nin sempatisini kazanmayı başaran ve bir anda ülkenin gündemine oturan fenomen köpek Boji, sokak hayvanlarının koşullarını iyileştirmeyi hedefleyen bir kripto para projesine dönüştü.


    Boji Token: İyilik Hareketi

    Şeffaflık ilkesi doğrultusunda topluluk odaklı bir proje olmayı amaçlayan Boji Token, işlem ücretlerinin bir kısmını sahipsiz hayvanların konakladığı barınaklara bağışlayan bir iyilik hareketi olarak hayata geçti.


    1 trilyon adet olarak piyasaya sürülmesi planlanan Boji Token, köpek barınaklarına dağıtılmak üzere gıda ve diğer ihtiyaçlar için bağış fonu olarak işlem ücretlerinden yüzde 2 kesinti yapıyor. Boji Token, Binance Smart Chain olarak bilinen (BEP20) blockchain üzerinde çalışıyor. Gerçekleştirilen işlemlerden elde edilen parayla ilk etkinliklerini Tekirdağ Köpek Köyü’nde gerçekleştirdiklerini ifade eden Boji Token, özellikle son dönemde ithal köpek mamalarının fiyatlarında görülen artışın, gönüllüleri ve barınakları çok zor durumda bıraktığını belirtti.


    Projeyi desteklemek isteyen kripto para ve blockchain meraklıları, Boji Token’ın nasıl satın alınacağı ve projenin yol haritası hakkında ayrıntılı bilgiyi web sitesinde bulabilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak58 -- 12 Nisan 2023; 17:14:40 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.