Şimdi Ara

feneri bitirecekler-gerçekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben gsliyim..neden aziz aykutun istifasını isteyemiyor?neden aykut istifa etmez.??.Çünkü azizin bütün şikelerine ortak..aziz korkuyor aykut konuşursa batar..sonuçta fenerbahçe aykut ve azizle devam..Ve bizide kanser ediyorlar..Ben fenerin tüm avrupa maçlarında fenerliyim..Hatta bazı lig maçlarındada..nasıl oluyor demeyin bundan 30 sene önce fener ve cimbom kardeş gibiydi rakipdiler ama anadolu kulublerine karşı ortak hareket ederlerdi..Bu şike işi çok uzadı..bir yerde suçu örtbas ederseniz bu suçun ortakları daha çok kader acısı çektirirler.Buna karma denir..Aykutun kredisi sonsuzdur ve aziz tarafından verilmiştir zorunlu olarak. Kendi bırakmadıkça ve istifada etmedikçe bu takımın teknik direktörü olmaya devam edicektir.

    1:Nedenmi Aykutun kariyerine bakalım..Bu kariyerden sonra fenerbahçede 17 de 17 yaparak rekor kırmıştır..mümkünmüdür?

    2000 yılında futbolu bırakan Aykut Kocaman, İstanbulspor'da teknik direktörlüğe başlamıştır. Sırasıyla, Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor takımlarını çalıştırmıştır. 2009-2010 sezonunda Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev yapmıştır.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Aykut_Kocaman

    2:Zico Aziz Yildirimin kuklasi degildi, yapamadi Ve gitti.Aziz aykutu çağırdı dediki sakin ol ben hallederim..ve halletti..

    devamı sonra...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffguy -- 21 Eylül 2012; 11:23:58 >







  • Bende fanatik sayılabilecek kadar Fenerbahçeli olmama rağmen bu ikilinin gitmesini istiyorum. Fenerbahçe'nin adını kötüye çıkardılar. Artık bunlar Fenerbahçenin alnından hiç silinmeyecek yazılardır. Hala bu takımda tutunmaya çalışıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.