Şimdi Ara

Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
572
Cevap
6
Favori
21.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maçın Tamamı: FENERBAHÇE OPET 3-0 AYDIN B.ŞEHİR BLD. | Vodafone Sultanlar Ligi


     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuTVF VOLEYBOL TVyoutube
    Sosyal Medya Hesaplarımız Website: http://www.tvf.org.tr Twitter: https://twitter.com/tvforgtr İnstagram: https://www.instagram.com/tvforgtr Facebook: https://www.facebook.com/TurkiyeVoleybolFederasyonu Tiktok : https://www.tiktok.com/@tvforgtr #voleybol #sultanlarligi #efelerligi
    https://www.youtube.com/watch?v=3tEOhBhZOl8
  •  Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    ⚡️ Maç günü! 🏆Vodafone Sultanlar Ligi ikinci hafta maçı! 🆚 Eczacıbaşı Dynavit 🕡 18.30 📍 Eczacıbaşı Spor Salonu 📺 TRT Spor 📲 #SarıMelekler
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1714159875079442642
  • Maç Sonucu | Eczacıbaşı Dynavit 3-2 Fenerbahçe Opet


     Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    MS| Eczacıbaşı Dynavit 3-2 Fenerbahçe Opet 1️⃣. Set 23-25 2️⃣. Set 25-23 3️⃣. Set 25-23 4️⃣. Set 18-25 5️⃣. Set 15-11
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1714341768508916018
  •  Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    Kulübümüz ile Nersan Holding arasında yapılan Fenerbahçe Opet Kadın ve Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımlarımızın  “Forma Kol Yanı Sponsorluğu” anlaşmasının imza töreni 20 Ekim Cuma günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde…
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1714960222152732928
  • Fenerbahçe Opet’in yıldız smaçörü Arina Fedorovtseva, Anadolu Ajansı’na konuştu


     Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu

    Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızda üçüncü sezonunu geçiren 19 yaşındaki Rus smaçör Arina Fedorovtseva; ailesi, Türk voleybolu, kariyeri, Türk insanı ve yemekleri, İstanbul ve Türkçe ile ilişkisi hakkında Anadolu Ajansı (AA) muhabirinin sorularını yanıtladı. Arina’nın açıklamaları şu şekilde:


    “Arina Fedorovtseva, çok önemli başarıları bulunan sporcu bir aileden geldiğini belirterek, "Dünyanın en iyi voleybolcusu olmak istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum." dedi.


    Fedorovtseva, kariyerinde bu noktaya gelmesinde rol modeli olarak gördüğü eski profesyonel sporcu babası ve annesinin önemli etken olduğunu belirtti.


    Ailesinden çok şey öğrendiğini vurgulayan Arina Fedorovtseva, dünyanın en iyisi olmak istediğini kaydetti.


    Babası olimpiyat, kardeşi Avrupa şampiyonu


    Arina Fedorovtseva'nın babası Sergei Fedorovtsev, olimpiyat şampiyonu bir kürekçi.


    Baba Sergei'nin 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda elde ettiği şampiyonluğun yanı sıra 2011 ve 2015 Avrupa şampiyonalarında da altın madalyaları bulunuyor.


    Rus voleybolcunun kız kardeşi Maria Fedorotvseva da başarılı sporculuk kariyeriyle ön plana çıkıyor. Maria, ritmik cimnastikte 3 kez Avrupa şampiyonluğu elde etti. Öte yandan Fedorovtseva'nın annesi Ekaterina Fedorovtseva da kürek geçmişine sahip.


    Anne ve babasının seçtiği spor dalını hiç düşünmediğini söyleyen Arina Fedorovtseva, ilk olarak yüzmeyi denediğini ancak daha sonra çok sevdiği voleybolda karar kıldığını söyledi.


    Babam ve annem rol modelim


    Arina Fedorovtseva, babası ve annesini her konuda örnek aldığını belirtti.


    Profesyonel bir sporcunun ihtiyaç duyduğu her konuda ailesinden yardım alabilmenin avantajını yaşadığını anlatan 19 yaşındaki voleybolcu, "Sporcu bir aileden gelmemin birçok avantajı var. Birbirimize nasıl yardım edebileceğimizi biliyoruz. Annem, babam ve kardeşimden tavsiyeler alıyorum. Birbirimizle tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Bu sporla ilgili bildiğim birçok şeyi bana öğrettikleri için aileme minnettarım. Babam ve annem rol modelim. Onlar bana nasıl bir profesyonel sporcu olmam gerektiğini öğretti." diye konuştu.


    Dünyanın en iyisi olacağıma inanıyorum


    Fedorovtseva, dünyanın en iyi voleybolcusu olmayı hedeflediğini vurguladı. Spor otoriteleri tarafından geleceğin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Arina Fedorovtseva, "Dünyanın en iyi voleybolcusu olacağıma inanıyorum. Bu, en büyük hedefim. Bunun için çok çalışıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğim." ifadelerini kullandı.


    Türkiye'de insanların voleybol tutkusuna aşığım


    Türk insanından övgüyle bahseden Fedorovtseva, Türkiye'de voleybola gösterilen ilgiye ise hayranlık duyduğunu dile getirdi. Fenerbahçe'de ilk maçına çıktığı anı unutamadığını aktaran Rus voleybolcu, "Türkiye'de insanların voleybol tutkusuna aşığım. İlk maçımı oynadığımda inanılmaz duygular yaşadım. Hala sahaya her çıktığımda bunu hissediyorum. Türkiye'de insanlar voleybolu çok seviyor ve destekliyor. Türk insanı çok iyi. Bana çok sıcak ve iyi davranıyorlar. Bir yere gittiğimde bana çok güzel sözler söylüyorlar. Bu, çok hoşuma gidiyor. Burada yaşadığım ve Fenerbahçe ailesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bana bu hissi yaşattıkları için taraftarlara ve yanımda olan herkese minnettarım." şeklinde görüş belirtti.


    İstanbul'un tarihi yerlerine gittiğimde çok huzurlu hissediyorum


    Kadıköy'de oturan Arina Fedorovtseva, fırsat buldukça İstanbul'un tarihi yerlerini ziyaret ediyor. İstanbul'un tarihi ve kültürel açıdan çok özel yapılara sahip olduğunun altını çizen Fedorovtseva, "İlk sezonumda İstanbul'u çok dolaştım. Gittiğimde hep özel enerji hissettiğim yerler var. İstanbul'un tarihi yerlerine gittiğimde çok huzurlu hissediyorum. Bu, bana özel bir enerji sağlıyor. Mesela Topkapı Sarayı, gittiğim yerlerden biri. İnanılmaz. Olağan dışı bir şey. Daha önce görmediğim eserler gördüm. Bazı şeyleri ilk kez görmek benim için inanılmazdı. Mükemmel duygular yaşadım." değerlendirmesinde bulundu.


    Sultanlar Ligi en güçlüsü


    Kariyerini Türkiye'de sürdürmesinin kendisine birçok açıdan önemli tecrübeler kattığına vurgu yapan 19 yaşındaki smaçör, Vodafone Sultanlar Ligi'ni ise "En güçlü lig" olarak nitelendirdi.


    Fenerbahçe'ye çok genç bir yaşta transfer olduğunu hatırlatan Fedorovtseva, "Türkiye Ligi'nde oynamak bana çok şey kazandırdı. Türkiye'ye geldiğimde çok gençtim. Burada büyüyorum. Hayatımın geri kalanında bana yardımcı olacak birçok şey öğreniyorum. Hala her gün gelişmeye devam ediyorum. Sultanlar Ligi, şu anda en güçlü lig. Her geçen yıl güçleniyor. Muhtemelen bu sezon A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın elde ettiği büyük başarıyla daha da güçlenecek. Oyuncular sürekli gelişiyor. Ligin seviyesi çok iyi." görüşlerini paylaştı.


    CEV Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağımıza inanıyorum


    Arina Fedorovtseva, son 2 sezonda yarı final oynadıkları CEV Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon zirvede olacaklarına inandığını söyledi.


    Fenerbahçe'nin Avrupa'da şampiyonluğa ulaşacak güçte bir takım olduğunu aktaran Fedorovtseva, "Bu sezon CEV Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağımıza gerçekten inanıyorum. Çok umutluyum. Bunu başarabilmek için her şeye sahibiz. Son 2 sezonda yarı final oynadık ve bu şampiyonluğa çok yaklaştık. Bu sezon hedefimize nasıl ulaşacağımızı biliyoruz. Gerçekten başaracağımızı düşünüyorum." şeklinde konuştu.


    Başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkati çeken Rus voleybolcu, teklif gelmesi halinde modellik yapabileceğini kaydetti. Şu ana kadar reklam ya da modellik teklifi almadığını aktaran Fedorovtseva, "Voleybolu seçtiğim için çok mutluyum. Ait olduğum yerde olduğumu hissediyorum. Eğer reklam ya da modellik teklifi alırsam muhtemelen cevabım 'Evet' olur. Sporculuk hayatıma engel olmayacaksa neden olmasın..." ifadelerini kullandı.


    Sosyal medya üzerinden hala evlilik teklifleri almaya devam ettiğini de belirten Arina Fedorovtseva, "Bu mesajlara karşı özel bir tepkim olmadı. Bu nedenle parmağıma yüzük taktığım iddiaları ise doğru değil. Bu yüzüğü 18. yaş günümde annem hediye etti. Anlamı çok büyük." dedi.


    Türkçe öğrenmeye başlamayı düşünüyorum


    Arina Fedorovtseva, Türkçeye merak duyduğunu ve öğrenmek istediğini kaydetti. Çoğunlukla İngilizce konuştuğunu anlatan Fedorovtseva, "Türkçe ile aram çok daha iyi olabilir. Daha fazla Türkçe öğrenebilirim ama genelde İngilizce’ye odaklanıyorum. Buraya geldiğimde hiç konuşamıyordum. Tabii ki bazı kelimeleri biliyorum ama konuşamıyorum. En fazla kullandığım Türkçe kelime ise 'Şöyle böyle'. Belki gelecekte Türkçe röportaj verebilirim. Bunu gerçekten istiyorum. Türkçe öğrenmeye başlamayı düşünüyorum. Takım arkadaşlarım bu konuda bana çok yardımcı olabilir." diye görüş belirtti.


    Türk mutfağına da ilgi duyduğunu ifade eden Rus voleybolcu, "Pirinç pilavını çok seviyorum. Türk yemeklerinin çoğunu beğeniyorum. Hepsini denemeye çalışıyorum. Türk yemekleri yapmayı denedim ancak daha çok kahvaltı hazırlıyorum." değerlendirmesinde bulundu.


    Türk Milli Takımı inanılmaz bir seviyede


    2023 FIVB Milletler Ligi'nde ve Avrupa Şampiyonası'nda kupayı müzesine götürerek tarihi başarılara imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımı hakkında da konuşan Arina Fedorovtseva, "Türk insanına ve voleybolseverlere gerçekten inanılmaz duygular yaşattılar. İnanılmaz bir seviyedeler. Çok iyi bir performans sergilediler. Bunun için çok mutluyum. Türkiye için en iyisini diliyorum." açıklamasını yaptı.


    Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızdan takım arkadaşı Melissa Vargas'ın performansını da değerlendiren Fedorovtseva, "Vargas, Türkiye'nin elde ettiği şampiyonluklarda çok önemli rol oynadı. Vargas, şu an bana göre en iyi oyuncu. İnanılmaz bir karakter. Çok özel bir insan. Onu çok seviyorum." ifadelerini kullandı.


    Taraftarlarımıza da destek çağrısında bulunan Rus voleybolcu, "Taraftarlarımızı tüm maçlarımıza davet ediyoruz. Onların enerjisine çok ihtiyacımız var. Hadi, özel bir sezon geçirelim ve kupaları beraber kaldıralım." şeklinde konuştu.


    Tek soru, tek cevap


    Arina Fedorovtseva'nın AA muhabirinin söylediği tek kelimelere verdiği kısa cevaplar şöyle:


    Fenerbahçe: Enerji


    İstanbul: Renkli şehir


    Moskova: Evim


    Türkçe kelime: Aynen öyle


    Eda Erdem: Efsane


    Olimpiyat Oyunları: Hedefim”


    https://www.fenerbahce.org/haberler/voleybol-kadin/2023/10/fenerbahce-opet-in-yildiz-smacoru-arina-fedorovtseva-%C2%A0-anadolu-ajansi-na-konustu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Ekim 2023; 12:52:57 >




  • Bugün maçımız var!


    Maçın Yayını: TRT Spor Yıldız | 18:00


     Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    🏆Vodafone Sultanlar Ligi üçüncü hafta maçı! 🆚 Kuzeyboru 🗓 21 Ekim Cumartesi 🕕 18.00 📍 Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu 📺 TRT Spor Yıldız 📲 #SarıMelekler 🔗 https://t.co/dDWjovruyP
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1715332100549701660
  • Maçı 3-0 kazanıyoruz.


     Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda maç bizim! 💪 1️⃣. Set 25-23 2️⃣. Set 25-9 3️⃣. Set 25-22 #SarıMelekler
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1715766931389636822
  •  Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    📸 Maçtan kareler! #SarıMelekler
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1715774416003498109


     Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    Galibiyet pozumuz!💪 #SarıMelekler
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1715779979458265320
  • Maçın Tamamı | Fenerbahçe Opet 3-0 Kuzeyboru "Vodafone Sultanlar Ligi"


     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuTRT SPOR Yıldızyoutube
    Vodafone Sultanlar Ligi'nde 3. haftanın perdesi kapandı. Fenerbahçe Opet sahasında Kuzeyboru ile karşı karşıya geldi. Müsabaka TRT SPOR Yıldız'dan naklen yayınlandı. TRT SPOR Yıldız Sosyal Medya Hesapları ⬇️ Twitter: https://twitter.com/trtsporyildiz Instagram: https://www.instagram.com/trtsporyildiz Facebook: https://www.facebook.com/trtsporyildiz #FenerbahçeOpet #Kuzeyboru #SultanlarLigi
    https://www.youtube.com/watch?v=PRUCOSH9ob0
  •  Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    Yıldız Entegre ile resmi imzalar atılıyor 💛💙 🔗 https://t.co/yQ3npgRPLO
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1716382141494214759
  •  Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    Arsavev ile Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreni 27 Ekim Cuma günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenecektir.   🔗 https://t.co/bNE1QuzbxA
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1717438488545563066
  • Maçın Yayını: TRT Spor Yıldız | 16:00 | 28 Ekim Cumartesi


     Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    🏆Vodafone Sultanlar Ligi dördüncü hafta maçı! 🆚 Karayolları 🗓 28 Ekim Cumartesi 🕓 16.00 📍 Başkent Voleybol Salonu 📺 TRT Spor Yıldız 📲 #SarıMelekler
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1717871989405188307


     Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    Gentaş Kimya ile resmi imzalar atılıyor 💛💙 🔗 https://t.co/SpaZsXHTRB
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1718194331343897045
  • Maçı 3-0 kazanıyoruz.


     Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol on Xtwitter
    Başkent Voleybol Salonu’nda maç bizim!💪 1️⃣. Set 7-25 2️⃣. Set 19-25 3️⃣. Set 16-25 #SarıMelekler
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1718269302501965975
  • Maçın Tamamı | Karayolları (0-3) Fenerbahçe Opet "Vodafone Sultanlar Ligi"


     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuTRT SPOR Yıldızyoutube
    Sultanlar Ligi'nde heyecan 4. hafta karşılaşmalarıyla sürdü. Fenerbahçe Opet, deplasmanda Karayolları ile karşı karşıya geldi. Mücadele TRT SPOR Yıldız'dan naklen yayınlandı. TRT SPOR Yıldız Sosyal Medya Hesapları ⬇️ Twitter: https://twitter.com/trtsporyildiz Instagram: https://www.instagram.com/trtsporyildiz Facebook: https://www.facebook.com/trtsporyildiz #Karayolları #FenerbahçeOpet #VodafoneSultanlarLigi
    https://www.youtube.com/watch?v=zWjTSVefMic
  •  Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
  •  Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
  • Vodafone Sultanlar Ligi 16. hafta maçı!


    Maçın Yayını: TRT Spor Yıldız | 21 Ocak Pazar | 15:30


     Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol (@FBvoleybol) on Xtwitter
    🏆Vodafone Sultanlar Ligi 16. hafta maçı! 🆚 Kuzeyboru 🗓 21 Ocak Pazar 🕞 15.30 📍 Aksaray Spor Salonu 📺 TRT Spor Yıldız 🎫 Bilet satışları gişeden yapılacaktır. 📲 #SarıMelekler
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1748635391400333804
  •  Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol (@FBvoleybol) on Xtwitter
    Aksaray Spor Salonu’nda maç bizim! 🤜🤛 1️⃣. Set 19-25 2️⃣. Set 31-33 3️⃣. Set 25-22 4️⃣. Set 15-25 #SarıMelekler
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1749077644384063684
  • Maçın Tamamı | Kuzeyboru (1-3) Fenerbahçe Opet | "Vodafone Sultanlar Ligi"


     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuTRT SPOR Yıldızyoutube
    Vodafone Sultanlar Ligi'nde 16. hafta heyecanı yaşandı. Kuzeyboru ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. Müsabaka TRT SPOR Yıldız'dan naklen yayınlandı. TRT SPOR Yıldız Sosyal Medya Hesapları ⬇️ Twitter: https://twitter.com/trtsporyildiz Instagram: https://www.instagram.com/trtsporyildiz Facebook: https://www.facebook.com/trtsporyildiz
    https://www.youtube.com/watch?v=3ixblgIkSkA
  • Vodafone Sultanlar Ligi 19. hafta maçı!


    Fenerbahçe Opet - Galatasaray Daikin


    Maçın Yayını: TRT Spor Yıldız | 4 Şubat Pazar | 17:30


     Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
     Fenerbahçe Voleybol Ana KonusuFenerbahçe Voleybol (@FBvoleybol) on Xtwitter
    ⚡️Maç günü! 🏆Vodafone Sultanlar Ligi 19. hafta maçı! 🆚 Galatasaray Daikin 🕠 17.30 📍 Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu 📺 TRT Spor Yıldız 📲 #SarıMelekler 🔗 https://t.co/a6UqdzBa3F
    https://twitter.com/FBvoleybol/status/1754033451148230909
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.