Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | İlklerin takımı bir kez daha F4'te! (4259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: elel
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
85.290
Cevap
212
Favori
2.072.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42574258425942604261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi sırada gergin ataman var. Şimdiden başlayalım mola alsanaa mola alsanaa ergin atamaan mola alsanaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 8 Mayıs 2024; 23:1:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu şube başarılı çünkü "gherardini" faktörü var. işine karışamazsın adam bildiğini yapar ve uygular. futbol da ise lincoln-crespo gönderip krunic-zajc a dönen dahiyane insanlar var.

  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Deplasmandaki ilk iki play-off maçını kazandığımız sezonda euroleague şampiyonu olmuştuk.


  • Hocam mesajı vermiş



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEHET kullanıcısına yanıt

    Ne prime takımdık o yıl be. söke söke almıştık hem de.

    karşımıza çıkan madara oluyordu, dominantlığın zirvesindeydik

    Udoh, dixon, kalinic, sloukas, bogdan


    Ah ahhh  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) on Xtwitter
    ▶️ Wiz Khalifa - See You Again 😎 #YellowLegacy #EuroLeague
    https://twitter.com/FBBasketbol/status/1788295859790061569
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    hocam aslında tam da öyle değildi. cska finali oynadığımız sene çok dominanttık fakat şampiyon olduğumuz sene bir sürü sakatlıkla uğraşmıştık. playoff serisinden önceki normal sezondaki son maçlarımızın epey bir kısmını kaybetmiştik.


    playoffla beraber tüm takım sağlıklı ve formda bir şekilde bir araya gelince her maçı ezerek kazandık yine de bir önceki senenin travmasından dolayı hiçbir maçı rahat izleyememiştim dün gibi hatırlıyorum.  

  • barca-oly maçına geçtim, son periyotta vesely yine anlamsız bir teknik faulün kıyısında geziyor. hiç akıllanmayacak.  


    iyi ki bugünkü ilk maç bizimkiymiş, oly yenecek gibi görünüyor valla deplasmanda 5. maç kazanma rekorunu onlar kırmış olacaklardı çok yazık olurdu.  


    edit: valla kazandılar, bizim rekor bu sefer çok kısa sürmüş oldu.   vesely her zamanki gibi yine bir kritik maçı kaybediyor.   dua etsin yanında udoh vardı da şansına bir kupa kazandı. her kritik maçtaki sorumsuz görüntüsünden yıldırmıştı valla. biraz da barcelona'yı yıldırsın.


    edit 2: kalinic de -9 pir ile maçın en kötü ratingine sahip olmuş. 19 dk oynamış 0/7 saha içi isabet. vesely 27 dk -2 pir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 9 Mayıs 2024; 0:10:16 >
  • Oly de barçayı yenmiş vay arkadaş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kimle karşılaşıyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • boylum kullanıcısına yanıt
    Pana

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olacağından değil de uzun zamandır konuya yazmama totemim tutmuş oldu, O oldu şu oldu tartışmalarına bence gerek yok, bu kadroyla f4 büyük bir başarı, tebrikler takım!

  • sroad kullanıcısına yanıt

    Vesely efendi final fourlara katılıp şampiyon olmak istiyorum diye gitmişti dimi  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedef F4 tu bu takimla sampiyonluk masalimsi bir olay zaten. Umairm oluruz o ayri mesele ancak Panaya elenmek de kotu olur ya da onu gecip finalde kaybetmek. Hepsi acı verici olacak.

    Birinde Ergine kaybetmenin acısı, oburunde gecip ucuna gelip finalde kaybetmenin acisi.

    Bu takimin buraya bu şekilde gelmesi buyuk başari. Zaten hedef gercekleşti (umulmayan)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    hahah aynen sanki son dönemdeki başarısızlık sadece bütçede küçülmeye gidilmesiyle alakalıymış da kendisi takımı sürekli taşımaya çalışıp yanındaki oyuncular bunu dibe çekiyormuş gibi  


    aslında vesely'i severim burada bu kadar gömdüğüme bakmayın ama obradovic bile mental olarak toparlayamadı bu adamı. nerede ne zaman bir önemli maç var bu arkadaş ya sakatlıktan yeni çıktığı için formsuz olur, ya hayalet casper tadında takılır ya da saçma sapan teknik faul falan alıp takımı sabote eder.


    barcelona'da da mirotic'in gölgesinde bir f4 gördü işte. bu sene mirotic de olmayınca patladılar direkt hem de ev sahibi avantajıyla ve sloukas ile vezenkov'u kaybetmiş oly'e karşı. resmen rezalet.

  • EuroLeague tarihinde bir serinin 5. maçını kazanan ilk deplasman takımı Fenerbahçe oldu.



  • Şöyle bir düşünelim , eti topu iki maç. Çok ters takımız Farklı özellikleri olan oyuncularımız var.

    Şutu olmayan oyun kurucu

    Post up oynayan 3 numara

    Dış şutu olan 5 numara

    İçerde bitiremeyen 5 numara gibi.


    İlk maç Pana. Ergin Ataman tüm takımın kontrolünü maçına göre ya Sloukasa bırakıyor ya Nunn a. Zaten bu ikisi hariç düzenli katkı veren Lessort var sadece. Benim düşüncem Lessort - Motley eşleşmesinde sağlıklı bir Motley üstünlük kurar. Monako serisindeki Mike James savunmasında da gördük ki Calathes ve Wilbekin istedikleri zaman müthiş savunma yapabiliyor. Eee bu adamlar da F4 de yapmayacaklar da ne zaman savunma yapacaklar.

    Zaten sene başında kadro kurulumu direk Efes gibi gidiyordu Erginin. Ver takımın kontrolünü Larkin-Micice (Nunn-Sloukas) , koy yanlarına ekstra katkı alacağın iki kısa daha (Guy - Vildoza - Grant) , 4 numaradan katkıyı zaten alırsın (Hernangomez) , 5 numara da içerde savaşsın Dunston (Lessort)

    Ama bu sefer Nunn-Sloukas harici katkı alacağı kısa belli değil , 4 numaradan katkı gelmiyor ve 5 numarayı elit yedekleyemiyorsun , faul probleminde direk havlu attın demektir.

    O yüzden bence şu anda Ergin Ataman düşünüyordur. 2-3-4 numaralardan bizim hangi şapkadan hangi tavşanı çıkaracağımız hiç belli değil.

    Final zaten tek maç , her zaman sürprizlere açık. Maccabinin son şampiyonluğu , Olympiakosun CSKA yı yenmesi beklenen durumlar değildi. Ama tek maçlık canını dişine takan oyunculardan ekstra katkı gelebilir. Her an her şey olabilir. Şampiyonluk ? Neden olmasın ?...

  • volkitheking V kullanıcısına yanıt

    Katiliyorum genel analiz ve rakibe göre strateji zaten bu seviyede olmazsa olmaz. Papagiannis böyle giderde takimda kalmali inanilmaz maçlar çikardi o olmasaydi Monaco 3-0 geçerdi seriyi bence. Özel katki sagladi tum sezon gostermedigi savunma ozverisi gibi. Tek maçlarda zaten taktik olaylari genel anlamda bir ise yaramiyor. Gününde olan kazaniyor. Tarik geçen maç ya da Calathes gününde olmayip 1 2 tane üçlük atamasaydi maçi kaybetmiştik. En kritij yerlerde tam fark 7 sayi iken kopacak iken maç Tarik maç başinda ve 3. çeyrekte üçlükler atti. Maçi çevirdi. Bunun taktiksel izahi yok. Maç sonlarini hicbir şekilde getiremeyen guardlarimiz var zaten. Yildiz bir ismi yok takimin. 4.maçta biz 5.maçtan daha iyiydik savunma anlaminda ve daha doğru şutlar ve hucum etmiştik ancak o maçta da monaco inanilmaz bir direnc gosterdi ve sanssizdik ku dogru sutlar ve dis atişlarda hel karavana oldu en kritik anlarda ortalamamiza yakin üçluk bile atamadik ve kaybettik maçin sonunda, bu maçda hiç de oyle iyi degildik ama şutlar bizi kritik anlarda sevdi. Monaco zaten Okobo ve Mike James haricinde tirt bir takim oyun düzenleri yok, savunmalari da zayif.


    Bir sürpriz olmaz ise Pana geçer bence, ancak gunumuzde olup, şutlari sokarsak da maç farkli yerlere gidecektir alabiliriz.


    Efes son sampiyonlugunu kazanirken Real macinda da F4 de de hep geriden geldi ve sans uclukleriyle kazanmisti maçin hakimi hep rakiplerdi ama kupayi onlar kaldirmisti. Biraz basketbolda dogru oyun yanisira sans da onemli gununde olmasi lazim, top oyuncuyu sevmesi gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 10 Mayıs 2024; 12:5:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Monaco tırt bir takım değil hatta çokta inatçı takım bir şekilde maçta kalıyorlar..

    Nunn ve Sloukas çok alakasız oyuncular ve özellikle Calathes ve Wilbekin çok iyi savunma yaptılar..

    Arkadaşın da dediği gibi belki 5 numarada sıkıntı yaşıyoruz ama 3-4 numara da çok ilginç bir rotasyon var hepsi de fena durumda değil ..

    Sezon boyu sıfır katkı veren Sestina bile ortalama üstü oynuyor.. Hayes seride çol iyi değildi .. Pierre toparlıyor gibi bir de üstüne Tarık katılınca ilginç bir rotasyon oluyor..

    En önemlisi bu takım zaten başarılı durumda üstlerinde stres bence kalkmıştır gerisi günlük performans..

    Pana hiçte yenilmeyecek takım değil tabi Euroleague hakemleri devreye girmez ise..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iki kere uzayan bursa maçını kazandık zor da olsa. maçı son çeyreğinden itibaren izleyebildim ama madar iyi görünüyordu. monaco serisinde biraz daha fazla göremez miydik diye düşündüm. hadi bu adamın transferini saras istemedi ama itoudis gitmeden önce de bu adamdan vazgeçilmiş gibiydi sanki.


    bunun dışında pierre de fena değildi. yine tarık kaldığı yerden devam ediyor. sağlıklı olduğuna çok sevindim. son monaco maçında çıkınca sakatlık lanetiyle sezonu kapatır kesin diyordum neyse ki bu sefer şans yanımızda.


    son olarak şehmus da iyi görünüyordu. şut yüzdesini biraz artırsa euroleague'de rahat oynayabilir sanki.

  • 
Sayfa: önceki 42574258425942604261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.